Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημέρα 

Σήμερα θα κάνω την 3η δόση. 

Ποτέ μπορώ να βγάλω νέο πιστοποιητικό εμβολιασμου; 

Την επόμενη ημέρα. Ισχύει αμέσα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας , ήθελα να ρωτήσω

1)εγώ που νόσησα οταν επιστρέψω στην εργασία μου μετά την καραντίνα των 10 ημερών θα κάνω τα 2 rapid τεστ ; Μέχρι να βγει το πιστοποιητικό νοσήσει  για 28 μέρες δηλαδή ; 

2) ξέρω για αυτούς που νοσήσαν θέλει μόνο μια δόση για να έχουν έγκυρο πιστοποιητικό ( προς το παρόν τουλάχιστον ) πρέπει να την κανείς πριν το 6 μηνο ; Γιατί έχω ακούσει αμα την κανείς μετα θέλεις 2 δόσεις .  

3) όταν εμβολιαστώ , με το καλό το barcode είναι το ίδιο με αυτό που έχω τώρα νοσήσεις ; Η αλλάζει ; Γιατί σκέφτομαι να το πλαστικοποιήσω. 
ευχαριστω εκ το προτέρων 

Επεξ/σία από Mrsmoke95
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε

Καλησπέρα σας , ήθελα να ρωτήσω

1)εγώ που νόσησα οταν επιστρέψω στην εργασία μου μετά την καραντίνα των 10 ημερών θα κάνω τα 2 rapid τεστ ; Μέχρι να βγει το πιστοποιητικό νοσήσει  για 28 μέρες δηλαδή ; 

2) ξέρω για αυτούς που νοσήσαν θέλει μόνο μια δόση για να έχουν έγκυρο πιστοποιητικό ( προς το παρόν τουλάχιστον ) πρέπει να την κανείς πριν το 6 μηνο ; Γιατί έχω ακούσει αμα την κανείς μετα θέλεις 2 δόσεις .  

3) όταν εμβολιαστώ , με το καλό το barcode είναι το ίδιο με αυτό που έχω τώρα νοσήσεις ; Η αλλάζει ; Γιατί σκέφτομαι να το πλαστικοποιήσω. 
ευχαριστω εκ το προτέρων 

1) Ναι θα κανεις 2 rapid/εβδομαδα μεχρι να βγαλεις το πιστοποιητικο νοσησης

2) 1 εμβολιο πριν ληξει το 6μηνο ειναι αν δεν κανω λαθος. Μπορεις να καλεσεις εοδυ

3) η πλαστικοποιηση κοστιζει 1-2 ευρω. Το barcode αλλαζει

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, acomaedo said:

Την επόμενη ημέρα. Ισχύει αμέσα.

Σίγουρο αυτο για την τριτη δοση; Δεν θα πρεπει να περιμενουμε 14 μερες παλι για να ισχύει το πιστοποιητικό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Σίγουρο αυτο για την τριτη δοση; Δεν θα πρεπει να περιμενουμε 14 μερες παλι για να ισχύει το πιστοποιητικό; 

Οχι, το διορθωσαν. Ωστοσο αν δεν περναει το καινουργιο, μπορεις να χρησιμοποιησεις το παλιο για τις 14 μερες.

Βασικα πιο πανω μιλουσαν την εκδοση του πιστοποιητικου, που παντα μπορουσες να το βγαλεις την επομενη μερα. Αλλα ειχα διαβασει σε αρθρο οτι η 3η (ή 2η) δοση δεν θα χρειαζεται 14 μερες για να εχει ισχυ το πιστοποιητικο

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Σίγουρο. Και να προσθέσω ότι το παλιό πιστοποιητικό εξακολουθεί να ισχύει ακόμα και μετά από 14 ημέρες από την τρίτη δόση.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε αν κάποιος κάνει 3η δόση, αλλάζει το barcode και θα πρέπει να κατεβάσει πάλι το νέο πιστοποιητικό;Το παλιό το βγάζει άκυρο η εφαρμογή;

Τα στοιχεία που έχει το παλιό πιστοποιητικό με τις 2 ημερομηνίες 1ης και 2ης δόσης αναγράφονται συν της 3ης δόσης;Το έχει δεί κάποιος να μας πεί;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Οπότε αν κάποιος κάνει 3η δόση, αλλάζει το barcode και θα πρέπει να κατεβάσει πάλι το νέο πιστοποιητικό;Το παλιό το βγάζει άκυρο η εφαρμογή;

Τα στοιχεία που έχει το παλιό πιστοποιητικό με τις 2 ημερομηνίες 1ης και 2ης δόσης αναγράφονται συν της 3ης δόσης;Το έχει δεί κάποιος να μας πεί;

Αυριο εγω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυριο εγω .

Ο πατέρας μου που είναι 70+ και έχει κάνει την 2η δόση μέσα Ιουνίου, του ήρθε sms για μέσα Δεκεμβρίου για την 3η δόση.

Ευτυχώς εμβολιάστηκε απο μόνος του, δυστυχώς καπνίζει και πίνει πολύ πολλά χρόνια, δεν "ακούει".

Η μητέρα μου 63+, έχει πάθει πλύση εγκεφάλου απο το FB και έχει μετατραπεί σε αντιδραστική αρνήτρια, επίσης καπνίζει πολύ, τουλάχιστον δεν έχει θέμα με το ποτό.

Δεν μπορώ να τους πείσω να τα κόψουν, ούτε την μητέρα μου να εμβολιαστεί.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, AntiCambeR said:

Αν δεν μένεις στο πατρικό, απείλησέ την ότι δεν θα την ξαναδεις ή ξαναμιλήσεις. 😛

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Ο πατέρας μου που είναι 70+ και έχει κάνει την 2η δόση μέσα Ιουνίου, του ήρθε sms για μέσα Δεκεμβρίου για την 3η δόση.

Ευτυχώς εμβολιάστηκε απο μόνος του, δυστυχώς καπνίζει και πίνει πολύ πολλά χρόνια, δεν "ακούει".

Η μητέρα μου 63+, έχει πάθει πλύση εγκεφάλου απο το FB και έχει μετατραπεί σε αντιδραστική αρνήτρια, επίσης καπνίζει πολύ, τουλάχιστον δεν έχει θέμα με το ποτό.

δηλαδή αφήνει να κάνει το παιδί της το εμβόλιο και δεν το κάνει αυτή.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...