panozit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Δεν είμαι γνωστής του θέματος και επειδή έχω δει πολλές καμερες, δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη για την περίπτωση μου. Κάτι απλό θα ήθελα και οικονομικό. Η κάμερα επρόκειτο να μπει σε κτήμα, με μια μικρή αποθήκη και παλιό οίκημα. Ψάχνω κάτι που να: 1. Λειτουργεί με ρεύμα ή καλύτερα μπαταρία. 2. Να καταγραφεί στο σκοτάδι σε εξωτερικό χώρο εννοείται. 3. Έρχομαι στο κτήμα ανά 3-4 μέρες, οπότε θέλω να τραβάει βίντεο για τόσο διάστημα περιπου. Οταν έρχομαι και όλα είναι εντάξει, να το σβήνω και να το ξαναβάζω να γράφει όταν αποχωρώ. 4. Να παίρνει κάρτα SD. 5. Το WiFi και να βλέπω απομακρυσμενα δεν μ ενδιαφέρει καθόλου για την ώρα. Ευχαριστώ.
vagos789 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Η καμερα θα εχει χρησιμοτητα μονο αν σε κλεψει ο γειτονας Αν σε κλεψει γυφτος.... χαιρετισματα... 1
tollisth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Αν θέλεις κατι απλο και οικονμικο δύσκολα θα βρεις με αυτά που ζητάς ειδικά με μπαταρία και να γράφει για 4 μερες,τωρα αν υπάρχει πρόσβαση σε ρεύμα και wifi τα πράγματα γίνονται ποιο εύκολα
liakjim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, panozit είπε Καλησπέρα σε όλους, Δεν είμαι γνωστής του θέματος και επειδή έχω δει πολλές καμερες, δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη για την περίπτωση μου. Κάτι απλό θα ήθελα και οικονομικό. Η κάμερα επρόκειτο να μπει σε κτήμα, με μια μικρή αποθήκη και παλιό οίκημα. Ψάχνω κάτι που να: 1. Λειτουργεί με ρεύμα ή καλύτερα μπαταρία. 2. Να καταγραφεί στο σκοτάδι σε εξωτερικό χώρο εννοείται. 3. Έρχομαι στο κτήμα ανά 3-4 μέρες, οπότε θέλω να τραβάει βίντεο για τόσο διάστημα περιπου. Οταν έρχομαι και όλα είναι εντάξει, να το σβήνω και να το ξαναβάζω να γράφει όταν αποχωρώ. 4. Να παίρνει κάρτα SD. 5. Το WiFi και να βλέπω απομακρυσμενα δεν μ ενδιαφέρει καθόλου για την ώρα. Ευχαριστώ. Tplink tapo c200 πάνω σε ups και ένα παλιό android κινητό με κάρτα με πρόγραμμα internet και hotspot επίσης μόνιμα πάνω στο ups. Αν έχεις ρεύμα φορτίζεις το ups ή απλά το παραλείπεις ή το κρατάς αν πέσει το ρεύμα. Αν δεν έχεις αγοράζεις δεύτερο ups και κάθε φορά το αντικαθιστας με το φορτισμένο και παίρνεις το άδειο σπίτι.
corsair04 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βρες μια καλή hunting cam ...σε καλύπτει σε όλα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από corsair04
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα