Mikulski Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα. Εδώ Και Μια Εβδομάδα Μετά Την Κακοκαιρια Δεν Πιάνω Καλά Καλά την Ερτ. Εντελώς Εστειλα Βλάβη Στην ΕΡΤ Και Μου Είπαν Ότι Θα Με Καλέσουν Για Την Βλάβη. Μετα Πηρα Τηλεφωνο Στο Τεχνικό Τμήμα Της ΕΡΤ Και Μου Είπαν Ότι Θα Αποκατασταθεί. Δεν Ήρθε Κανένας Τεχνικός.
greekfragma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Οι γείτονές σου στη Χίο πιάνουν ΕΡΤ; Αν αυτοί πιάνουν και εσύ όχι κοιτάς την κεραία σου. μετά την κακοκαιρία πιθανόν να κουνήθηκε από τη θέση της ή να έστριψε έστω και ελάχιστα άρα και να μην κοιτά σωστά στο κέντρο εκπομπής. Αν έχετε όλοι πρόβλημα θα αποκατασταθεί συντομότερα αν μαζευτείτε περισσότεροι να δηλώσετε βλάβη.
Mikulski Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Οι γείτονές σου στη Χίο πιάνουν ΕΡΤ; Αν αυτοί πιάνουν και εσύ όχι κοιτάς την κεραία σου. μετά την κακοκαιρία πιθανόν να κουνήθηκε από τη θέση της ή να έστριψε έστω και ελάχιστα άρα και να μην κοιτά σωστά στο κέντρο εκπομπής. Αν έχετε όλοι πρόβλημα θα αποκατασταθεί συντομότερα αν μαζευτείτε περισσότεροι να δηλώσετε βλάβη. Πιάνουν. Επειδή Στην Χίο Δεν Πιάνουμε Καθόλου Καθαρά Την ΕΡΤ. Εντελώς Στην Περιοχή Μας Δεν Υπάρχει Κανένας Τεχνικός Της ΕΡΤ. Πήρα Τηλέφωνο Τον Ηλεκτρολόγο Μου Και Μου Είπε Ότι Θα Έρθει Αλλα Τελικά Δεν Ήρθε.
greekfragma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Mikulski είπε Πιάνουν. Επειδή Στην Χίο Δεν Πιάνουμε Καθόλου Καθαρά Την ΕΡΤ. Εντελώς Στην Περιοχή Μας Δεν Υπάρχει Κανένας Τεχνικός Της ΕΡΤ. Πήρα Τηλέφωνο Τον Ηλεκτρολόγο Μου Και Μου Είπε Ότι Θα Έρθει Αλλα Τελικά Δεν Ήρθε. ΕΦόσον οι γείτονές σου πιάνουν, θέλει ρύθμιση η κεραία σου. Εσύ έχει το πρόβλημα. Να έρθει ο ηλεκτρολόγος σου να σου ευθυγραμμίσει ξανά τη κεραία με το κέντρο εκπομπής.
Mikulski Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε ΕΦόσον οι γείτονές σου πιάνουν, θέλει ρύθμιση η κεραία σου. Εσύ έχει το πρόβλημα. Να έρθει ο ηλεκτρολόγος σου να σου ευθυγραμμίσει ξανά τη κεραία με το κέντρο εκπομπής. Ο Ηλεκτρολόγος Μου Είπε Οτι Να Πάρω Τηλεφωνο Την ΕΡΤ. Πηρα Τηλεφωνο Στα Κεντρικα Γραφεία Και Μου Είπαν Οτι Μπορεί Να Δοκιμάσεις Να Το Πιάνεις Καθαρά Και Εγω Απάντησα Όχι. 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε ΕΦόσον οι γείτονές σου πιάνουν, θέλει ρύθμιση η κεραία σου. Εσύ έχει το πρόβλημα. Να έρθει ο ηλεκτρολόγος σου να σου ευθυγραμμίσει ξανά τη κεραία με το κέντρο εκπομπής. Το Κέντρο Εκπομπής Είναι Το Θολοποταμι.
