Προς το περιεχόμενο

XBOX game pass for PC 1+2 μηνες με 1€

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτησω κατι αμα πληρωσω με πειπαλ θα συνεχιζει να με χρεωνει αυτοματα αμα περασει το οριο? Φοβαμαι μην το ξεχασω και το απενεργοποιησω . Μπορω να κανω ανανεωση απο σαιτ με κλειδαδικα μετα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η προσφορά (1+2)+(1) παίζει περίπου 2 εβδομάδες. Υπάρχει αντίστοιχο thread στα pc games. Σε λογαριασμό που είχα ενεργοποιήσει και παλαίοτερη προσφορά δούλεψε μια χαρά.

Αγορά με 1ευρώ game pass με 3 μήνες (1+2 δώρο). Εν συνεχεία αγορά ultimate με 1 ευρώ για 1 μήνα. Μετατρέπεται σε 4 μήνες ultimate. Κόστος 2 ευρώ για 4 μήνες ultimate (pc + κονσόλα)

6 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Να ρωτησω κατι αμα πληρωσω με πειπαλ θα συνεχιζει να με χρεωνει αυτοματα αμα περασει το οριο? Φοβαμαι μην το ξεχασω και το απενεργοποιησω . Μπορω να κανω ανανεωση απο σαιτ με κλειδαδικα μετα?

Για το πρωτο:Θα σε χρεωσει χωρις καν να σε ρωτησει.Εγω το απενεργοποιησα αμεσως

1 ώρα πριν, yannies82 είπε

Ναι, είναι Play Anywhere. Μόλις το εγκατέστησα στο Xbox One S, το ξεκίνησα και λειτουργεί κανονικά. Έχω μόνο Game Pass για PC και όχι το Ultimate.

Τέλεια νέα. Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, stcp είπε

Ερωτηση: αν το ενεργοποιησω, μπορω μα παιξω Forza Horizon 5 και Age of Empires 4 δωρεαν για 3 μηνες?

Ναι αλλά οχι δωρεάν, αλλά με 1€

Επεξ/σία από xoldboyx
  • Thanks 1

• Moderators
9 λεπτά πριν, gogos47 είπε

ευχαριστω ts καποιος τον τροπο για το ultimate +1 μηνα μιας κα ειμαι noobas..

Λογικα εννοουν μεσα απο την κονσολα μετα, το 1μηνας ultimate με 1€, θα γινει ολο το διαστημα ultimate οπως γινεται παντα. Αρα 4 μηνες συνολο με 1+1 ευρω.

Αν ομως βαλουν που λογικα ναι, συντομα, το 3 μηνες με 1€, τοτε θα εχεις με τον ιδιο τροπο 6 μηνες με 1+1€.

• Thanks 1

45 λεπτά πριν, gogos47 είπε

ευχαριστω ts καποιος τον τροπο για το ultimate +1 μηνα μιας κα ειμαι noobas..

Δοκιμαζεις να αναβαθμισεις τη συνδρομη σου σε ultimate και δε σου το βγαζει με 1 ευρω?

Τοτε φτιαξε εναν καινουριο λογαριασμο, ξανα βαλε το 1+2 του game pass με 1 ευρώ, και στη συνέχεια πηγαινε και αναβαθμισε την με 1 ευρω σε ultimate.

Και σε μενα δεν εβγαζε την ultimate προσφορα οταν εβαλα στον υπάρχων λογαριασμο μου το 2+1,  και αναγκάστηκα να πεταξω 1 ευρω παραπανω γιατι ξανα εκανα τη διαδικασια σε νεο account.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, yannies82 είπε

Το έχω ξανααναφέρει και σε άλλο thread και από ότι φαίνεται δεν είναι ευρέως γνωστό, οπότε το αναφέρω και εδώ. Δοκιμασμένα, μπορείτε να πάρετε Game Pass για PC και μπορείτε να παίζετε και στο Xbox σας τα παιχνίδια του Game Pass που είναι Play Anywhere. Μόνο τα Play Anywhere, όχι όλα. Όπως π.χ. Gears 5, Forza Horizon 4 και 5 κλπ. Εγώ έχω πάρει αυτή την προσφορά και παίζω στο Xbox μου εδώ και αρκετές μέρες το Forza Horizon 5.

Υπάρχει τρόπος να δούμε ποια είναι όλα τα Play Anywhere games στην κονσόλα αντί να χρειάζεται να τα ελέγχουμε ένα προς ένα αν έχει την επιλογή install διαθέσιμη;

Επεξ/σία από Gerara_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να καταλάβω. δίνω 1€ για 1+2 μήνες Game pass για PC. Μετά 1€ για ultimate. Και έχω 4 μήνες ultimate!

Μετά θα πάιζω όλα τα παιχνίδια στο Xbox, και όχι μόνο τα play anywhere, επειδή έχω ultimate σωστά?

(δε με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια στο Pc παρά μόνο στο xbox)

Επεξ/σία από JohnMik

Και η απλή gold αναβαθμίζεται σε ultimate.

Οπότε στοκάρει κάποιος 3 χρόνια και μετά ή περιμένει την προσφορά με το 1€ για την κονσόλα, ή παίρνει 1 μήνα με ultimateκαι επεκτείνεται και για τα 3 χρόνια.

Πάντα για κονσόλα αναφέρομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...