Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά από τι βλέπω δεν είναι απλά μεταχειρισμένο αλλά refurbished από το κατάστημα smartarena, το οποιο αν και έχει εξαιρετικές τιμές δεν ξέρω αν είναι έμπιστο (το laptop που κοιτούσα είχε μπαταρία με 1,5 ώρα χωριτικότητα)... Το θέμα είναι πως όλα τα laptops με τους επεξεργαστές που σας είπα κατά τύχη είναι από το κατάστημα smartarena. Όπως και να χει θα περάσω μια βόλτα από κει να δω τι παίζει. Το ότι κανονικά έχει κάμερα στο laptop αλλά στην αγγελία δεν έχει, μπορεί να σημαίνει πως έφαγε μια γερή στούκα με αποτέλεσμα η κάμερα να βγήκε off και ποιος ξέρει και τι άλλο? Έχει 3 μήνες εγγύηση λέει... Αφήστε που το βλέπω μόνο στο site vendora ενώ στο site της smartarena δεν το βρίσκω (αν και το site πάσχει γενικά)

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Τελικά από τι βλέπω δεν είναι απλά μεταχειρισμένο αλλά refurbished από το κατάστημα smartarena, το οποιο αν και έχει εξαιρετικές τιμές δεν ξέρω αν είναι έμπιστο (το laptop που κοιτούσα είχε μπαταρία με 1,5 ώρα χωριτικότητα)... Το θέμα είναι πως όλα τα laptops με τους επεξεργαστές που σας είπα κατά τύχη είναι από το κατάστημα smartarena. Όπως και να χει θα περάσω μια βόλτα από κει να δω τι παίζει. Το ότι κανονικά έχει κάμερα στο laptop αλλά στην αγγελία δεν έχει, μπορεί να σημαίνει πως έφαγε μια γερή στούκα με αποτέλεσμα η κάμερα να βγήκε off και ποιος ξέρει και τι άλλο? Έχει 3 μήνες εγγύηση λέει... Αφήστε που το βλέπω μόνο στο site vendora ενώ στο site της smartarena δεν το βρίσκω (αν και το site πάσχει γενικά)

To refurbished είναι μεταχειρισμένο, για να μην νομίζεις κάτι άλλο.
Συνήθως είναι μηχανήματα που είχαν δοθεί με leasing και όταν έληξε επεστράφησαν, καθαρίστηκαν, ελέγχθηκαν και μετά δόθηκαν μαζικά προς πώληση.
Για να ξέρεις επίσης, στα φορητά υπάρχει κατηγοριοποίηση grade ανάλογα με την εξωτερική κατάσταση που είναι το μηχάνημα π.χ. τα grade A είναι σαν να βγήκαν μόλις από το εργοστάσιο αλλά αυτό φυσικά αντανακλά και στις τιμές.

Καλύτερα να περάσεις μία βόλτα από εκεί να δείς τί παίζει γιατί μην περιμένεις να βρείς 100% πληροφορίες από το site.

3 μήνες εγγύηση είναι εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα, τουλάχιστον αυτό που σου είχα προτείνει από Cosmodata έχει έναν χρόνο στάνταρ και οι περισσότεροι τόσο δίνουν σε refurbish, όχι λίγους μήνες μόνο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το laptop που κοιτούσα δεν είναι διαθέσιμο, και αν και μου είπαν πως θα έχω έκπτωση σε όποιο laptop πάρω (και παρόλο τις καλές αξιολογήσεις τους που δεν ξερω αν είναι και fake), όντως οι 3 μήνες λένε πολλά για το τι πουλάνε. Έχω σκάσει γενικά και έτσι όπως πάει δεν το βλέπω να παίρνω laptop... Κοιτούσα και το ASUS k53e που παρόλο που όλα φαίνονται οκ όσον αφορά τα specs, στις φώτο από το πληκτρολόγιο που είδα κατάλαβα ότι έχει υπερχρησημοποιηθεί, οπότε το να μου βγάλει θέμα στο άμεσο μέλλον είναι πολύ πιθανό. Τώρα κοιτούσα για το Lenovo ThinkPad T410 14.1, με i5 520m, 8gb ram και ssd (μόνο με την μπαταρία δεν ξέρω ακόμη τι παίζει) στα 160€. Με τον i5 θα ζοριστεί λέτε λόγω πρώτης γενιάς? Από την άλλη βρήκα και ένα Dell E5430 με i3 3120, 4bg ram, ssd στα 180€, αν καταφέρω να το ρίξω στα 160€ θα το προτιμήσω. 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Καλησπέρα, βρήκα μια αγγελία στην οποία αναφέρει πως χρειάζεται αλλαγή ο φορτιστής καθώς είναι after market, και την ώρα που φορτίζει με αυτόν κολλάει το touchpad ενώ χωρίς αυτόν το touchbad λειτουργεί άψογα (με ποντίκι λειτουργεί κανονικά στην φόρτιση). Είναι φυσιολογικό όμως αυτό, ή δείχνει σημάδια πως σύντομα το touchpad θα σταματήσει να λειτουργεί?(το touchpad το χρειάζομαι όπως και δήποτε)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το τσεκάρω, όπως τσεκάρω το hardware μέσω memtest? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...