greekfragma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Mikulski είπε Ο Ηλεκτρολόγος Μου Είπε Οτι Να Πάρω Τηλεφωνο Την ΕΡΤ. Πηρα Τηλεφωνο Στα Κεντρικα Γραφεία Και Μου Είπαν Οτι Μπορεί Να Δοκιμάσεις Να Το Πιάνεις Καθαρά Και Εγω Απάντησα Όχι. στο εξήγησα βρε φίλε. εφόσον οι γείτονες πιάνουν και εσύ όχι μετά από κακοκαιρία κουνήθηκε Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΕΡΑΙΑ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΟΧΙ> ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
Dantε Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε στο εξήγησα βρε φίλε. εφόσον οι γείτονες πιάνουν και εσύ όχι μετά από κακοκαιρία κουνήθηκε Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΕΡΑΙΑ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΟΧΙ> ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Κατσε δεν ερχεται η ΕΡΤ να σου ρυθμισει τη κεραια?Τι τους πληρωνουμε τοτε?
Mikulski Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε στο εξήγησα βρε φίλε. εφόσον οι γείτονες πιάνουν και εσύ όχι μετά από κακοκαιρία κουνήθηκε Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΕΡΑΙΑ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΟΧΙ> ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Τον Είπα Τον Ηλεκτρολόγο. Υ. Γ. Τελικά Ηρθε. Ξανάδοκιμασα Και Τωρα Πιανει Κανονικά. Το Πρόβλημα Διορθωθηκε. Α! Και Μου Είπε Προσοχή Στην Κακοκαιρία. Αν Ξαναχαλασουν Έρχομαι Μόλις τώρα, Dantε είπε Κατσε δεν ερχεται η ΕΡΤ να σου ρυθμισει τη κεραια?Τι τους πληρωνουμε τοτε? Μέχρι Το Μεσημέρι Δεν Έπιανε Η ΕΡΤ. Μόλις Ήρθε Ο Ηλεκτρολόγος Μου το Διορωθησε και τώρα Πλέον Μπορώ να Δω ΕΡΤ σαν τα Άλλα Κανάλια, Με Καλό σήμα. Την Πληρώνω Την ΕΡΤ Εδώ Και 1 Χρονο. 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Κατσε δεν ερχεται η ΕΡΤ να σου ρυθμισει τη κεραια?Τι τους πληρωνουμε τοτε? Το Πρωί Ήρθε Και Η ΕΡΤ Να Μου Ρυθμίσει Την Κεραία.
greekfragma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 μέσα σε 5 λεπτά ήρθε ανέβηκε στέγη ταράτσα και τη γύρισε να κοιτάει σωστά; Αυτός δεν είναι ηλεκτρολόγος. ο Ζούπερμαν είναι!
Dantε Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε μέσα σε 5 λεπτά ήρθε ανέβηκε στέγη ταράτσα και τη γύρισε να κοιτάει σωστά; Αυτός δεν είναι ηλεκτρολόγος. ο Ζούπερμαν είναι! Εφαγε και τη τυροπιτα που ηταν στο φουρνο.Ειδες αμα ειναι επαγγελματιας.
Mikulski Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε μέσα σε 5 λεπτά ήρθε ανέβηκε στέγη ταράτσα και τη γύρισε να κοιτάει σωστά; Αυτός δεν είναι ηλεκτρολόγος. ο Ζούπερμαν είναι! Ναι. Τον Ηλεκτρολόγο Τον Αποκαλύπτω Σούπερμαν Εδώ Και Αρκετά Χρόνια Και Ότι Έχω Πρόβλημα Μου Το Φτάχνει. Αυτή Τη Στιγμή Που Μιλάμε Η ΕΡΤ Πιανει Κανονικά Όπως Και Τα Άλλα Κανάλια. Μόλις τώρα, Dantε είπε Εφαγε και τη τυροπιτα που ηταν στο φουρνο.Ειδες αμα ειναι επαγγελματιας. Σήμερα Έκανα Τυροπιτα Και Τον άφησα Να Το Φάει Στο Φούρνο. 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Εφαγε και τη τυροπιτα που ηταν στο φουρνο.Ειδες αμα ειναι επαγγελματιας. ΝΑΙ.... ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΎΣΤΑΛΛΟ ΣΉΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΩΡΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα