dpolal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dantε είπε Σιγουρα δεν εχει σχεση η παροχη ρευματος για αυτο.Τι τροφοδοτικο εχεις? Σοβαρά τώρα κατάλαβες αυτό το «μπλέ λαμπάκι στο κουτί» σε τί ακριβώς αναφέρεται ;;; 😄
Dantε Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Σοβαρά τώρα κατάλαβες αυτό το «μπλέ λαμπάκι στο κουτί» σε τί ακριβώς αναφέρεται ;;; 😄 Ηλπιζα οτι δε θα εννοουσε το led του σκληρου,αλλα μαλλον αυτο λεει. Το τροφοδοτικο πιο πολυ απο περιεργεια το ρωτησα.
3DJIN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 στα φθηνα ups δεν εχουν ολες οι θυρες surge protection.Επισης μιλαμε για ρεαλιστικα σεναρια,δηλαδη αμα σου κλεισει 3-4 φορες μετα το κλεινεις απο μονος σου,οποτε ειναι αδυνατον να παθει δισκος ζημια εστω και αρχαιας τεχνολογιας οπως ενας hdd και με ups παλι θα το εκλεινες.
Dantε Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, 3DJIN είπε στα φθηνα ups δεν εχουν ολες οι θυρες surge protection.Επισης μιλαμε για ρεαλιστικα σεναρια,δηλαδη αμα σου κλεισει 3-4 φορες μετα το κλεινεις απο μονος σου,οποτε ειναι αδυνατον να παθει δισκος ζημια εστω και αρχαιας τεχνολογιας οπως ενας hdd και με ups παλι θα το εκλεινες. Βαζεις το κουτι στη θυρα που εχει surge protection. Ειναι αδυνατον να παθει ζημια hdd?Μαλλον πολυ γκαντεμης ειμαι τοτε γιατι εχω δει να πεθαινουν απο διακοπες ρευματος.Ακομα και τροφοδοτικα κιολας. Να σου πω ρεαλιστικο σεναριο με το ελληνικο δικτυο ρευματος? Να σκαει το καλωδιο του ΔΕΔΔΗΕ και για 8 ωρες η ταση να χοροπηδαει 100+V.Το πολυμπριζο τι θα κανει εκει? Ασε που με ξυπνησε και το ups που χτυπαγε καθως εγινε βραδυ η ιστορια,οποτε και εκλεισα γενικο προκειμενου να μη παρω στο χερι κλιματιστικα ψυγεια κτλ,οπως τα πηραν αλλοι. Η ταση του δικτυου να παιζει τακτικα 180-250V.Το πολυμπριζο εκει τι θα κανει? Το πολυμπριζο ειναι καλο για συγκεκριμενες δουλειες.Για τηλεορασεις και λοιπες συσκευες που δεν εχεις αναγκη εαν κοπει η παροχη αποτομα. Σε υπολογιστη το θεωρω ημιμετρο.Ενα ups ειναι απειρως καλυτερο.Και ειδικα οταν αξιοπιστη μαρκα παιζει τοσο φθηνα και οχι tuvlo x. Απο κει και περα ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.Μη κλαιγεται μετα οταν παρει στο χερι συσκευες... 2
3DJIN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τοτε να πω και γω τη δικη μου ιστορια,Βορεια ευβοια 40 φορες μετρημενες εκλεισε ο υπολογιστης σε 4 ωρες,ζημια μηδενικη,πολυμπριζο ασφαλειας apc των 25ε.Οποιος μενει Βορεια ευβοια ξερει καλα πως παιζει η ταση εκει. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από 3DJIN
Dantε Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε τοτε να πω και γω τη δικη μου ιστορια,Βορεια ευβοια 40 φορες μετρημενες εκλεισε ο υπολογιστης σε 4 ωρες,ζημια μηδενικη,πολυμπριζο ασφαλειας apc των 25ε.Οποιος μενει Βορεια ευβοια ξερει καλα πως παιζει η ταση εκει. Και εγω εχω φαει 40 τουμπες με μηχανη χωρις κρανος και ειμαι μια χαρα.Αρα δε χρειαζεται το κρανος.Αυτη ειναι η λογικη σου.
Dantε Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε οχι γιατι μετα την πρωτη τουμπα δεν ζεις Καθε ντελιβερας που κυκλοφορει κει εξω: Press X to doubt
3DJIN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dantε είπε Και εγω εχω φαει 40 τουμπες με μηχανη χωρις κρανος και ειμαι μια χαρα.Αρα δε χρειαζεται το κρανος.Αυτη ειναι η λογικη σου. την επομενη φορα αντι για κρανος φορα ups θα δεις οτι δεν προστατευει απο πτωσεις🤣 μετα κανε το ιδιο πειραμα φορωντας ενα πολυμπριζο ασφαλειας ,θα παρεις ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.Αρα πολυμπριζο και ups εχουν το ιδιο αποτελεσμα στις πτωσεις... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από 3DJIN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα