Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Οπότε από βίτσιο ζητάει έξτρα € για επασφάλιστρα

Άμα είναι και το τρέιλερ να μη το βάζω στην ασφάλεια

Επίσης δεν αναφέρει οτι δεν σε καλύπτει για κάτω των 23 επειδή όταν κάνεις το συμβόλαιο έχεις "υπογράψει" ότι δεν θα το οδηγεί κάποιος κάτω των 23, έχοντας το ως επιλογή στο online configurator ή σε ρωτάει τηλεφωνικά.

Στους όρους λέει ότι για αποζημίωση από ανασφάλιστο ο άλλος πρέπει να αποδεχθεί την ευθύνη; Ή αυτά για τη μέθη και τους αγώνες που αναφέρεις; Για χαζούς τους έχεις;;;

Ο οδηγός για αυτό το όχημα είναι ανασφάλιστος! Μίλα με έναν σοβαρό ασφαλιστή να σου πει.

Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι άλλο δυστυχώς. 

Εγω συμβόλαιο υπέγραψα με την Anytime, δεν με δεσμεύει καμία επιλογή και κανένα User Interface στο site και μάλιστα της cosmote. 

Το συμβόλαιο είναι ξεκάθαρο. Δεν εξαιρείται η κάλυψή μου αν είμαι κατω των 23 ετών και αν γινει η στραβή πληρώνω επασφάλιστρο. 

Δυστυχώς θέλεις να τα μπερδέψεις πολύ, εγώ σου επιχειρηματολογησα με το συμβόλαιο και εσύ με φράσεις του στυλ "για χαζους τους έχεις;".

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Επίσης την ώρα του χτύπα ξύλο ατυχήματος η τροχαία μπορεί να σε γράψει ως ανασφάλιστο, γιατί αυτό θα είσαι.

H ασφάλεια εκδίδεται και καλύπτει το όχημα.
Αν κατά την στιγμή του ατυχήματος υπάρχει κανονικά σε ισχύ τότε το όχημα είναι ασφαλισμένο και η τροχαία είναι εκεί για να κάνει μόνο την καταγραφή, δεν μπορεί να κρίνει ούτε να δικάσει επιτόπου.

Το τί θα κάνει μετά η ασφαλιστική είναι άλλο πρόβλημα και είναι αυτό που αφορά τον ts.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Utopia13 είπε

Καλησπερίζω και πάλι το φόρουμ. Αυτήν τη φορά έχω μια ερώτηση για την ασφάλεια.

Αυτην τη στιγμή έχουμε δυο αυτοκίνητα στην οικογένεια, ένα ο πατέρας και ένα η μάνα. Της μάνας το παίρνω σπανια, οπότε δεν τίθεται θέμα να πληρώσουμε επασφάλιστρο.

Το αμάξι του πατέρα μου τώρα το παίρνω καθημερινά. Σκεφτόμαστε αν αξίζει να πληρώσουμε επασφάλιστρο. Έκατσα κι έψαξα και είδα ότι σε περίπτωση ατυχήματος που είμαι υπαίτιος, θα πληρώσουμε απλώς πρόστιμο ένα ποσοστό των ασφαλίστρων. Επομένως ποιο το νόημα του επασφάλιστρου; Γιατί να πληρώσω ένα ποσό προκαταβολικά ενώ δεν έχω σκοπό να τρακάρω (δεν οδηγώ επικίνδυνα) όταν η συνέπεια αν γίνει η στραβή είναι απλώς να πληρώσω τα διπλά που δεν είναι και κανενα τρομερό ποσό; Μου διαφεύγει κάτι;

Ως έχει, καταλήξαμε στο ότι καλύτερα να μην πληρώσουμε το επασφάλιστρο. Είναι όμως τόσο απλό; Ο ασφαλιστής προτείνει να το πληρώσουμε να είμαστε καλυμμένοι.

ΕΠΡΕΠΕ να το είχατε πληρώσει , χθές , ήταν απλούστατο . Σε περίπτωση απώλειας ανθρώπινης ζωής , όπου θα εμπλέκονταν το συγκεκριμένο όχημα , τι θα λέγαμε τότε δλδ , αν έπρεπε η δεν έπρεπε ......... 

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
6 ώρες πριν, babisskg είπε

ΕΠΡΕΠΕ να το είχατε πληρώσει , χθές , ήταν απλούστατο . Σε περίπτωση απώλειας ανθρώπινης ζωής , όπου θα εμπλέκονταν το συγκεκριμένο όχημα , τι θα λέγαμε τότε δλδ , αν έπρεπε η δεν έπρεπε ......... 

Θα πληρώσω το πρόστιμο και θα με καλύψει η ασφάλεια.

Δημοσ.

Οσον αφορα τις ασφαλιστικες, παντα λειτουργουμε με βαση τον εξης κανονα: Επειδη εκ των πραγματων οι ασφαλιστικες ειναι απληστες κερδοσκοπικες επιχειρησεις στα ορια της "νομιμης" τοκογλυφιας, εαν συμβει το οτιδηποτε, φταις δε φταις, θα ξεψαχνισουν να βρουν το οτιδηποτε μπορει να δημιουργησει μεχρι και μια αρρωστημενη φαντασια προκειμενου να μην αποζημιωσουν τον πελατη. Οποτε το να τους δινεις και πατημα ενω το ξερεις ειναι μαλλον ακυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι εμείς που πληρώνουμε ασφάλειες νομίζεις οτι έχουμε σκοπό να τρακάρουμε σύμφωνα με τη λογική σου.  

Ο ασφαλιστής σου προτείνει να το πληρώσεις και εσύ ψάχνεις σε φορουμ να δεις πως να το γλιτωσεις. Αν γίνει η στραβή όμως για μάντεψε ποιον θα πάρεις τηλέφωνο για να δεις τι θα κάνεις; 

Σαν τον άλλο που έγραφε προχτες οτι τράκαρε χωρις να έχει ασφάλεια και ρώταγε αν θα παει φυλακή και ποσα θα πληρώσει. Επιδημία έπεσε; Αρνητές ασφάλειας; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, plextis είπε

Αν γίνει η στραβή όμως για μάντεψε ποιον θα πάρεις τηλέφωνο για να δεις τι θα κάνεις;

Κάθε ανασφάλιστος που σέβεται τον εαυτό του, πρώτα ανοίγει θέμα εδώ και μετά ενημερώνει ασφαλιστές κλπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Utopia13 είπε

Θα πληρώσω το πρόστιμο και θα με καλύψει η ασφάλεια.

Και αν  1 στο εκατομμύριο σου κάτσει στραβή και υπάρχει απώλειας ζωής, και η ασφαλιστική θα κάνει τον κινέζο και δεν θα αποζημιώσει, είσαι διαθετειμένος να πάρεις το ρίσκο να αποζημιώσεις εσύ απο την τσέπη σου ενδεχομένως και πάνω απο μύριο ευρώ;

Εγώ προσωπικά δεν θα το έπερνα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζουμε πότε λήγει η δήλωση νέου οδηγού , καθώς δηλώνω μέλος <23 ετών αλλά έχει ήδη 2 έτη διπλωμα . Είναι +40% τα ασφάλιστρα . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...