gianni zym Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Γειά σας και πάλι. Θέλω να ακούγεται μουσική σε κατάστημα, όχι καφε, μπαράκι, απλά ένα εμπορικό. Ας πούμε κατάστημα ρούχων. Τι σύστημα πρέπει να αγοράσω; Υπάρχει ψευδοροφή με γυψοσανίδα, δηλαδή δεν είναι ψηλοτάβανο. Επειδή έχει αρκετό βάθος θα έλεγα μήπως είναι καλύτερα 4 ηχεία. Όσες φορές έχω αναζήτηση εδώ λύση ήταν η καλύτερη και την ακολούθησα. Έψαξα παλαιότερα θέματα μέχρι την αρχή του 2020 και επειδή δεν βρήκα κάτι σχετικό άνοιξα νέο θέμα. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Ένα κατάστημα παρεμφερές για ρούχα δε θέλει τίποτα ιδιαίτερο από ήχο. Ποτηροτρύπανο στην γυψοσανίδα για οροφής κυλινδρικά ηχεία σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/393221/JBL-Ηχείο-Εγκατάστασης-για-Τοποθέτηση-σε-Οροφή-CSS8008-Τεμάχιο-σε-Λευκό-Χρώμα.html Εφόσον έχει βάθος ναι θες μια τετράδα. Ανά 20 τετραγωνικά και ένα ηχείο από πάνω Μετά θες φυσικά και την πηγή που θα τα συνδέσεις. Καλύτερα να φωνάξεις έναν επαγγελματία να σου κάνει και την καλωδίωση τοποθέτηση με την πηγή σωστά γιατί μόνος σου να κάνεις ακροβατικά μέσα από τη γυψοσανίδα δε ξέρω πόσο ικανός είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianni zym Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τα ηχεία αυτά τι πηγή-ενισχυτή θέλουν; Θα αγοράσω εγώ το σύστημα και θα πω του ηλεκτρολόγου να τα βάλει. Με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου, περί των ακροβατικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 δε θες κάτι τρομερό. κάτι σαν αυτό με ενσωματωμένο ραδιόφωνο και usb για να βάζεις και δικές σου λίστες που θα φτιάχνεις στον υπολογιστή σου https://www.skroutz.gr/s/6258813/Koda-React-PA-70.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianni zym Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Διάβασα λίγα περί των ohm και τα υπόλοιπα, μπερδεύτηκα και τα άφησα. Ταιριάζει σε αυτά τα ηχεία αυτός; Είναι δικάναλος, Aπό τα χαρακτηριστικά του, μάλλον θα πάνε ανά δύο τα ηχεία ή κάνω λάθος. Ο υπολογιστής θα συνδέεται; (γράφεις βέβαια " με τις λίστες που θα φτιάχνω"). Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από gianni zym Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 άστο....κάλεσε έναν επαγγελματία. δείξτου τα 2 λινκ και πες του θέλω κάτι τέτοιο απλό στα 200ευρώ+ εργασία τοποθέτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianni zym Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Ωραία έτσι θα κάνω. Ευχαριστώ για όλα, καληνύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα