Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα θα θελω να αναφερθω εχω καποιο προβλημα με την καρτα γραφικων οταν βλεπω βιντεο στο twitch μου κρασαρει το Pc με αποτελεσμα να παει 100% η gpu και να χριαστω να κανω restar απο το κουμπι ..Παιζω παιχνιδια  δεν ειχα ποτε προβλημα κανω αλλες δουλειες το ειδιο . Απο θερμοκρασιες πανω απο 60 δεν εχει ανεβει ..Ενημερωμενο τα drivers ..Συστημα b450  με 550 τροφοδοτικο ..Παρατηρω απο το techpowerup δουλευει καποιες φορες σε pcie 1.0 k 2.0 ..Eχω κανει ελενχο τεχνικα και με το προγραμμα BurnInTest δεν βρηκε καποιο error .Καποιος να βοηθησει .. 

Η καρτα ειναι https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N1030OC-2GI#kf

Δημοσ.

Συμφωνω οτι πρεπει παντοτε να γινεται εκκαθαριση των παλαιων drivers της καρτας γραφικων πριν το update τους.

DDU @ Safemode cleanup ειναι παντα απαραιτητο.

Παντως δεν χανετε τιποτε να διαφοροποιησετε το Hardware Acceleration setting στον browser που χρησιμοποιειτε

στο ιντερνετ ειτε ακομη να φορτωσετε τα video σας σε εναν αλλο, διαφορετικου engine code. GL!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμενα μου κανει το ιδιο κουλο με το BF 2042.Δεν κρασαρει ποτε και παιζει μια χαρα αλλα οταν κλεινω το παιχνιδι η καρτα μενει στο 100% και θελει ρεσταρτ για να ξεκολλήσει.Αυτο το δειχνει μονο μεσα απο τους ντριβερ τησ AMD.Αν πας στη διαχείριση δειχνει μηδεν αλλα και η θερμοκρασια της καρτας παλι για μηδεν δειχνει.Μια 580χ

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

2 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

Eμενα μου κανει το ιδιο κουλο με το BF 2042.Δεν κρασαρει ποτε και παιζει μια χαρα αλλα οταν κλεινω το παιχνιδι η καρτα μενει στο 100% και θελει ρεσταρτ για να ξεκολλήσει.Αυτο το δειχνει μονο μεσα απο τους ντριβερ τησ AMD.Αν πας στη διαχείριση δειχνει μηδεν αλλα και η θερμοκρασια της καρτας παλι για μηδεν δειχνει.Μια 580χ

δες τι τρώει πόρους και κλεισε το process  η καντο restart

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Aris_ είπε

Αν πας στη διαχείριση δειχνει μηδεν αλλα και η θερμοκρασια της καρτας παλι για μηδεν δειχνει.Μια 580χ

Για γραφικα μιλαμε παντα.Απο που μπορώ να δω κατι τετοιο

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

θα εχει κάποιο process στη cpu που συνδέεται με την gpu πας με όνομα και πόρους κατι θα τσιμπάει, δεν είναι και εύκολο να το βρεις  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα ειναι κατι τετοιο γιατι με ρισταρτ στρωνει και σιγουρα ειναι εικονικο γιατι η καρτα δεν ανεβαζει θερμοκρασια.Αυτα ας τα δει και ο νηματοθετης.Το εκανε στα 11 με καθαρη εγκατασταση και στα δεκα και με τους δυο τρεις τελευταίους οδηγους.Τέλος παντων επειδη το 2042 εχει θεματα και τρεχω τριαλ εκδοση θα περιμενω μεχρι την παρασκευη και μετα θα αρχισω το ψάξιμο

18 ώρες πριν, SuperNektar είπε

..Παρατηρω απο το techpowerup δουλευει καποιες φορες σε pcie 1.0 k 2.0 ..Eχω κανει ελενχο τεχνικα και με το προγραμμα BurnInTest δεν βρηκε καποιο error .Καποιος να βοηθησει ..

Πατα το ? διπλα στο bas interface.θα σου βγαλει να κανεις το ρεντερ τεστ  και η θυρα πρεπει να παει στο Χ16 3.0.Κρασαρει όλως ο υπολογιστής η μονο η εφαρμογή

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Το έκανα όπως ακριβώς λέει. Έκανα κάθαρη εγκατάσταση να βάλω κ την nvidia experience? Tης gigabyte το aorus egnine της Gpu σε ποια επιλογή να το έχω, use Mode, silent Mode, gaming Mode, oc Mode? 

Δημοσ.

Τίποτα απ' όλα αυτά (αν υπάρχουν απεγκατάσταση). Τους drivers μόνο πλην του experience. Αν έχετε συνδεθεί στο internet ίσως έχει περάσει κάποια έκδοση driver πριν την κανονική εγκατάσταση, οπότε καθάρισμα και εγκατάσταση χωρίς να είναι συνδεδεμένο το internet.

• Like 1
Δημοσ.

Tο έκανα εγκατάσταση χωρίς στο δυαδικτιο. Η λειτουργία αναπαράσταση  στην δειαχριση εργασιών πρέπει κανονικά να είναι απενοργοποιημενο? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δεν νομίζω ότι αναφέρεται στη GPU (αν κατάλαβα καλά).

Σωστα .. Ευχαριστω για την βοηθεια ας ελπιζω να μην ξαναβρει παλι το προβλημα !!!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...