Alkis1012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλοι μου έχω ένα samsung a5 του 2017 το οποίο χρησιμοποιώ για βασικές ανάγκες και μέχρι τώρα ήταν απροβλημάτιστο. Επειδή τελευταία κόλλαγε λίγο και ήταν σχεδόν γεμάτη η μνήμη του είπα να του κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις να το φρεσκάρω. Όλα πήγαν καλά εκτός του εξής προβλήματος.Στο πληκτρολόγιο δεν βρίσκω τώρα Ελληνικά να τα βάλω σαν δεύτερη γλώσσα. Για την ακρίβεια βλέπω μόνον 11 γλώσσες (έχω την εντύπωση πως θα έπρεπε να βλέπω περισσότερες ) για να διαλέξω και καθόλου τα Ελληνικά. Κάνω αναζήτηση ενημερώσεων του πληκτρολογίου και δεν βρίσκει κάτι. Σημειώστε ότι μέχρι να του κάνω επαναφορά δούλευε άψογα. Σκέφτηκα μήπως κάτι δεν έκατσε καλά και επανέλαβα την διαδικασία αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Καμμιά ιδέα κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από Alkis1012
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Ποιο πληκτρολόγιο έχεις σε ρώτησε.Gboard?
koutsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, Alkis1012 είπε Καλησπέρα φίλοι μου έχω ένα samsung a5 του 2017 το οποίο χρησιμοποιώ για βασικές ανάγκες και μέχρι τώρα ήταν απροβλημάτιστο. Επειδή τελευταία κόλλαγε λίγο και ήταν σχεδόν γεμάτη η μνήμη του είπα να του κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις να το φρεσκάρω. Όλα πήγαν καλά εκτός του εξής προβλήματος.Στο πληκτρολόγιο δεν βρίσκω τώρα Ελληνικά να τα βάλω σαν δεύτερη γλώσσα. Για την ακρίβεια βλέπω μόνον 11 γλώσσες (έχω την εντύπωση πως θα έπρεπε να βλέπω περισσότερες ) για να διαλέξω και καθόλου τα Ελληνικά. Κάνω αναζήτηση ενημερώσεων του πληκτρολογίου και δεν βρίσκει κάτι. Σημειώστε ότι μέχρι να του κάνω επαναφορά δούλευε άψογα. Σκέφτηκα μήπως κάτι δεν έκατσε καλά και επανέλαβα την διαδικασία αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Καμμιά ιδέα κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Βάλε άλλο πληκτρολόγιο. Το SwiftKey είναι κορυφαίο για μένα...
Alkis1012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 αυτό έβαλα κατ ανάγκη γιατί δεν δουλεύει το δικό του Θα ήθελα όμως να δουλέψω αυτό του τηλεφώνου
koutsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Alkis1012 είπε αυτό έβαλα κατ ανάγκη γιατί δεν δουλεύει το δικό του Θα ήθελα όμως να δουλέψω αυτό του τηλεφώνου Βασικά το Samsung keyboard το θεωρώ πολύ χειρότερο από το SwiftKey!
Alkis1012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να αποκαταστήσω το δικό του πληκτρολόγιο?
GATE123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Alkis1012 είπε Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να αποκαταστήσω το δικό του πληκτρολόγιο? https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/how-do-i-change-the-keyboard-language-of-the-s7-and-s7-edge/ 1
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Alkis1012 είπε αυτό έβαλα κατ ανάγκη γιατί δεν δουλεύει το δικό του Θα ήθελα όμως να δουλέψω αυτό του τηλεφώνου Αν δοκιμάσεις το Google Keyboard η το Swiftkey, απλά μετά θα απενεργοποιήσεις του Samsung, ειδικά αν έχει μείνει πίσω σε λειτουργίες λόγω μη υποστήριξης μέσω update.Πχ αυτά τα 2, έχουν καλή πρόβλεψη λέξεων και πιο χρήσιμες ρυθμίσεις. Old scholl σε "κόβω".Δεν το λέω με κακή έννοια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα