Narayan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κανεις 100% λαθος. Προστιμο θα εχει αμα δεν φοραει μασκα και πχ παιρνει take away. Δεν προβλεπεται ακομα κατι για αυτον που καθεται και δεν εχει χαρτια. Για την ωρα ειναι 5000 για το μαγαζι και 10 μερες κλεισιμο Πολύ ωραία, άρα αν έχω καφετέρια και δεν γουστάρω τον διπλανό που έχει επίσης καφετέρια και καλύτερο καφέ από αυτόν που σερβίρω, του στέλνω 10 ψέκα με μάσκες να κάθονται εκεί όλη μέρα και του κάνω καταγγελία χωρίς να μου στοιχίσει τίποτα. 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Narayan είπε Πολύ ωραία, άρα αν έχω καφετέρια και δεν γουστάρω τον διπλανό που έχει επίσης καφετέρια και καλύτερο καφέ από αυτόν που σερβίρω, του στέλνω 10 ψέκα με μάσκες να κάθονται εκεί όλη μέρα και του κάνω καταγγελία χωρίς να μου στοιχίσει τίποτα. Η λογικh λεει οτι πρεπει να γαψουν και τον πελατη, εστω το τυπικο 300αρι. Αλλα σε εκεινη την φαση τους νοιαζει μονο ο ιδιοκτητης και φανταζομαι να διωξουν ολους τους πελατες για να κλεισει. Το οτι εσυ θα τους στειλεις, δεν σημαινει οτι ο διπλα θα τους αφησει να κατσουν 😛 3 λεπτά πριν, cumulus είπε Ας ξεκινησουν να κοβουν αποδειξεις,να μη σου φερνουν με τσαμπουκα εμφιαλωμενα νερα και διαφορες βλακειες και υστερα να αρχισουν να ζητανε. Μπορεις να μην ανοιξεις το εμφιαλωμενο. 26 λεπτά πριν, kirileman είπε Άρα, αφού τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς προς το χειρότερο, γιατί να μην κουρευτούν ορισμένες οφειλές έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να πάρουν μια ανάσα και ένα μέρος τα συσσωρευμένων χρεών να γίνει βιώσιμο ή αν θες εισπράξιμο;Τα αιτήματά τους, λοιπόν, είναι όλα ζητήματα επιβίωσης. Και για οσες επιχειρησεις δεν χρωστανε τπτ (βλ δικια μας), τι θα μας δωσει? (εχω απαντηση, αλλα περιμενω κατι πιο σοβαρο) Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από SabotazNic
cumulus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Η λογικh λεει οτι πρεπει να γαψουν και τον πελατη, εστω το τυπικο 300αρι. Αλλα σε εκεινη την φαση τους νοιαζει μονο ο ιδιοκτητης και φανταζομαι να διωξουν ολους τους πελατες για να κλεισει. Το οτι εσυ θα τους στειλεις, δεν σημαινει οτι ο διπλα θα τους αφησει να κατσουν 😛 Μπορεις να μην ανοιξεις το εμφιαλωμενο. Το γνωριζω,εξαλλου παντα το δινω πισω.Αλλα το 99% των ατομων δεν το κανει γιατι ντρεπονται και επισης ειναι παρανομο να σου φερνουν κατι που δεν εχεις παραγγειλει.Μη μιλησουμε βεβαια για αποδειξεις.Ας κοιταξουν λοιπιν πρωτα τα μουτρα τους και υστερα να ζητανε. 1
filip123go Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Άρα, αφού τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς προς το χειρότερο, γιατί να μην κουρευτούν ορισμένες οφειλές έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να πάρουν μια ανάσα και ένα μέρος τα συσσωρευμένων χρεών να γίνει βιώσιμο ή αν θες εισπράξιμο;Τα αιτήματά τους, λοιπόν, είναι όλα ζητήματα επιβίωσης. Αρχικά , κούρεμα του χρέους δεν υπάρχει σαν έννοια. Δεν γίνεται να εξαφανίσεις ένα χρέος. Απλά θα το πληρώσει κάποιος άλλος. Αυτό δεν νομίζω να είναι δίκαιο. Γιατί κάποιος άλλος να επωμισθεί τα χρέη κάποιας επιχείρησης; Αν είναι έτσι να μπει μαζί και στα κέρδη.! Αντίθετα συμφωνώ να γίνει μια ρύθμιση ώστε να πληρωθούν όλα σε βάθος χρόνου. Και ας είναι και 10 χρόνια. Αλλά να τα πληρώσουν από τις επιχειρήσεις. Επίσης, όπως λέει και ο @SabotazNic , αν η επιχειρήση είναι υγιής και δεν χρωστάει τίποτα, τότε τι γίνεται; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από filip123go 2
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, filip123go είπε Αρχικά , κούρεμα του χρέους δεν υπάρχει σαν έννοια. Δεν γίνεται να εξαφανίσεις ένα χρέος. Υπάρχουν ήδη αρκετές ρυθμίσεις που κουρεύουν βασικές όφειλες και προσαυξήσεις. Επίσης, τα ποσοστά του μη επιστρεπτέου τμήματος των επιστρεπτέων που δόθηκαν, αυξήθηκαν με διάφορα κριτήρια. Προφανώς, όμως, δεν αρκούν. Το ότι δεν γίνεται να εξαφανίσεις ένα χρέος δεν θα το σχολιάσω. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από kirileman
vagos789 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Κανεις 100% λαθος. Προστιμο θα εχει αμα δεν φοραει μασκα και πχ παιρνει take away. Δεν προβλεπεται ακομα κατι για αυτον που καθεται και δεν εχει χαρτια. Για την ωρα ειναι 5000 για το μαγαζι και 10 μερες κλεισιμο Αυτος που ειναι 100% λαθος εισαι εσυ. Αναφορά σε κείμενο Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο 2.000€ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (7) ημέρες αναστολή λειτουργίας για εξυπηρέτηση πελατών στον εσωτερικό χώρου του καταστήματος χωρίς τα νόμιμα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Στους πελάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ έκαστος Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από vagos789
