Georgram Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Εχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο μόνιτορ 3 βδομαδες καινούργιο και σήμερα παρατήρησα πριν το σβήσω ότι στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης είχε πολύ υψηλή θερμοκρασία! Μόνο σε εκείνο το σημείο! Επίσης μετά από κάποια λεπτά αφου το σβησω κάνει αυτά τα “σπασιματα” τα οποία φαντάζομαι είναι από την συστολή-διαστολή! Έχεις κανεις το ίδιο μόνιτορ να μου πει αν ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία στο ίδιο σημείο; Μήπως είναι φυσιολογικό η καλώ την dell?
alexmpl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Έχω ένα 7μηνο την ίδια οθόνη και δουλεύει πάρα πολλές ώρες την ημέρα μιας και το pc χρησιμοποιείται και για δουλειά και για gaming. Πολύ υψηλή θερμοκρασία που αναφέρεις δεν έχω παρατηρήσει. Τα "σπασίματα" όμως που αναφέρεις υπάρχουν και στην δικιά μου, μερικά λεπτά αφού σβήσει. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Αν σου φαίνονται όντως πολύ υψηλές οι θερμοκρασίες στείλε ένα μήνυμα στο support της dell περιγράφοντας τόσο τις υψηλές θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο σημείο όσο και τα "σπασίματα", να δούμε τι θα σου πουν.
Georgram Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρις στιγμής απλά καταλαθος ακουμπώντας σε εκείνο το σημείο σχεδόν με έκαιγε το χερι και παραξενεύτηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα