Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Λεω να παρω το Gold pack, τα σκινς και τα υπολοιπα καλουδια λενε τιποτα η μπα?

Πέρα απο το Bronze pack ισα ίσα να μπείς να παίξεις απο τώρα δεν αξίζει κάτι άλλο για τα λεφτά που ζητάνε, υπάρχει και βίντεο που στα λέει. Δεν θέλω να σε επηρεάσω καθώς είναι καθαρά προσωπική άποψη

12 λεπτά πριν, nejikun είπε

Ωραία περάσαμε 3 ωρίτσες χθες στο queue ! Μέχρι να μπω στο game και να εγκλιματιστώ άρχισα να κουτουλάω από τη νύστα... οπότε περιμένω τις σημερινές απογευματινές ουρές. Μπήκε κανείς τώρα το πρωί να μας πει για queue? 

Το πρωί δεν είχε καθόλου!! τώρα δεν ξέρω τι γίνεται 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nejikun είπε

Ωραία περάσαμε 3 ωρίτσες χθες στο queue ! Μέχρι να μπω στο game και να εγκλιματιστώ άρχισα να κουτουλάω από τη νύστα... οπότε περιμένω τις σημερινές απογευματινές ουρές. Μπήκε κανείς τώρα το πρωί να μας πει για queue? 

Εγω 7 η ώρα μπήκα αμέσως ουτε queue ουτε τίποτα... και μετά απο καμιά ώρα που πήγε να μπει η παρέα μου είχαν 7000 queue αλλά σε 15 λεπτά μπήκαν! Νομίζω μπορεί να είναι και το ποιο smooth launch !

Επεξ/σία από Atreidis
  • Like 1

42 λεπτά πριν, Atreidis είπε

Εγω 7 η ώρα μπήκα αμέσως ουτε queue ουτε τίποτα... και μετά απο καμιά ώρα που πήγε να μπει η παρέα μου είχαν 7000 queue αλλά σε 15 λεπτά μπήκαν! Νομίζω μπορεί να είναι και το ποιο smooth launch !

το launch ειναι σε λιγες μερες, τωρα ειναι μονο αυτοι με το early access.
Χαμουλης θα γινει οταν ανοιξει σε ολους :P 

6 λεπτά πριν, MariaLog είπε

να ρωτησω . 11 φεβρουαριο ανοιγει για ολους και θα ειναι για παντα free η για καποιο διαστημα μονο ?

για ολους και θα ειναι παντα free to play.

• Like 2

1 ώρα πριν, Atreidis είπε

ΤΥΧΕΡΟΣ ! Εάν είδες οι περισσότεροι είχανε θέμα στο unpacking και αυτό τους καθυστέρησε και στο queue !

Αλλά σε γενικές γραμμές και μέσα στο game ήτανε smooth !

25 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

το launch ειναι σε λιγες μερες, τωρα ειναι μονο αυτοι με το early access.
Χαμουλης θα γινει οταν ανοιξει σε ολους :P 

Λες Σ/Κ να μπούμε καθόλου ? ?? 🤣

12 λεπτά πριν, nejikun είπε

Λες Σ/Κ να μπούμε καθόλου ? ?? 🤣

προβλεπω queues επιπεδου FF14 / Diablo 3 :P 

παντως τρομερος μηνας. Horizon Forbidden West, CrossfireX, Lost Ark, Star Wars Legacy of the Sith, total war warhammer 3, Elden Ring. ανασα δε θα παρουμε.

• Like 1

Να ξέρετε ότι το premium(crystalline aura 30day) αγοράζεται και με in game gold όπως και τα skins. Γι’ αυτό εάν δεν σας ενδιαφέρει το early access καλυτέρα να περιμένετε μέχρι της 11 του μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, panoc είπε

Ελα https://discord.gg/Qzh82qU6dk

εχθες εγινε χαμουλης 😛 μαζευτηκαμε καλα περασαμε

Επειδή ψάχνω και εγώ ένα mmo τελευταία, τι ώρες μπαίνετε να παίζετε? Επειδή μπορώ συνήθως μετά τις 9, να ξέρω αν είναι να μπω στον κόπο μιας και δεν λέει μόνος 😅

Πάντως αν φτιάξω χαρακτήρα, για mage sorceress με κόβω. 

Επεξ/σία από SabotazNic

Just now, SabotazNic said:

Επειδή ψάχνω και εγώ ένα mmo τελευταία, τι ώρες μπαίνετε να παίζετε? Επειδή μπορώ αυσνηθως μετά τις 9,να ξέρω αν είναι να μπω στον κόπο μιας και δεν λέει μόνος 😅

μεχρι λεβελ 50 πιστευω παλευεται μονος. μετα θα χρειαστεις παρεα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, privateer είπε

μεχρι λεβελ 50 πιστευω παλευεται μονος. μετα θα χρειαστεις παρεα

Ναι εννοώ κυρίως στο θέμα της παρέας γενικά για να μην βαρεθώ. Απλά αυτό, μπορώ βραδάκι κυρίως. Αν και φαντάζομαι και οι περισσότεροι το ίδιο. 

Πάντως χθες έβλεπα τον tpee να παίζει, και είχαν φτάσει σε ένα boss τον Thanatos. Κρίμα που είναι τόσο "εύκολο". Θυμάμαι L2 για να πάμε baium έπρεπε να μαζευτούμε πόσα άτομα. 

Ένα L2 remaster θέλω. Πολλά ζητάω? 😂 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Επειδή ψάχνω και εγώ ένα mmo τελευταία, τι ώρες μπαίνετε να παίζετε? Επειδή μπορώ συνήθως μετά τις 9, να ξέρω αν είναι να μπω στον κόπο μιας και δεν λέει μόνος 😅

Μετα τις 9 δε νομιζω οτι θα μπορεις να μπεις απο το κιου 😛 Τι να σου πω, σημερα ημασταν ολη μερα διαφοροι, ακομα δεν εχουμε στανταρ ωρες και οι περισσοτεροι περιμενουν τις 11/2.

41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι εννοώ κυρίως στο θέμα της παρέας γενικά για να μην βαρεθώ. Απλά αυτό, μπορώ βραδάκι κυρίως. Αν και φαντάζομαι και οι περισσότεροι το ίδιο. 

Πάντως χθες έβλεπα τον tpee να παίζει, και είχαν φτάσει σε ένα boss τον Thanatos. Κρίμα που είναι τόσο "εύκολο". Θυμάμαι L2 για να πάμε baium έπρεπε να μαζευτούμε πόσα άτομα. 

Ένα L2 remaster θέλω. Πολλά ζητάω? 😂 

Ο Thanatos είναι σε lvl 17 dungeon, υπάρχει σαν boss το οποίο εξηγεί πως λειτουργούν τα markers. Εάν θες δυσκολία υπάρχουν τα legion raids.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...