Macosj Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Εντωμεταξύ μόνο κοινωνικοποιηση των εξόδων τους και ιδιωτικοποιηση των κερδών τους δεν ζήτησαν. Η μπανανια ποτέ δεν αλλάζει. Αυτές οι μικρές επιχειρήσεις είναι βάρος για την οικονομία. Θέλουμε μόνο μεγάλες αλυσίδες να ησυχάσουμε 1 1
Vigilante1319 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Καμία αναφορά για διαχωρισμούς και τα σχετικά πόσο παρτακιδες. Λουκέτο απλα
Dinos1973 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Christos84# είπε Εστιατόρια και καφετέριες μόνο. 1. Αναπροσαρμογή των προστίμων και μετατόπισή τους και στον παραβάτη. 2. Μεταβολή επιστρεπτέας προκαταβολής σε ΜΗ επιστρεπτέα. 3. Συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων με συμμετοχή στις αρμόδιες επιτροπές. 4. Επιδότηση ενεργειακού κόστους και ενοικίου. 5. Επιδότηση εργοδοτικών εισφορών ή αναστολή των συμβάσεων εργασίας. 6. Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών. 7. Μείωση του ΦΠΑ στο 6%. 8. Συνέχιση της επιδότησης των δόσεων δανείων. 9. Νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του 2020 και των αρχών του 2021. Ουσιαστικά μόνο για το πρώτο αίτημα νοιάζονται αλλά κοτσάρουν και τα υπόλοιπα. Πλυθηκαμε και σας περιμενουμε........
Πανος999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Narayan είπε Πολύ ωραία, άρα αν έχω καφετέρια και δεν γουστάρω τον διπλανό που έχει επίσης καφετέρια και καλύτερο καφέ από αυτόν που σερβίρω, του στέλνω 10 ψέκα με μάσκες να κάθονται εκεί όλη μέρα και του κάνω καταγγελία χωρίς να μου στοιχίσει τίποτα. Ποιοι ειναι αυτοι οι ψεκα??Μπορεις να προσδιορίσεις?? 1
miucce Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Αυτο στα αιτηματα με τις επιστρεπτεες προκαταβολες ότι πιο ξεδιαντροπο. Τους τα δωσανε και καλα για τον covid, πολλοι κανανε αλχημειες στις δηλώσεις για να το δικαιούνται, τους χαρισανε(αν δεν κανω λαθος) την πρώτη και την δεύτερη και τώρα ζητάνε να μην δώσουν τιποτα πισω, ουτε το 50% που υποχρεούνται. Θα κανω και εγω ενα εγγραφο στην εθνικη να ζητάω να γινει το δάνειο μου "μη επιστρεπτεο" σαν τον πατερα που ζητούσε τα εκατομμυρια από τη δασκάλα. 3
dazed Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Macosj είπε Εντωμεταξύ μόνο κοινωνικοποιηση των εξόδων τους και ιδιωτικοποιηση των κερδών τους δεν ζήτησαν. Η μπανανια ποτέ δεν αλλάζει. Αυτές οι μικρές επιχειρήσεις είναι βάρος για την οικονομία. Θέλουμε μόνο μεγάλες αλυσίδες να ησυχάσουμε Ναι ναι πες τα, σαν την Aegean 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Εγω στην αρχη νομιζα οτι κλεινουν για τον διαχωρισμό που τους επιβαλλει το κράτος απέναντι στους πελάτες τους, αλλα αυτοι στα παλια τους παππουτσια. Μολις ειδα τα αιτηματα τους, είπα μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα. Κάποιος νόμιμος και συνεπής θα πει παλι σε αυτη την χωρα, τι βλακεια εκανα και δεν χρωστούσα και γω, να μου τα χαρισουν. Οποιος ειναι να πληρώσει ας πληρώσει, αλλιως κλείσιμο, οι υγιής επιχειρήσεις να παραμείνουν. Και παλι ο εργαζομενος σε αυτες τις επιχειρήσεις θα την πληρωσει. Γιατι ειναι ο μονος κλαδος που τα δωρα, ένσημα, επιδόματα, ειναι αγνωστα, σχεδόν στην πλειοψηφία των κατάστηματων, με τα 12ωρα να βαρανε φουλ.
vagos789 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Και παλι ο εργαζομενος σε αυτες τις επιχειρήσεις θα την πληρωσει. Γιατι ειναι ο μονος κλαδος που τα δωρα, ένσημα, επιδόματα, ειναι αγνωστα, σχεδόν στην πλειοψηφία των κατάστηματων, με τα 12ωρα να βαρανε φουλ Μιλαμε για ενα κλαδο οπου το μαυρο χρημα παει συννεφο Για την ακριβεια πριν γινουν τα lockdown ηταν αδυνατον να πεισεις καποιον να αφησει την πετσετα και το δισκο και να κανει χειρωνακτικη δουλεια
pontez2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Για ένα πράγμα και μονο θα έπρεπε να φωνάζουν. Οτι αγορασαν υλικά και εξωτερικές θερμάστρες για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν και τους ανεμβολίαστους και πάει ο άλλος και τους το κοβει. Δε φταιει ομως ο μαγαζάτορας αν ο εκάστοτε επιλέγει να μην εμβολιαστει. Και γενικά ειναι λάθος να λες οτι βγάζεις εξω 6000 αστυνομικους για να ελεγξουν αν οι μαγαζάτορες κανουν καλους ελεγχους. Μονο σε εμένα φαινεται λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα