stabill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Έχω ένα αρκετά παλιο pc (δεκαετίας και βάλε) το οποίο στέκεται σχετικά αξιοπρεπώς σε απλές καθημερινές εργασίες, καθώς και σε απλό gaming, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις βέβαια. Ενημερωτικά, εχει τα Windows 10 Pro με όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι το Logitech joypad που έχω, αναγνωρίζεται από ελάχιστα παιχνίδια, με αποτέλεσμα ακόμα και αυτά που μπορώ να παίξω σε τόσο παλιό pc να τα παρατάω γιατί με τα πλήκτρα "δεν λέει"... Σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει για το θέμα αυτό μου έχουν προτείνει την αγορά ενός Microsoft joypad (σαν κι αυτά που έχει το Xbox), το θέμα είναι, θα δουλέψει? Μην δώσω τσάμπα καμμία 60άρα (τουλάχιστον) που κάνουν... Τι λέτε?
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις 16/11/2021 στις 8:09 ΜΜ, stabill είπε Logitech joypad Τέτοιο είναι;
gianniz_k Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 16/11/2021 στις 8:09 ΜΜ, stabill είπε Καλησπέρα! Έχω ένα αρκετά παλιο pc (δεκαετίας και βάλε) το οποίο στέκεται σχετικά αξιοπρεπώς σε απλές καθημερινές εργασίες, καθώς και σε απλό gaming, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις βέβαια. Ενημερωτικά, εχει τα Windows 10 Pro με όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι το Logitech joypad που έχω, αναγνωρίζεται από ελάχιστα παιχνίδια, με αποτέλεσμα ακόμα και αυτά που μπορώ να παίξω σε τόσο παλιό pc να τα παρατάω γιατί με τα πλήκτρα "δεν λέει"... Σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει για το θέμα αυτό μου έχουν προτείνει την αγορά ενός Microsoft joypad (σαν κι αυτά που έχει το Xbox), το θέμα είναι, θα δουλέψει? Μην δώσω τσάμπα καμμία 60άρα (τουλάχιστον) που κάνουν... Τι λέτε? Πήγαινε για το xbox controller και θα λύσεις τα προβλήματά σου. Ιδανικά ψάξε αυτό που έρχεται πακέτο με τον wireless adapter. 1
stabill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τέτοιο είναι; Περίπου...
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Controller το γνωρίζω... Λοιπόν, αν σας βολεύει σαν αίσθηση όταν το πιάνετε, το Microsoft gamepad είναι συμβατό με τα Windows 10 λόγω Xbox. Εγώ, έχω PS3 και παρόλο που δεν υποστηρίζεται από τα Windows, με ένα πρόγραμμα που καμουφλάρει το χειριστήριο του PS3/4 σε Microsoft gamepad, δουλεύει κανονικά. Έβαλα κι ένα Bluetooth adapter και παίζω ασύρματα GTA V και Dirt 3/4. Ό, το προτιμάτε σαν αίσθηση. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
stabill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 1:45 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Controller το γνωρίζω... Λοιπόν, αν σας βολεύει σαν αίσθηση όταν το πιάνετε, το Microsoft gamepad είναι συμβατό με τα Windows 10 λόγω Xbox. Εγώ, έχω PS3 και παρόλο που δεν υποστηρίζεται από τα Windows, με ένα πρόγραμμα που καμουφλάρει το χειριστήριο του PS3/4 σε Microsoft gamepad, δουλεύει κανονικά. Έβαλα κι ένα Bluetooth adapter και παίζω ασύρματα GTA V και Dirt 3/4. Ό, το προτιμάτε σαν αίσθηση. Έκανα προχθες μια προσπαθεια να συνδεσω ενσυρματα το χειριστηριο του XBOX360 που εχω, αλλα το pc "δεν πηρε χαμπαρι" που λενε... Εμφανισε μονο στο Device Manager Xbox360 Peripherals ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι τωρα... Τιποτα αλλο ομως, τα παιχνιδια που δεν αναγνωριζουν το Logitech, δεν αναγνωριζουν ουτε του Xbox... Ετρεξα κατι emulators Sega, Nintendo κλπ που "βλεπουν" κανονικα το Logitech, αλλα του Xbox τιποτα... Μου φαινονται παραξενα ολα αυτα, μια και ΟΚ, το pc ειναι παλιο, εχει ομως Win 10 με ολες τις ενημερωσεις, πως "ζοριζεται" σε ενα joypad... Y.Γ. Το Logitech εχει συνδεθει χωρις να εγκαταστησω drivers. Οπου ειναι να δουλεψει, δουλευει...
