logo15 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά έχω πρόβλημα. Ξαφνικά το κινητό σταμάτησε αν φορτίζει. Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς φορτιστές, τίποτα. Όταν Παρταω κάτω αριστερά στην οθόνη δείχνει ότι φορτίζει και μετά αν το αφήσω σταματάει, οπότε ευποθετω είναι κάποιο connection. Ξέρετε που μπορώ να το πάω να το φτιάξουν στα γρήγορα; (Δεν 3χω backup)
GATE123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Έχεις δοκιμάσει να το βάλεις σε κάποιον υπολογιστή να δεις αν το αναγνωρίζει? Επίσης μπορεί να μην είναι ο φορτιστής αλλά το καλώδιο. Ενδέχεται επίσης να είναι το βύσμα του κινητού. Πολλά μπορεί.
logo15 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, GATE123 είπε Έχεις δοκιμάσει να το βάλεις σε κάποιον υπολογιστή να δεις αν το αναγνωρίζει? Επίσης μπορεί να μην είναι ο φορτιστής αλλά το καλώδιο. Ενδέχεται επίσης να είναι το βύσμα του κινητού. Πολλά μπορεί. Τα δοκίμασα ολα. Δεν είναι το βύσμα γιατί δουλεύει αν πατήσω την οθόνη αριστερά και μετά ξανασταματαει να φορτίζει. Το αστείο είναι ότι είμαι εντός εγγύησης eshop και μου είπαν 15 μέρες με 25ε έλεγχο και μάλλον μετά θα πάει 185ε να το φτιάξουν. Το φάση εγγύηση είναι αυτή; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από logo15 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα