Vigilante1319 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Να ρωτησω κατι αμα πληρωσω με πειπαλ θα συνεχιζει να με χρεωνει αυτοματα αμα περασει το οριο? Φοβαμαι μην το ξεχασω και το απενεργοποιησω . Μπορω να κανω ανανεωση απο σαιτ με κλειδαδικα μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaratustra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Η προσφορά (1+2)+(1) παίζει περίπου 2 εβδομάδες. Υπάρχει αντίστοιχο thread στα pc games. Σε λογαριασμό που είχα ενεργοποιήσει και παλαίοτερη προσφορά δούλεψε μια χαρά. Αγορά με 1ευρώ game pass με 3 μήνες (1+2 δώρο). Εν συνεχεία αγορά ultimate με 1 ευρώ για 1 μήνα. Μετατρέπεται σε 4 μήνες ultimate. Κόστος 2 ευρώ για 4 μήνες ultimate (pc + κονσόλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Να ρωτησω κατι αμα πληρωσω με πειπαλ θα συνεχιζει να με χρεωνει αυτοματα αμα περασει το οριο? Φοβαμαι μην το ξεχασω και το απενεργοποιησω . Μπορω να κανω ανανεωση απο σαιτ με κλειδαδικα μετα? Για το πρωτο:Θα σε χρεωσει χωρις καν να σε ρωτησει.Εγω το απενεργοποιησα αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστω πολυ τον TS. 3 μηνες με 1 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Ερωτηση: αν το ενεργοποιησω, μπορω μα παιξω Forza Horizon 5 και Age of Empires 4 δωρεαν για 3 μηνες? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, yannies82 είπε Ναι, είναι Play Anywhere. Μόλις το εγκατέστησα στο Xbox One S, το ξεκίνησα και λειτουργεί κανονικά. Έχω μόνο Game Pass για PC και όχι το Ultimate. Τέλεια νέα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoldboyx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, stcp είπε Ερωτηση: αν το ενεργοποιησω, μπορω μα παιξω Forza Horizon 5 και Age of Empires 4 δωρεαν για 3 μηνες? Ναι αλλά οχι δωρεάν, αλλά με 1€ Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από xoldboyx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ImmortalR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 thanks ts,κανονικα μπηκε μεχρι φεβρουαριο,(ηρθε η ωρα για forza horizon5 😛) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 ευχαριστω ts καποιος τον τροπο για το ultimate +1 μηνα μιας κα ειμαι noobas.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, gogos47 είπε ευχαριστω ts καποιος τον τροπο για το ultimate +1 μηνα μιας κα ειμαι noobas.. Λογικα εννοουν μεσα απο την κονσολα μετα, το 1μηνας ultimate με 1€, θα γινει ολο το διαστημα ultimate οπως γινεται παντα. Αρα 4 μηνες συνολο με 1+1 ευρω. Αν ομως βαλουν που λογικα ναι, συντομα, το 3 μηνες με 1€, τοτε θα εχεις με τον ιδιο τροπο 6 μηνες με 1+1€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, gogos47 είπε ευχαριστω ts καποιος τον τροπο για το ultimate +1 μηνα μιας κα ειμαι noobas.. Δοκιμαζεις να αναβαθμισεις τη συνδρομη σου σε ultimate και δε σου το βγαζει με 1 ευρω? Τοτε φτιαξε εναν καινουριο λογαριασμο, ξανα βαλε το 1+2 του game pass με 1 ευρώ, και στη συνέχεια πηγαινε και αναβαθμισε την με 1 ευρω σε ultimate. Και σε μενα δεν εβγαζε την ultimate προσφορα οταν εβαλα στον υπάρχων λογαριασμο μου το 2+1, και αναγκάστηκα να πεταξω 1 ευρω παραπανω γιατι ξανα εκανα τη διαδικασια σε νεο account. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
circadian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 μπορείς σε αυτή να κουμπώσεις τα βραζιλιάνικα/τουρκικα/whatever 12 μηνα game pass για να κάνεις το κόλπο με τα 2-3 χρόνια ultimate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, yannies82 είπε Το έχω ξανααναφέρει και σε άλλο thread και από ότι φαίνεται δεν είναι ευρέως γνωστό, οπότε το αναφέρω και εδώ. Δοκιμασμένα, μπορείτε να πάρετε Game Pass για PC και μπορείτε να παίζετε και στο Xbox σας τα παιχνίδια του Game Pass που είναι Play Anywhere. Μόνο τα Play Anywhere, όχι όλα. Όπως π.χ. Gears 5, Forza Horizon 4 και 5 κλπ. Εγώ έχω πάρει αυτή την προσφορά και παίζω στο Xbox μου εδώ και αρκετές μέρες το Forza Horizon 5. Υπάρχει τρόπος να δούμε ποια είναι όλα τα Play Anywhere games στην κονσόλα αντί να χρειάζεται να τα ελέγχουμε ένα προς ένα αν έχει την επιλογή install διαθέσιμη; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από Gerara_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) για να καταλάβω. δίνω 1€ για 1+2 μήνες Game pass για PC. Μετά 1€ για ultimate. Και έχω 4 μήνες ultimate! Μετά θα πάιζω όλα τα παιχνίδια στο Xbox, και όχι μόνο τα play anywhere, επειδή έχω ultimate σωστά? (δε με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια στο Pc παρά μόνο στο xbox) Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από JohnMik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Και η απλή gold αναβαθμίζεται σε ultimate. Οπότε στοκάρει κάποιος 3 χρόνια και μετά ή περιμένει την προσφορά με το 1€ για την κονσόλα, ή παίρνει 1 μήνα με ultimateκαι επεκτείνεται και για τα 3 χρόνια. Πάντα για κονσόλα αναφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα