polemikos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Πριν μερικές εβδομάδες, πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους έκαναν λόγο για πιθανή συνεργασία της Leica, του θρύλου των φωτογραφικών μηχανών, με την Honor και τη Xiaomi, μετά από πολυετή συνεργασία με τη Huawei. Νεότερες πληροφορίες από την Κίνα -ανεπιβεβαίωτες για την ώρα- αυτή τη φορά αναφέρουν ότι η Leica έχει συμφωνήσει με τη Xiaomi προκειμένου το brand της να συνοδεύει το φωτογραφικό σύστημα τουλάχιστον του Xiaomi 12 Ultra, του επερχόμενου κορυφαίου μοντέλου της κινεζικής εταιρείας. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η κυκλοφορία της συσκευής υπολογίζεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, λίγο αργότερα από τα αποκαλυπτήρια των υπόλοιπων μοντέλων που θα απαρτίζουν τη σειρά Xiaomi 12. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει άλλη πληροφορία που να δίνει περισσότερες διευκρινήσεις για το είδος της συνεργασίας και σε ποιους τομείς η Leica θα έχει χρησιμοποιήσει την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει, με τα φίλτρα και την πιστότητα χρωμάτων να αναμένεται να είναι ένας από αυτούς. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotronas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Και εγώ έχω Leica κάθε παρασκευή κάτω από το σπίτι μου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, kotronas είπε Και εγώ έχω Leica κάθε παρασκευή κάτω από το σπίτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Το παχος της συσκευης που διαφημιζουν υπολογιζει και την "καμπουρα" της Leica; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Παει για ban δηλαδή και η xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Να φανταστώ διακοσμητικόι όπως οι φακοί θα είναι του Redmi Note 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Buxesas79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Να υποθέσω πως θα φτάσουμε σε τιμή τα 1500€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Τι έκτρωμα είναι αυτό στην πίσω μεριά του κινητού! 😮🤮 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Και το ψέμα συνεχίζεται με τις διακοσμητικες ονομασίες στα συστήματα καμερών των εταιρειών και τη ψευδαίσθηση που δημιουργεί κάτι τέτοιο στους πελάτες τους. Διαχωρίζω τη Nokia με τους φακούς που έβαζε τότε πολύ παλιά που υπήρχε στα κινητά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Buxesas79 είπε Να υποθέσω πως θα φτάσουμε σε τιμή τα 1500€; 1200 διαβασα αλλου. Ο,τι να ναι.. Πανάκριβα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasxiaomi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 μ@λ@κ3ς όοοχχιιιι... πάει πολυ... θα πηδηχτω απο το παράθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Buxesas79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, keysmith είπε 1200 διαβασα αλλου. Ο,τι να ναι.. Πανάκριβα! Ποιος ο λόγος τότε να μην πάρω ένα s21 ultra ή ποίο καλά ένα s22 ultra όταν βγει; Ποιο φθηνό θα μου έρθει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarfree Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Το περιεχόμενο των φωτογραφιών του μέσου χρήστη δεν χρειάζεται κάμερα ακριβότερη των 50 ευρώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivaks72 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 To module των καμερών με το mi band 5, ελπίζω να είναι καλά κολλημένο στην πλάτη. Άλλο ένα κινητό σε πάχος δείχνει. Μήπως είναι modular ρε?!!! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arislimp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Mobile (not) MĚGÄPIXĚL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα