NotAliki177 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 On 16/11/2021 at 08:42, kabbill said: Τα widgets δεν προσφέρουν μόνο πληροφόρηση αλλά και λειτουργικότητα. Εγώ τα βρίσκω πολύ χρήσιμα καθώς από την αρχική μου οθόνη βλέπω την ώρα, τον καιρό, το επόμενο ξυπνητήρι μου, ποιός γιορτάζει, ποιός έχει γενέθλια, τι δουλειές/συναντήσεις έχω να κάνω σήμερα. Όσο για λειτουργικότητα, από την ίδια οθόνη με ένα κλικ μπορώ να πάρω τηλ ή να στείλω μήνυμα στους εορτάζοντες, να μου ανοίξει η πλοήγηση με τη διεύθυνση έτοιμη του επόμενου ραντεβού, να καλέσω το επόμενο ραντεβού. Όλα τα παραπάνω χωρίς widgets θα ήταν διαθέσιμα με πολλά κλικ ανοίγοντας 3 διαφορετικές εφαρμογές. Και φυσικά αυτά έχω επιλέξει εγώ μόνο στην αρχική μου οθόνη χωρίς να αναφέρω τις άλλες οθόνες ή λειτουργίες που εγώ δεν χρησιμοποιώ όμως υπάρχουν διαθέσιμες. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει και να χρησιμοποιεί πολύ περισσότερα. Έχεις κοινωνική ζωή
dhm21911 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στις 15/11/2021 στις 8:46 ΜΜ, ntinosterpsis είπε Εγώ που ξεκίνησα με beta 1 και σήμερα έβαλα την 4 σε S21 ultra δεν έχω κρασαρίσματα. Τιγκα στα bugs φιλε , καμερα , αρχικη , εφαρμογες ολα λαγκαρουν δυστυχως. Μπαταρια απο 8 ωρες οθονη βγαζω 4,5 απο προχθες το βραδυ που το εβαλα. Υπαρχει θεμα με τα fps επισης , οταν σκρολαρεις και ερχεται ειδοποιηση ( viber π.χ) πεφτουν πολυ χαμηλα και κολανε τα παντα. Δοκιμασα επαναφορα ρυθμισεων , cache και τα σχετικα αλλα δεν φτιαχνει με τιποτα. Ελεγα απο μεσα μου sammy και update τοσο γρηγορα κατι παιζει δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα