Mr^Robot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα Παρέα . Πρόσφατα ηρθε στα χερια μου το συγκεκριμένο NAS , μεγάλη βελτίωση απο ενα ταπεινο , αλλα απολυτα ικανο DLINK 320l για αυτο που το ηθελα αλλα μεγάλωσαν οι ανάγκες για αποθήκευση οποτε πηγα σε κατι ποιο μεγάλο. Μεταξύ αλλων το χρησιμοποιούσα και σαν media server μεσω ενός third party MiniDlna , οπου μπορει να ηταν στο πρώτο σεταρισμα για τα μπαζα , αλλα απο εκει και μετα το ξεχνούσες αφου εκανε την δουλειά του απροβλημάτιστα ! Το ιδιο δεν ισχύει για τον Emby Server αφου αντιμετωπίζω προβλήματα και συγκεκριμένα με το Streaming στην Smart τηλεόραση (samsung) , και αφού δεν υπάρχει app του Emby διαθέσιμο για το μοντελο που εχω εγω .. επιλεγώ το Source - Emby Server- και εκει ξεκινανε τα ωραια - Ανακατεμένοι Φάκελοι , πχ σε δισκο 3tb με 3 υποφακέλους ( Movies , Den exoume dei , Series ) τα πετάει ολα χυμα στον Mixed Content φακελο , ενω εχω δώσει ξεχωριστά το path για καθε φακελο . - Αρχεία ταινιών δινουν 0,00gb σε μέγεθος που ενω τα "παίζει" σταματάει και με πετάει εξω μετα απο λιγο . Πιθανόν να ειναι "πρόβλημα" της τηλεόρασης αλλα μιας και με το παλιότερο NAS δεν ειχα τετοια θεματα και εχω ψιλο "σπαστεί" με το Synology , Υπάρχει περίπτωση να κανω εγω κατι λαθος στο σεταρισμα? Μέχρι τωρα εχω : - Κατεβάσει και εγκαταστήσει χειροκίνητα την τελευταία εκδοση του emby απο το επίσημο Site - Το εχω εγκαταστήσει και απο το Package Center , χωρις καμία διαφορά . - Εχω αφαιρέσει και εχω ξανα δωσει Permissions . - Εχω προσπαθήσει μεσω usb να εγκαταστήσω το App του Emby ( καπου το ειχα βρει ) μεσω usb στην τηλεόραση χωρις επιτυχία . - Εχω εγκαταστήσει σαν εναλλακτική λυση τον Plex στον NAS , αλλα στην τηλεόραση εχει μεινει σε αρχαια version και δεν συνεργάζονται . - Εχω εγκαταστήσει το Video Station σαν εναλλακτική λυση , ηταν καπως καλα τα πραγματα αλλά ειχα πρόβλημα με τους υποτίτλους στην τηλεόραση . Εδω να πω οτι σε υπολογιστές / ταμπλετ του δικτύου δεν αντιμετωπίζω κανενα πρόβλημα οσον αφορά το Streaming , για αυτο κατέληξα οτι μάλλον ειναι η τηλεόραση , και πανω που εψαχνα λυση επεσα σε ενα miniDlna του nimloth αλλα δεν βρισκω ενεργο Link .. μηπως και κανω δουλειά ... Δεν με ενδιαφέρει ουτε covers να κατεβάζει , ουτε trailers ουτε υποτίτλους , απλα να τα εχει οργανωμένα οπως τα εχω στους φακέλους . Καθε άποψη / βοήθεια δεκτη .
stelios.s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Στις 16/11/2021 στις 7:35 ΜΜ, Mr^Robot είπε ... Δεν με ενδιαφέρει ουτε covers να κατεβάζει , ουτε trailers ουτε υποτίτλους , απλα να τα εχει οργανωμένα οπως τα εχω στους φακέλους ... Γιατί δεν δοκιμάζεις τον απλό και απέριττο media server της Synology;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα