Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

Σχεδόν παίζω ακόμα αλλά πιστεύω θα το εγκαταλείψω σύντομα. Το ανέβασμα item level έχει γίνει πολύ μονότονη και βαρετή διαδικασία κάνοντας τα ίδια πράγματα πολλές φορές, και μετά από τόση ταλαιπωρία υπάρχει το μηδαμινό ποσοστό επιτυχίας του honing που μοιάζει σαν τιμωρία σε μαζοχιστή.

Ωραίο ήταν όσο (με) κράτησε, αλλά το βαρέθηκα σχεδόν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το game ευρωπαϊκά θα πεθάνει όπως και το thread εδώ γιατί δεν είμαστε Κορεάτικης κουλτούρας gamers να βάζουμε ξυπνητήρι και calender με memos για όλα τα strict time events.

μέχρι να πας 1400ilevel υπάρχει περιεχόμενο...μετά απλά στεγνή επανάληψη χωρίς ένα τελικό σκοπό.

εγώ μπαίνω πλέον 1 φορά στις 15-20 μέρες να δω αν έχει βγει κάτι καινούριο. βλέπω οτι παραμένει όπως το άφησα και κάνω logout.

ήταν υποσχόμενο αλλά το Korean style gameplay το καταδίκασε.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1

Εγω συνεχιζω, οσο πιο κοντα στο end game τοσο ποιο απολαυστικο γινεται. Δεν χρειαζεται καψιμο πλεον, σε 1-2 μερες κανεις ολο το content στο reset της Πεμπτης με την προϋποθεση οτι δεν σε νοιαζει να κανεις νησια κτλ καθε μερα.
Το θετικο ειναι οτι βγαινει επιπλεον content σε σταθερο timeframe οποτε εχεις κατι καινουριο να κανεις.

• Like 2

Εγώ το έκαψα, Main 1480, 1 αλτ 1400, 5 1370+, 2 1340, 2 1320.

Πλέον δε χρειάζεται πολύ game play, μόνο τις Πέμπτες και παρασκευές για τα raid και ανάλογα την όρεξη Κυριακές για GvG. 

Κάθε μέρα ένα 2-3ωρο για τα dailies που και πάλι τα κάνω με 2 μέρες rest και αυτό ήταν. Περισσότερο χρόνο σπαταλώ για να μπουσταρω μικρότερους στη clan. 

Άμα έχεις παρέα καλά είναι. 

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Όσοι είναι γνήσιοι mmorpgίδες, σίγουρα παίζουν ακόμα. 

Ένα από τα πιο "forgiven" mmos που έχω παίξει ως τώρα. 

Δεν σπάνε items σε enchant fails. Μετά από κάμποσα fails σου εξασφαλίζει 100% success. 

Το rested bonus σου χαρίζει 1 μέρα για κάθε 2 μέρες απουσίας. 

Πρακτικά, αν μπαίνεις 2-3 μέρες την εβδομάδα για 3-4 ώρες χάνεις μόνο ένα 30% του progression κάποιου που παίζει κάθε μέρα.

Επίσης οι whale players είναι περισσότερο βοήθεια πάρα competition μιας που το game γενικά, είναι ελάχιστα competitive. 

1460 sorc, 1430 destro, 1370 x 2 alts. 

Πλήρωσα και θα πληρώνω κάθε 2-3 μήνες τα arc pass. 

That's it. 

Αν κάτι με ενοχλεί πολύ και θα το ήθελα άμεσα, θα ήταν ένα practice mode με και χωρίς bots για εξοικείωση με τα raids που το difficulty είναι στο Θεό. 

Happy σε γενικές γραμμές. 

Φοβαμαι πως απο την Vykas και μετα, τα PUGs θα ειναι εφιαλτης. Ηδη ζοριζονται στον Valtan HM.
Πλεον τα περισσοτερα raids γινονται με full dps γιατι αλλιως περιμενεις 15-30 λεπτα οποτε το ιδιο θα γινει και στην Vykas..

19 ώρες πριν, sistah είπε

Φοβαμαι πως απο την Vykas και μετα, τα PUGs θα ειναι εφιαλτης. Ηδη ζοριζονται στον Valtan HM.
Πλεον τα περισσοτερα raids γινονται με full dps γιατι αλλιως περιμενεις 15-30 λεπτα οποτε το ιδιο θα γινει και στην Vykas..

Χωρίς Discord Vykas gate 2 & 3 το ξεχνάς...το λέω εκ πείρας. Ωραίο encounter αλλά προφανώς δύσκολο μέχρι να το μάθεις. Επίσης, τον Valtan το βγάζεις και χωρίς support, ειδικά το gate 2 ενώ στο gate 1 έχει ξύλο.

Ίσως επειδή ο main μου είναι 1477 να είμαι πιο άνετος στην Vykas αλλά και πάλι είναι unforgiving fight. αν δεν κάνεις τα mechanics δεν βγαίνει, το DPS δεν είναι θέμα. Πάντως το discord, όπως σε όλα τα σοβαρά MMO's, είναι προαπαιτούμενο και έτσι πρέπει...άλλωστε παίζουμε end-game content.  

5 hours ago, Wolf79 said:

Χωρίς Discord Vykas gate 2 & 3 το ξεχνάς...το λέω εκ πείρας. Ωραίο encounter αλλά προφανώς δύσκολο μέχρι να το μάθεις. Επίσης, τον Valtan το βγάζεις και χωρίς support, ειδικά το gate 2 ενώ στο gate 1 έχει ξύλο.

Ίσως επειδή ο main μου είναι 1477 να είμαι πιο άνετος στην Vykas αλλά και πάλι είναι unforgiving fight. αν δεν κάνεις τα mechanics δεν βγαίνει, το DPS δεν είναι θέμα. Πάντως το discord, όπως σε όλα τα σοβαρά MMO's, είναι προαπαιτούμενο και έτσι πρέπει...άλλωστε παίζουμε end-game content.  

Τα εχω βγαλει και τα 2 Valtan gates στο HM χωρις supports, δεν ειμαι εγω το προβλημα.. Τα elemental potions και panacea τα εχω σαν καραμελες σε σχεση με αλλους που κλαινε τα pots στο end game......
Για Vykas, κατι καταλαβα απο τα videos απο δω και απο κει, οποτε λογικα καπου εδω τελειωνει το lost ark για μενα εκτος και αν αξιωθω να βρω guild. 🙂

vykas μονο με premade τουλαχιστο μεχρι να το μαθουν καλα ολοι. Θελει τρελη συννοηση και επικοινωνια. Το dmg (ειτε αυτο που ριχνεις ειτε αυτο που δεχεσαι) δεν ειναι προβλημα, προβλημα ειναι τα mechanics που θελουν επικοινωνια.

Το καλο ειναι οτι αμα εχεις πολλους χαρακτηρες το κανεις πολλες φορες προπονηση 😛

• 1 μήνα μετά...

Μιας και πέθανε το hype έχω να πω ότι δεν είχε καμια διαφορά με αυτά τα p2w browser mmos που βγαίνουν σε διαφημίσεις. Απλά είχε καλύτερο marketing και άντεξε ..1 μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...