Mixalisrou69 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Γνωρίζει κανείς κάποιο σοβαρό και πρακτικο σεμινάριο πανω στο power bi ή ακόμα και στο tableau για data analytics; Εχω δει μέχρι στιγμής το σεμινάριο του εκπα που έχει μέσα και advanced excel αλλά μου φαίνεται αρκετά ακριβό και δεν ξέρω ποσο πρακτικο είναι για να με καλυψει σε αυτά που ζητάνε έξω. Όποιος έχει να προτεινει κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε Γνωρίζει κανείς κάποιο σοβαρό και πρακτικο σεμινάριο πανω στο power bi ή ακόμα και στο tableau για data analytics; Εχω δει μέχρι στιγμής το σεμινάριο του εκπα που έχει μέσα και advanced excel αλλά μου φαίνεται αρκετά ακριβό και δεν ξέρω ποσο πρακτικο είναι για να με καλυψει σε αυτά που ζητάνε έξω. Όποιος έχει να προτεινει κάτι.. Καλημέρα, για fundamentals θα βρεις πολλά στο Udemy, Coursera, edX. Έχω κάνει των maven analytics, ήταν αρκετά καλό για εισαγωγή και να μάθεις το layout. Μετά έχουν και πιο advanced αν θες. Στα αγγλικά φυσικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalisrou69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλημέρα, για fundamentals θα βρεις πολλά στο Udemy, Coursera, edX. Έχω κάνει των maven analytics, ήταν αρκετά καλό για εισαγωγή και να μάθεις το layout. Μετά έχουν και πιο advanced αν θες. Στα αγγλικά φυσικά. To maven analytics θυμάσαι ποσο σου κόστισε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mixalisrou69 είπε To maven analytics θυμάσαι ποσο σου κόστισε; 10-20€. Αν δεν έχει offer σίγουρα θα βγάλει σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shikabalas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Υπαρχει πληθωρα ελευθερων μαθηματων στο youtube παντως, αν ξεκινας τωρα απο το μηδεν. Με αυτα θα παρεις μια σφαιρικη εικονα και μετα μπορεις να αποφασισεις μονος σου που χρειαζεται να εμβαθυνεις. Προσωπικα αγαπημενος ειναι ο Alex the Analyst. Δεν ασχολειται ομως με Power BI, περισσοτερο SQL+Tableau. Παραλληλα εχει και πολυ ωραια βιντεακια ομως για θεματα καριερας κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα