Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα εχω αυτόν τον υπολογιστή και θέλω να κάνω αναβάθμιση τη μου προτείνετε ;

Intel core i7 7700 socket 1151  asus maximus ix z270   memory 32 gb nvidia ge force  gtx 1060 3gb υδροψιξη corsair  H 150i pro  κουτι PHANTEKES  Ο Υπολογιστής δουλεύει σε επεξεργασία φώτο και βιντεο  ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείτε να πουλήσετε μητρική και επεξεργαστή και με τα χρήματα που θα βγάλετε να προσθέσετε λίγα ακόμα και να φτιάξετε ένα νέο (π.χ. με τον i5-11400). Οι μνήμες ποιες είναι;

Πόσα διαθέτετε;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να μας βοηθήσεις λίγο.

Ποιός είναι ο σκοπός της αναβάθμισης;

Πόσα χρήματα διαθέτεις;

Ποια προγράμματα χρησιμοποιείς;

Ο επεξεργαστής που έχεις αυτή την στιγμή είναι από τους κορυφαίους του chipset σου και όπως καταλαβαίνεις δεν παίρνει κάποια αναβάθμιση εκεί.

Η λογική λέει να πας σε καινούριγο μηχάνημα. Αν θες να κρατήσεις πράγματα από το υπάρχον (δίσκους, τροφοδοτικό κτλ), πες μας ποια ακριβώς είναι τα υποσυστήματα για να συζητήσουμε (εφόσον θες) αν αξίζει να κρατήσεις και τι.

Καρτα γραφικών δεν το συζητάω, πρέπει να γίνεις δωρητής οργάνων για να πάρεις καινούργια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Υπολογιστής χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για επεξεργασία βιντεο και φώτο σκοπός της αναβαθμίσεις ειναι να τρέχει ποιο γρήγορα τα προγράμματα και συγκεκριμένα στο  edius 9 pro kai edius x τα χρήματα που μπορώ να δαπανήσω ειναι εως 700 ευρω μνημες εχω xyperx ddr4 32gb

Επεξ/σία από MONDEO
Δημοσ.

προς το παρόν δουλεύω 1080 εάν ανεβάσω την μνήμη θα έχω καλύτερα αποτελέσματα ; ευχαριστώ για της απαντήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι και τι mhz και cas latency ειναι οι μνημες σου,εαν τυχον αναβαθμισεις cpu/mobo να μπορουν να παραμεινουν στο νεο setup.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μνημες σου μπορουν να υποστηριξουν μεγαλες ταχυτητες με xmp.

Μια προταση για 11700k και Ζ590.

Συγκριση 11700k vs 7700k

Kι εναν καλον ssd/nvme 1TB

Για να ειμαι δικαιος και προταση σε Amd 5800x και Β550

Συγκριση 5800x vs 7700k

Συγκριση 11700k vs 5800x

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MONDEO είπε

συγνωμη λαθος η μνημες ειναι hYPERX DDR 4 2400HZ

Oποτε χρειαζεσαι και μνημες τουλαχιστον 3200 ιδανικα 3600 σε 32gb και cl16.

https://www.skroutz.gr/s/22195847/Crucial-Ballistix-Black-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-BL2K16G36C16U4B.html?from=catspan

Σημειωση

Η υδροψυξη που ηδη εχεις ειναι συμβατη και στα δυο σεναρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...