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγώ το χειριστήριο του PS3 σε ένα 775 PC του '07 το συνδέω. Μήπως τα παιχνίδια που θέλετε δεν υποστηρίζουν πλέον gamepads; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
stabill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Και εγώ το χειριστήριο του PS3 σε ένα 775 PC του '07 το συνδέω. Μήπως τα παιχνίδια που θέλετε δεν υποστηρίζουν πλέον gamepads; Οχι, γιατι υπαρχει επιλογη για πληκτρολογιο ή gamepad, δεν επιλεγεται ομως. Μαλιστα το γραφικο που αναφερεται στην χρηση gamepad θυμιζει του Xbox, γι'αυτο αρχικα αναρωτηθηκα αν ενα Xbox gamepad για pc θα λυσει το προβλημα...
gianniz_k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Από περιέργεια,μέσω ποιας πλατφόρμας παίζεις; Πρόσφατα πειραματιζόμουν με ένα ενσύρματο speedlink του δεκάευρου. Έκανα ένα calibration μέσω των ρυθμίσεων των windows και σε steam και ubisoft έπαιζε σωστά. Σε epic είτε σε κάποια παιχνίδια δεν έπαιζε καθόλου,είτε τα κουμπιά κάνανε ότι να ναι. Έβαλα το microsoft με ένα bluetooth receiver της tp-link και παίξανε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα απολύτως. 1
stabill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, gianniz_k είπε Από περιέργεια,μέσω ποιας πλατφόρμας παίζεις; Πρόσφατα πειραματιζόμουν με ένα ενσύρματο speedlink του δεκάευρου. Έκανα ένα calibration μέσω των ρυθμίσεων των windows και σε steam και ubisoft έπαιζε σωστά. Σε epic είτε σε κάποια παιχνίδια δεν έπαιζε καθόλου,είτε τα κουμπιά κάνανε ότι να ναι. Έβαλα το microsoft με ένα bluetooth receiver της tp-link και παίξανε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα απολύτως. Κατεβαζω τα games με crack και τα παιζω απ'ευθειας... Η συγκεκριμενη ιστορια με τα joypads κραταει απο τα Windows 7 που ειχα στον υπολογιστη μου & συνεχιστηκε στα Windows 8.1... Οταν μετα απο πολυ καιρο εβαλα (επιτελους) τα 10αρια, πιστεψα οτι το προβλημα θα λυνοταν, αλλα δεν... Το μονο συμπερασμα που μπορω να βγαλω ειναι οτι για καποιο λογο, καποια games ΑΠΑΙΤΟΥΝ Microsoft gamepad... Τιποτα άλλο... Απο την αλλη μερια ομως, το χειριστηριο του Xbox360 γιατι δεν το "βλεπουν"??? 😵😵😵😵
stabill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Επανέρχομαι στο θέμα εντελώς ενημερωτικά μια και άλλαξα πρόσφατα pc (δείτε υπογραφή). Δοκίμασα και πάλι και δυστυχώς δεν το αναγνωρίζουν όλα τα παιχνίδια... Το θετικό βέβαια είναι οτι αγόρασα και Xbox Series S, οπότε (θεωρητικά) μπορώ να χρησιμοιήσω το δικό του joypad... 😉 Καλή χρονιά σε όλους και όλες!!! 1
nickol-us Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, stabill είπε Επανέρχομαι στο θέμα εντελώς ενημερωτικά μια και άλλαξα πρόσφατα pc (δείτε υπογραφή). Δοκίμασα και πάλι και δυστυχώς δεν το αναγνωρίζουν όλα τα παιχνίδια... Το θετικό βέβαια είναι οτι αγόρασα και Xbox Series S, οπότε (θεωρητικά) μπορώ να χρησιμοιήσω το δικό του joypad... 😉 Καλή χρονιά σε όλους και όλες!!! Υπάρχουν αρκετά mapping προγράμματα (software) όπου μπορείς να φτιάξεις το χειριστήριο σου να φαίνεται ως "microsoft" και να παίζει σε όλα τα games. Έχε το στα υπόψιν και ψάξτο πριν το πετάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα