Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, spirit)earth)aflame είπε

παίξε μη μασάς, και εγώ δε ξέρω που θα βρω ταβάνι, μόνος παίζω. όταν δεν πάει άλλο, βλέπουμε.

δεν μου λες σε ποιον σέρβερ είσαι μηπως και τύχει να βρεθούμε? 😅 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, Panoslam είπε

δεν μου λες σε ποιον σέρβερ είσαι μηπως και τύχει να βρεθούμε? 😅 

Μπες Antares, είμαστε κάποιοι ήδη σε guild, ανέβα και ίσως υπάρξει θέση! 

19 ώρες πριν, Panoslam είπε

Ενδιαφέρον το βλέπω και λεω να του ρίξω μια ματιά. Αξίζει να το ξεκινήσεις χωρίς παρέα και αν ναι ποιον σέρβερ επιλέγουμε να βρούμε κανέναν Έλληνα?

Άμα σου αρέσει το game παίζετε άνετα και solo απλά για το group content θα ψάχνει groupaki με group finder δεν ξέρω που έχετε δει όλοι την δυσκολία εδώ μια χαρα βγαίνει το 90% του content ίσως και παραπάνω εγώ έχω puggarei τα πάντα μέχρι και το abyssal 1325 δεν χρειάστηκα ποτέ voice.

Μη παρεξηγηθώ προφανώς και εμείς όταν παίζουμε παρέα με την ομάδα υπάρχει καλύτερο communication αλλά σχεδόν όλο το content ειναι puggable

Αν κρινω απο αυτα που διαβαζω reddit κτλ, η δυσκολια ειναι οτι μπαινουν ατομα στα raids που δεν εχουν potions ή δεν ξερουν τα mechs με αποτελεσμα να μην βγαινει ευκολα το boss.
Προσωπικα εχω κανει ολο το content μονη μου και πηγε τρενο ευτυχως. Ισως φταιει που ειμαι mokokian. Εχουμε ενα extra status εμεις. 😅

• Like 4

4 ώρες πριν, sistah είπε

Αν κρινω απο αυτα που διαβαζω reddit κτλ, η δυσκολια ειναι οτι μπαινουν ατομα στα raids που δεν εχουν potions ή δεν ξερουν τα mechs με αποτελεσμα να μην βγαινει ευκολα το boss.
Προσωπικα εχω κανει ολο το content μονη μου και πηγε τρενο ευτυχως. Ισως φταιει που ειμαι mokokian. Εχουμε ενα extra status εμεις. 😅

885 and counting :P

• Like 1

13 λεπτά πριν, Tzikoz είπε

Έφτασε κάνεις 1370? Το παιχνίδι έχει ένα τεράστιο ντουβαρι μετά τα 1350.

Break it or make it το σημερινό patch.

Berzerker 1345 εδώ, server Thaemine.

ιδιο class ιδιο ilvl διαφορετικό σέρβερ

Είναι βαρύ το honing εγώ σκέψου άλλαξα και main όταν πήγα tier 3 είχα ξεκινήσει με wardancer

αν έκατσες και πούλαγες mats τόσο καιρό μπορείς να πας να αγοράσεις έχουν πέσει πάρα πολύ οι τιμές 

επίσης δίνουν και κάποια ακόμα ματς weekly από το update και μετά

• Thanks 1

Ισχυει, δεν εχεις και πολλα να κανεις στο T3. Εγω πουλησα οσα mats μπορουσα πριν το update και εκανα περιστασιακα κανα honing με τα bound. Κατα τα αλλα πλεον ασχολουμαι με stronghold κτλ μιας και το weekly content βγαινει σε 1 μερα.
Ειμαι 1360 και ελπιζω να παρω αλλα 5lvl μετα το update.. Κανονικα πρεπει να ανεβασω alts αλλα βαριεμαι..

Και εγώ στα ίδια κοντά έδωσαν κάποια πράγματάκια αλλά θα έπρεπε να έχει κάποιο content στο 1355 πχ να παίζεις κάτι διαφορετικό αλλά καλύτερα θα παίξουμε κανα alt 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...