Προς το περιεχόμενο

Vstarcam ή dahua

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα τα φώτα σας γιατί είμαι σε σκέψεις.

Θέλω να βάλω τρεις κάμερες έξω τρεις μέσα στο σπίτι ασύρματες με wifi να περνούν κάρτα μνήμης και να είναι και ρομποτικές.

Θέλω να βάλω ένα καταγραφικό NVR.

Έχω κοιτάξει οι vstarcam έχει ποικιλία από κάμερες κ οικονομικά καταγραφικά.

Είχα κατασταλάξει σε αυτές (vstarcam)

Για τον λόγο ότι έβλεπα καλά σχόλια κ είναι οικονομικές και με τα ειδικά χαρακτηριστικά και τα ειδικά λεφτά που κάνει μια γνωστή ακριβή μαρκα παίρνεις δύο τέτοιες .

Έχω διαβάσει και ότι είναι κινέζικες κ μην τις εμπιστεύεσαι αλλά οκ όλες κινέζικες είναι ποια και η κινεζική αγορά υπήρχε κ θα υπάρχει πάντα μπροστά μας.

Εγώ έχω είδη δύο κινέζικες sricam εντως σπιτιού με κάρτες μνήμης είμαι πολύ ικανοποιημένος τρεις χρόνια ούτε restart δεν έχω κάνει δεν κόλλησαν ποτέ όμως η εφαρμογή που μου δίνει στο κινητό δεν έχει εντολή να κατεβάσω την εγγραφή του βίντεο γενικά δεν είναι πολύ καλή εφαρμογή της κ δεν βλέπω αναβάθμιση σύντομη.

Εσείς τι μου προτείνετε σαν πιο αξιόπιστη επιλογή για ασύρματη παρακολούθηση πάντα λόγο ότι δεν μου επιτρέπετε να τραβήξω καλώδια.

Δημοσ.

Για τις μάρκες δεν έχω προσωπική εμπειρία και δεν θα σου πω. Αυτό που μπορώ να σου πω όμως είναι ότι βάζοντας 6 WiFi κάμερες στο σπίτι, θα τραβάνε όλο το bandwidth, ιδίως εάν κάνουν εγγραφή σε HD με αποτέλεσμα την πτώση των fps σε τραγικό βαθμό...  Προσπάθησε τουλάχιστον τις 2 να τις έχεις με ethernet... Κάρτες μνήμης δεν χρειάζεται αφού θα συνδεθούν σε κατά γραφικό. Θα βάλεις εκεί έναν σκληρό δίσκο και θα τα γράφεις όλα εκεί. Θα χρησιμοποιείς το app του καταγραφικου για να τις ελέγχεις και όχι μια-μια ξεχωριστά. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, sstratos είπε

Για τις μάρκες δεν έχω προσωπική εμπειρία και δεν θα σου πω. Αυτό που μπορώ να σου πω όμως είναι ότι βάζοντας 6 WiFi κάμερες στο σπίτι, θα τραβάνε όλο το bandwidth, ιδίως εάν κάνουν εγγραφή σε HD με αποτέλεσμα την πτώση των fps σε τραγικό βαθμό...  Προσπάθησε τουλάχιστον τις 2 να τις έχεις με ethernet... Κάρτες μνήμης δεν χρειάζεται αφού θα συνδεθούν σε κατά γραφικό. Θα βάλεις εκεί έναν σκληρό δίσκο και θα τα γράφεις όλα εκεί. Θα χρησιμοποιείς το app του καταγραφικου για να τις ελέγχεις και όχι μια-μια ξεχωριστά. 

Έχεις να μου προτείνεις κάποιες έμπιστες σχετικά κάμερες κ καταγραφικό?

Δημοσ.
Στις 16/11/2021 στις 7:57 ΠΜ, dimitrismitsos είπε

Θέλω να βάλω τρεις κάμερες έξω τρεις μέσα στο σπίτι ασύρματες με wifi να περνούν κάρτα μνήμης και να είναι και ρομποτικές.

Θέλω να βάλω ένα καταγραφικό NVR.

Γιατι; 

Με καλώδια θα σου βγει πολύ πιο οικονομικά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dimitrismitsos είπε

Έχεις να μου προτείνεις κάποιες έμπιστες σχετικά κάμερες κ καταγραφικό?

Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ κάμερες + nvr της foscam... Ικανοποιημένος είμαι , χωρίς να εχω δοκιμάσει ομως άλλες εταιριες..

Δημοσ.

Οι imou κάμερες που βρίσκω στο Σκρουτζ  είναι της dahua αλήθεια?

Ξέρει κανείς αν συνεργάζεται με άλλες εφαρμογές εκτός την δική τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...