Προς το περιεχόμενο

Το Xiaomi 12 Ultra θα διαθέτει σύστημα καμερών που θα φέρει την ονομασία της Leica

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η παραπάνω εικόνα μοιάζει ίδια με το 11 Ultra. Μπορεί βέβαια να αντέγραψαν Apple και να έβγαλαν το ίδιο κινητό :P

Γενικά το εξόγκωμα πίσω δεν είναι και τόσο ενοχλητικό. Η πλειονότητα των χρηστών βάζει κάποια θήκη και έτσι δεν φαίνεται.

Θα μπορούσαν να χοντρήνουν το κινητό και να εκμεταλλευτούν τον χώρο για παραπάνω μπαταρία αλλά 5000 είναι πάρα πολλά και θα γινόταν αρκετά βαρύ και έτσι όπως είναι τώρα αν κρίνω και απ' όλα τα άλλα κινητά θα βγάζει άνετα την μέρα με κάνα 5ωρο gaming.

Αν τα spec που βλέπω δεξιά και αριστερά βέβαια είναι πραγματικά, έχω μια απορία. Υπάρχει κάπου, κάποιο πρωτάθλημα που βραβεύει τα ppi ; 3200x1440 pixel ; Η οθόνη που γράφω τώρα είναι Ultrawide 34" και είναι 3440x1440. Για να δεις pixel πρέπει να κολλήσεις την μύτη σου πάνω της και να πλαγιάσεις και λίγο. Σπατάλη ενέργειας το θεωρώ.

3 ώρες πριν, Buxesas79 είπε

Ποιος ο λόγος τότε να μην πάρω ένα s21 ultra ή ποίο καλά ένα s22 ultra όταν βγει;

Ποιο φθηνό θα μου έρθει!

Γιατί δεν θα χαλάσει η μπαταρία στο 6μηνο όπως συνηθίζει η samsung ?
Γενικά τιμή επίσημη δεν υπάρχει κάπου. Το προηγούμενο νομίζω έκανε κάπου 850 και μου φαίνεται δύσκολο το συγκεκριμένο να κάνει τόσο τεράστιο άλμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα καλα με τις κάμερες, αλλα το software της δεν κοιταει να το φτιάξει, που με καθε ενημέρωση του miui βγαινει και εν καινούργιο bug.. Ενω το hardware των συσκευών ειναι πολυ καλο η Xiaomi ποναει πολυ στο software της. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες γκρινιάζουν για το miui. 

• Like 1

δε παν να το πουν και μπαλαλαικα..επι της ουσιας δεν αλλαζει τιποτα, "νοικιαζουν" το logo και πετανε 2-3 "σπεσιαλ" φιλτρα στη καμερα που θα σου βγαζουν τις φωτο φουλ κορεσμο και κοντραστ....ο,τι εκανε και η huawei. just marketing

• Like 1

1. Σαν να έχεις κολλήσει μια πλακέτα στην πλάτη του κινητού είναι.

2. 1000€ από επίσημο εισαγωγέα αλλιώς 650 από σκρουτζομαγαζο με εγγύηση επισκευής (και καλά) από τον κυρΤάκη δεν λέει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...