kirmis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Με ένα απλό VPN (νομίζω και με αλλαγή DNS) μια χαρά μπορείς να παίξεις ;). Αλλα προφανώς και χρειάζεται καλή σύνδεση. Το μεγαλύτερο θέμα που έχουμε είναι το Latency. Για κάτι πολύ απλό είναι ΟΚ, αλλά για απαιτητικά παιχνίδια προσωπικά το βρήκα unplayable. Σωστός, με VPN σε Γερμανία έχω πρόσβαση στο cloud gaming με latency κάτω απο 50ms
alelo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Βάζω VPN αλλά το app δεν βγάζει το cloud. Μόνο μέσο chrome . Βέβαια είναι αργό πολύ. Έχω 200/20 γραμμή .
supermarioarv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδία επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα αν αγοράσω το συγκεκριμένο τί παιχνίδια θα μπορώ να παίξω με το pc μου? ΔΕΝ εχω xbox κονσόλα μόνο pc διαθέτω επίσης αν πάρω και το ultimate με 1 ευρώ θα μου χρησιμεύσει κάπου? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από supermarioarv
InsertCoinToJoi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 ρε μαγκες σε εσας παιζει η σελιδα τωρα?
naruto14 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, alelo είπε Βάζω VPN αλλά το app δεν βγάζει το cloud. Μόνο μέσο chrome . Βέβαια είναι αργό πολύ. Έχω 200/20 γραμμή . Το είχα καταφέρει και μέσω app εγω. Θέλει force quit, άνοιγμα VPN και μετά άνοιγμα του app. Συνδέσου σε Ιταλία και καπάκι πριν ξεκινήσεις να παίζεις κλείσε το VPN. Χρειάζεται μόνο στην αρχή για να σε δει το app σαν άλλη χώρα.
kalaxan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρα αλλά δε μου είναι ξεκάθαρο. Μπορώ να να χρησιμοποιήσω το game pass από desktop pc και να παίξω τα παιχνίδια χωρίς να έχω στην κατοχή μου xbox? 1
Stergios74 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, supermarioarv είπε καλησπέρα παιδία επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα αν αγοράσω το συγκεκριμένο τί παιχνίδια θα μπορώ να παίξω με το pc μου? ΔΕΝ εχω xbox κονσόλα μόνο pc διαθέτω επίσης αν πάρω και το ultimate με 1 ευρώ θα μου χρησιμεύσει κάπου? 13 ώρες πριν, kalaxan είπε Συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρα αλλά δε μου είναι ξεκάθαρο. Μπορώ να να χρησιμοποιήσω το game pass από desktop pc και να παίξω τα παιχνίδια χωρίς να έχω στην κατοχή μου xbox? Κι εγώ άσχετος είμαι και το αγόρασα για τον γιο μου. Μπορείς να κατεβάσεις στο pc μια πληθώρα παιχνιδιών οπως minecraft χωρίς να χρειάζεται xbox. 1
Tzimaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 15/11/2021 στις 3:06 ΜΜ, exitpc είπε Ενεργοποιησα και εγω με 1Ε για 3 μηνες. Επιτοπου σταματησα την αυτοματη ενεργοποιηση μετα απο 3 μηνες ομως ΥΓ.Γνωριζει κανεις αν μπορω να δωσω τον λογαριασμο σε οικειο μου προσωπο για να παιζει? Γνωρίζει κάποιος πως ακυρώνουμε την συνδρομή? Οταν πατάω manage και προσπαθώ να ακυρώσω την συνδρομή με πετάει στο site και λογαριασμό μου της Microsoft και στην ενότητα help... και απο εκεί δεν μπορώ να προχωρήσω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Γνωρίζει κάποιος πως ακυρώνουμε την συνδρομή? Οταν πατάω manage και προσπαθώ να ακυρώσω την συνδρομή με πετάει στο site και λογαριασμό μου της Microsoft και στην ενότητα help... και απο εκεί δεν μπορώ να προχωρήσω. Θα σταματησεις-απενεργοποιησεις απλα το recurring billing. 1
AndreasBoo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Γνωρίζει κάποιος πως ακυρώνουμε την συνδρομή? Οταν πατάω manage και προσπαθώ να ακυρώσω την συνδρομή με πετάει στο site και λογαριασμό μου της Microsoft και στην ενότητα help... και απο εκεί δεν μπορώ να προχωρήσω. https://account.microsoft.com/services/pcgamepass/details#billing "Διακοπή περιοδικής χρέωσης" Προσοχή δεν κάνουμε ακύρωση συνδρομής γιατί θα σας επιστρέψει το 1 ευρώ και θα χάσετε την προσφορά ειδικά αμα έχετε κανει αναβάθμιση σε ultimate γιατί τότε θα χάσετε και τους 3 μήνες και το 1 ευρω που δώσατε και θα σας επιστρέψειι μονο το 1 ευρω για την ultimate https://support.xbox.com/el-GR/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-ultimate-faq ακύρωση αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μετα τις 30 ήμερες (αν και δενχρειάζεται αν εχετε κανει "Διακοπή περιοδικής χρέωσης") Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από AndreasBoo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα