Προς το περιεχόμενο

XBOX game pass for PC 1+2 μηνες με 1€

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιβεβαιώνω ότι δούλεψε με 1 ευρώ για 3 μήνες. Ενεργοποιήθηκε το xbox game pass for PC σε λογαριασμό που έχει χρησιμοποιήσει πάμπολλες παρόμοιες προσφορές. Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Υπομονη, θα ερθει λογικα συντομα και για τις κονσολες μας.

Το έχω ξανααναφέρει και σε άλλο thread και από ότι φαίνεται δεν είναι ευρέως γνωστό, οπότε το αναφέρω και εδώ. Δοκιμασμένα, μπορείτε να πάρετε Game Pass για PC και μπορείτε να παίζετε και στο Xbox σας τα παιχνίδια του Game Pass που είναι Play Anywhere. Μόνο τα Play Anywhere, όχι όλα. Όπως π.χ. Gears 5, Forza Horizon 4 και 5 κλπ. Εγώ έχω πάρει αυτή την προσφορά και παίζω στο Xbox μου εδώ και αρκετές μέρες το Forza Horizon 5.

• Thanks 1

• Moderators
14 λεπτά πριν, yannies82 είπε

Το έχω ξανααναφέρει και σε άλλο thread και από ότι φαίνεται δεν είναι ευρέως γνωστό, οπότε το αναφέρω και εδώ. Δοκιμασμένα, μπορείτε να πάρετε Game Pass για PC και μπορείτε να παίζετε και στο Xbox σας τα παιχνίδια του Game Pass που είναι Play Anywhere. Μόνο τα Play Anywhere, όχι όλα. Όπως π.χ. Gears 5, Forza Horizon 4 και 5 κλπ. Εγώ έχω πάρει αυτή την προσφορά και παίζω στο Xbox μου εδώ και αρκετές μέρες το Forza Horizon 5.

Καλο για τα παιχνιδια που ισχυει, αλλα σε αυτα που παιζω δεν ισχυει. Δεν ειναι κανενα play anywhere, οποτε περιμενω το "3 μηνες με 1€" για το xbox. Τσαμπα χαρηκαμε TS! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιησα και εγω με 1Ε για 3 μηνες.

Επιτοπου σταματησα την αυτοματη ενεργοποιηση μετα απο 3 μηνες ομως

ΥΓ.Γνωριζει κανεις αν μπορω να δωσω τον λογαριασμο σε οικειο μου προσωπο για να παιζει?

Επεξ/σία από exitpc

1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Υπομονη, θα ερθει λογικα συντομα και για τις κονσολες μας.

Μπα , αυτό είναι δωράκι μονο για το PC υποψιάζομαι γιατί εκεί έχει αρκετά θέματα το gamepass...

Είναι αρκετές ημέρες η συγκεκριμένη προσφορά ενεργή, για PC μιλάμε πάντα, εμφανίστηκε λίγο μετά απ όταν κλείδωσε εκέινο το topic ο matrixxx και την είδα σε διπλανό site. Βλέπω στα mail μου οτι εγω την ενεργοποιησα 3 Νοεμβρίου. Μακάρι να γίνει κάτι παρόμοιο για την κονσόλα μας. @yannies82 thanks για το info, θα χρησιμοποιηθει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα το παραπάνω σε account που έχω και εφτιαξα πρόσφατα με 1 για Ultimate. Δεν μου δούλεψε, μου έβγαζε κανονικά την τιμή των 9.99 /μήνα.

Ωστόσο δημιούργησα καινούριο λογαριασμό (μιας και δεν με ένοιαζε το progress μου στα προηγούμενα παιχνίδια) και πήρα εύκολα με 1€ για 3 μήνες.

Το ενδιαφέρον ειναι το κλασσικό τρίκ για να το μετατρέψεις σε ultimate. Εφόσον λοιπόν αγόρασα το Game Pass του τίτλου, έδωσα άλλο 1€ και πήρα ΟΛΟ το διαστημα των τριών μηνών ΣΥΝ εναν ακόμη μήνα ultimate. Για του λόγου το αληθές:

image.png.a03f02add2066613939b15c6f5bdf352.png

Με συνολικό κόστος 2 Ευρώ.

Λίγο Offtopic αλλά:
Μιάς και δεν έχω Gaming PC αυτην την στιγμή το Ultimate είναι μπόμπα 💣! Μπορείς να κάνεις Cloud Gaming χρησιμοποιώντας VPN Γερμανίας πχ και το latency περιέργως είναι αρκετά καλό, ειδικά μέσω του Xbox App για τα Windows. Βρίσκεται σε BETA βέβαια, αλλά δουλεύει μια χαρά! Να φανταστείτε έχω συνδεδεμένο DS4 controller χωρίς κάποιο emulation απο πάνω και αναγνωρίζεται κανονικά. 

Quick Tip για το παραπάνω: Αν συνδεθείτε με VPN σε γερμανικό σερβερ πχ και ξεκινήσετε το παιχνίδι, δοκιμάστε να αποσυνδέσετε το VPΝ. Το παιχνίδι περιέργως θα συνεχιστεί (με βάση τα τεστ που έκανα τις τελευταίες μέρες) και η απόδοση των παιχνιδιών θα είναι αρκετά καλύτερη αφου δεν θα χρησιμοποιείτε το VPN. Ουσιαστικά δηλαδή χρησιμοποιείτε VPN μόνο για να κοροιδέψετε το Xbox οτι βρίσκεστε Γερμανία. Ύστερα αν αποσυνδεθείτε δεν θα σας κάνει kick. 

Happy Gaming, thanks TS!

Spoiler

Streaming απο Microsoft Edge:

image.png.7f8ca326a1c3f01ead4f901666f6a0af.png

Επεξ/σία από johnnycer
  • Like 2
  • Thanks 1

58 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Το Football Manager 2022 είναι play anywhere;

Ναι, είναι Play Anywhere. Μόλις το εγκατέστησα στο Xbox One S, το ξεκίνησα και λειτουργεί κανονικά. Έχω μόνο Game Pass για PC και όχι το Ultimate.

2 ώρες πριν, barman_ είπε

Δοκιμασε κανεις να μας πει αν πιανει και το xbox η οχι?

Εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια εδω και μερες.Εμφανως λεει οτι ειναι για 1 μηνα αλλα σε καποιο σημειο αναφερει +2 μηνες δωρο και πραγματι ληγει η συνδρομη μου αρχες του Φλεβαρη του 2022.Τωρα , λεει για PC , αλλα μετα απο 3-4 μερες που παλευα (χωρις να τα καταφερω) να βαλω το Horizon 5 , μου εβγαζε στη διαχειριση συσκευω και σαν επιλογη την κονσολα.Μετα απο 1 μηνα , ειπα να αναψω την κονσολα οπου ειχαμε σαν "προ-παραγγελια" το horizon 5 , oπου με εκπληξη διαπιστωσα οτι ειχε κατεβει αυτοματα και παιζει κανονικα.Με την κατα τα αλλα υπηρεσια PC Gamepass...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...