dreaming123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει έχω το εξής πρόβλημα: Πιάνω hotbird και 600 κανάλια ενώ για μια στιγμή έπιανα 1000 και ήθελα και άλλα(τι βλάκας θεε μου). Απο εκείνη την στιγμή που πείραξα λίγο το πιατο δεν μπορώ με τίποτα να πιάσω περισσότερα κανάλια και δεν βρίσκει κανάλια μεταξύ 1203400mhz---1273100mhz. Πήγα και ρώτησα σε 3 μαγαζιά: 1)Με 80euro θα σου πιάσω(τον κώλο)και τον astra και τον hotbird(παραπάνω . 2)Δεν υπάρχει περίπτωση με 1m πιάτο να μην τα πιάνεις καθώς είναι πολύ έυκολα στην λήψη με 60 euro θα στα πιάσω εγώ 3)Πρέπει να πιάσεις καλύτερα τον δορυφόρο πάρε το τηλ μου και με 75 euro θα στα πιάσω εγώ και τον astra και τον hotbird(καθώς έχεις πιάσει τον hotbird θα είναι πολύ έυκολo για εμένα ούτε τις μοίρες δεν θα πειράξω) Για πείτε μου τι να προσπαθήσω να κάνω το σαββ/κυριακο πρίν πέσω στα δόντια τους απο δευτέρα.
Mika Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 στειλε pm στον under ή κοιτα στο fleamarket εχει βαλει ο ιδιος αγγελια για το sat finder, μια "πυξίδα" που την συνδεεις στο πιατο και με μια βελονα σου δειχνει το σημα σου. Ετσι ειναι ευκολο να κεντραρεις στον δορυφορο. εχει νομιζω 20 ευρω και το κρατας για μια ζωη
dreaming123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Έψαξα στο fleamarket αυτό το έχω στο -4 έχω 10 απόδοση.
Icecut Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 egw pantws to satfinder to phra 12 eurw,yparxoune kai alla topics an psa3eis kati 8a vreis,den einai kai kamia eukairia ta 20!A,btw to diko mou einai markas TELE.
angelob7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Εγώ πάντως τώρα που μετακομίσαμε ρύθμισα το πιάτο μόνος μου και έχω και περισσότερο σήμα από΄τι πρίν.Θα ανοίξεις τον δέκτη στην ποιότητα σήματος και θα κάνεις μικρορυθμίσεις στο πιάτο μέχρι να πιάσεις το περισσότερο σήμα.Αν δεν έχεις κουνήσει το πιάτο πάνω-κάτω τότε θα το γυρίζεις μόνο δεξιά-αριστερά(ελάχιστα).Θέλει πολλά δρομολόγια(ελπίζω το πιάτο σου να είναι στο μπαλκόνι και όχι στην ταράτσα) Τέλος,και το Lnb πρέπει να το γυρίσεις έλαχιστα δεξιά ή αριστερά για να έχεις μέγιστο σήμα,η ιδανική θέση δεν είναι όταν το lnb είναι κάθετο.
dreaming123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 angelob7 μήπως γίνετε αν ξέρεις βέβαια να γίνεις πιο συγκεκριμένος που μπορώ να δω την ποιότητα σήματος απο τον hotbird(έχω την skystar2 για pc και χρησιμοποιώ το progdvb.Τώρα το έχω βάλει σε ψηλότερο σημείο. Όταν λες:Τέλος,και το Lnb πρέπει να το γυρίσεις έλαχιστα δεξιά ή αριστερά για να έχεις μέγιστο σήμα,η ιδανική θέση δεν είναι όταν το lnb είναι κάθετο. Πως να το γυρίσω? Και το πιάτο μου είναι στην ταράτσα και έχω ήδη κάνει πολλά δρομολόγια
angelob7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Το Lnb μπορείς να το στρίψεις όπως είναι στην βάση του δεξιά ή αριστερά.Απλώς πιάστο και στρίψτο ελάχιστα,φυσικά πρέπει να βλέπεις και το σήμα για να δείς που έχεις το ανώτερο.Εγώ έχω την skystar1 στον Hotbιrd και ανοίγω το progdvb σε κάποιο κανάλι(π.χ. σε κάποιο TPS που είναι δύσκολα στην λήψη) και στο παράθυρο του progdvb στο κάτω μέρος μετά την εικόνα έχει δύο ποσοστά σήματος %(επί τις εκατό) εκεί βλέπω που έχω ανώτερο σήμα και αφήνω το πιάτο μου.Το δικό μου είναι στο μπαλκόνι και έτσι κάθε λίγο και λιγάκι είμαι έξω.Το να βάλεις το πιάτο πιο ψηλά δεν έχει νόημα εκτός βέβαια αν εκεί που ήταν πρίν υπήρχε κάποιο εμπόδιο στην λήψη.Για να καταλάβεις πόση μεγάλη σημασία έχει το Lnb να είναι σωστά ρυθμισμένο θα σου πώ πως σε κάποιο κανάλι είχα σήμα 35% και δεν το έβλεπα και μόλις το ρύθμισα πήγε 53% και το έπιασα.Αυτά ισχύουν για κανάλια που είναι δύσκολα στην λήψη.Κάποιο που έχει δυνατό σήμα το πιάνεις έτσι και αλλιώς.(τι να έχεις 75% τι 80% το ίδιο είναι)
dreaming123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σου πω αν είχα αποτελέσματα.
dreaming123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Είχες απόλυτο δίκιο για το lnb ανέβηκε η ποιότητα κατα 20%!! Λες να γυρίσω και το πιάτο λίγο και να πιάσω τα κανάλια που είναι στις συχνότητες 1203400mhz---1273100mhz?Στο TPS απο 28 πήγε 41 η ποιότητα. Ασε πήγα 10 φορές πάνω μια φορα την ημέρα να κάνω αυτό θα φτιάξω γαμώ τις γάμπες!!!
dwarves Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 angelob7, egw exw poiothta gyrw sto 28%........ to LNB to exw stripsei 13 moires...les na thelei poio ligo??? menw Athina, kai tis rithmiseis autes tis ekana tis vrika apo ena site pou kanei calculate analoga me thn perioxh pou meneis... dreaming123, poses peripou moires exeis streipsei to LNB mias kai h arxikh sou poiothta miazei poly me thn dikh mou pou exw twra... kathws na shmiosw oti sto shmeio pou exw to piato...to satfinder xtypaei san palavo...se ola tou ta shmeia...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.