Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω ένα τεράστιο θεμα εδω και αρκετό καιρο και χωρις να βρω λυση απευθύνομαι εδω.Σε τυχαιες στιγμες το βράδυ ξαφνικα με ποιανει ενας ελαφρύς πονοκοιλος που συνδυαζεται με ρεψιμο με μια πραγματικά πολυ άσχημη γευση και μυρωδιά αυγουλιλας.Απο εκει και περα πλεον ξερω πως εχω περιπου κανενα τριωρο να κοιμηθω μεχρι να με ποιασει ενας πολυ δυνατος πονοκοιλος να ξυπνησω και να συνεχίσω την υπολοιπη μερα με εμετους και την γευση της αυγουλιλας με τον πονο.Δεν εχω ουτε θεμα με τους εμετούς αλλα ουτε και με τον πονο.Το μόνο που δεν θελω ειναι αυτη η γευση που είναι απο τα πιο αηδιαστικά πραγματα που εχω γευτει.Πηγα σε γιατρό και δεν βρήκε τιποτα οποτε εβγαλε πορισμα οτι ειναι απο το 'αγχος'.Κανενας αλλος με παροιμοιο προβλημα?Θελω να καταφερω να το σταματησω καθώς καταλαβαινω οταν ξεκιναει

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, scullyist είπε

Χαλάρωσε.

Αν εννοείς να μην το σκέφτομαι δεν δουλευει δεν νομίζω να εχει να κανει κε αγχος γενικα

Δημοσ.

Αυτό με την γεύση της αυγουλιλας μου κάνει εντύπωση. Μήπως έχεις κάτι όπως η γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση; Που το φαγητό ευρισκόμενο στο στομάχι ανεβαίνει επάνω και σε ορισμένες περιπτώσεις το αισθάνεσαι στο στόμα, κάτι σαν να εμετό αλλά όχι ακριβώς εμετός. 

Ο γαστρεντερολογος σου έκανε εξέταση αίματος ούρων κοπράνων γαστροσκοπηση και κολονοσκοπηση; Αν δεν σου βρήκε κάτι από αυτες τις εξετάσεις καλύπτουν το 95% και παραπανω των περιπτώσεων σε προβλήματα σχετικά με το έντερο, για τα υπόλοιπα υπάρχουν κάποιες πιο ειδικές. 

• Like 3
Δημοσ.

Το ρέψιμο είναι και δείγμα μη καλής χώνεψης. Για χολή το έχεις σκεφθεί να κάνεις μία εξέταση τουλάχιστον να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο γιατί πολλοί υποφέρουν (και η σύζυγός μου το ίδιο μέχρι να το ανακαλύψουμε τυχαία) χωρίς να το ξέρουν. Πριν την εξέταση μπορείς να κάνεις και μία  δοκιμή. Πέσε για ύπνο νηστικός ή φάε ελάχιστα να δεις θα επαναληφθεί;;

Κατά τα λοιπά από άγχος βρες μου πολλούς που δεν υποφέρουν. Μας αρέσει δε μας αρέσει αυτό θα μας ακολουθεί για πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Nα ρωτήσεις κάποιον ποιό ειδικό, π.χ. έναν γιατρό, το σκέφτηκες ή μπά;;;
Αν δεν βγάλεις άκρη από αυτό το φόρουμ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα ταξί για μία οποιαδήποτε random διαδρομή και να ρωτήσεις τον ταρίφα, αυτός θα ξέρει σίγουρα να σου πεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...