Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

δεν νομιζω οτι εχει το ιδιο βαθος με το PoE οσων αφορα συνδυασμους Skills και οπλων κτλπ...

ευελιξία όπως το PoE skill tree δεν έχει. δεν εννούσα όμως αυτό.

εννοούσα οτι έχει τόσα πράγματα που πρέπει να κάνεις και να τα θυμάσαι που άνετα συγκρίνεται με το PoE στη δυσκολία να εμπεδώσεις την πληροφορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει πολύ grinding το end game μην το ψάχνουμε πολύ. Builds, λίγα πράγματα. Έχει αρκετή hardcoρίλα για όσους έχουν τα κουράγια και τον χρόνο.

Γενικώς πολύ περιεχόμενο το παιχνίδι που στο πετάει στη μούρη σου μεμιάς, αλλά για free to play mmo αξίζει τον κόπο ελλείψει ανάλογων τίτλων.

Εμένα παρόλο που δεν μου πολυ-άρεσε στην αρχή την 100 άρα ώρες την έριξα ! 😁

Αρκετό char quality build έρχεται και από πιο χαλαρές δραστηριότητες και είναι και πολυ σημαντικό μέρος του παιχνιδιού όπως τα collectibles/rapports/map completions etc etc. 

Επίσης σαν game συγχωρεί πάρα πολύ τις απουσίες και δεν σε αναγκάζει να μπαίνεις αναγκαστικά κάθε μέρα και να spammareis τα ίδια και τα ίδια. 

Σιγά το hardcore mmo... Τι να πει και το bdo... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα πω κι εγώ την γνώμη μου μετά απο 45-50 ώρες παιχνιδιου.

Το Leveling πολυ γραμικό, ένιωθα στην αρχη ότι έπαιζα mobile RPG σε emulator στο pc. Δεν πεθανα ποτε, καμία δυσκολία σχεδόν βαρέθηκα αλλά συνέχισα για να δώσω μια ευκαιρία στο παιχνίδι. Εκτίμησα βέβαια ότι δεν υπάρχει καθόλου backtracking στα quests.

Story αδιαφορο.

Τρομερά σκηνικά και περιοχές ειδικά όσο προχωράω και ανακαλύπτω περισσότερα, απο τα πιο όμορφα ΜΜΟ μπορώ να πω.

Χαοτικό απο όλες τις απόψεις, απο που να αρχίσω ,τεράστιο Map, πολλά tabs, πολλά npc χωρίς λόγο, διαφορετικά currency , δεν ξέρεις ποια περιοχή να πιάσεις και ποια να αφήσεις, δεν θα πω για τα άπειρα collectibles αλλά αυτό δεν επηρεάζει κάπου το gameplay , ίσως ασχοληθώ κάποια στιγμή και με αυτά.

Το παίρνω καράβι και πάω σε νησία λίγο σπαστικό ειδικά αν σκεφτείς πόσο σημαντικά είναι για το progress σου.

Για τα raid δεν μπορώ να πω πολλά μιας και είμαι tier 1-460 item level , αυτά που έχω δει μέχρι τώρα έχουν ένα ενδιαφέρον.

Πολυπλοκότητα δεν έχω βρέι κάπου μέχρι τώρα ούτε στα skills η στα game mechanics.

Μιας και δεν έχω πολύ χρόνο πλέον προσπαθώ να παίζω μεθοδικά , σίγουρα πρέπει να βρώ και μια active guild γιατι με Randoms κάποια πραγματα δεν βγαίνουν.

Παύραυτα συνεχίζω και παίζω , μου κρατάει τον ενδιαφέρον και όσο προχωράω ή το συνηθίζω ή γινεται καλύτερο μάλλον.

Αυτά απο μένα ! :D 

Name: Rizaros Class: Gunlancer Server: Beatrice.

Επεξ/σία από Rizas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Rizas είπε

Nα πω κι εγώ την γνώμη μου μετά απο 45-50 ώρες παιχνιδιου.

Το Leveling πολυ γραμικό, ένιωθα στην αρχη ότι έπαιζα mobile RPG σε emulator στο pc. Δεν πεθανα ποτε, καμία δυσκολία σχεδόν βαρέθηκα αλλά συνέχισα για να δώσω μια ευκαιρία στο παιχνίδι. Εκτίμησα βέβαια ότι δεν υπάρχει καθόλου backtracking στα quests.

Story αδιαφορο.

Τρομερά σκηνικά και περιοχές ειδικά όσο προχωράω και ανακαλύπτω περισσότερα.

Χαοτικό απο όλες τις απόψεις, απο που να αρχίσω ,τεράστιο Map, πολλά tabs, πολλά npc χωρίς λόγο, διαφορετικά currency , δεν ξέρεις ποια περιοχή να πιάσεις και ποια να αφήσεις, δεν θα πω για τα άπειρα collectibles αλλά αυτό δεν επηρεάζει κάπου το gameplay , ίσως ασχοληθώ κάποια στιγμή και με αυτά.

Το παίρνω καράβι και πάω σε νησία λίγο σπαστικό ειδικά αν σκεφτείς πόσο σημαντικά είναι για το progress σου.

Για τα raid δεν μπορώ να πω πολλά μιας και είμαι tier 1-460 item level , αυτά που έχω δει μέχρι τώρα έχουν ένα ενδιαφέρον.

Πολυπλοκότητα δεν έχω βρέι κάπου μέχρι τώρα ούτε στα skills , ούτε κάπου αλλού.

Μιας και δεν έχω πολύ χρόνο πλέον προσπαθώ να παίζω μεθοδικά , σίγουρα πρέπει να βρώ και μια active guild γιατι με Randoms κάποια πραγματα δεν βγαίνουν.

Παύραυτα συνεχίζω και παίζω , μου κρατάει τον ενδιαφέρον και όσο προχωράω ή το συνηθίζω ή γινεται καλύτερο μάλλον.

Αυτά απο μένα ! :D 

Name: Rizaros Class: Gunlancer Server: Beatrice.

Προχώρα tier 2 να δεις τι ξύλο φάγαμε σε κάποια guardian raids με randoms

Επεξ/σία από giannis808
  • Like 1

3 minutes ago, spirit)earth)aflame said:

έφτασα abyssal dungeon. τώρα αρχίζει και έχει ενδιαφέρον το πράγμα. δυσκολεύει κι άλλο φαντάζομαι για να λέτε ότι θέλει voice coordination

ακόμα και μετά από youtube video about mechanics info, αν μπαίνεις random το πρόβλημα είναι οι συμπαίκτες σου και όσοι θα μπαίνουν απροετοίμαστοι.

κάποια dungeons αν έστω και 1 πεθάνει πριν από κάποιο phase γίνεται full wipe η ομάδα.

προσωπικά πλεόν έφτασα στο σημείο επιβράδυνσης. 1347 και φαρμάρω materials και chance items γιατί πλέον το κραφτάρισμα upgrade εξοπλισμού από το +11 στο +12 έχει 15% chance....ναι καλά διαβάσατε...flat 15% success rate. Άρα τα bonus chance materials είναι must.

προχθές βράδυ βγήκε με random και το επικότερο ομορφότερο boss σε mechanics εφέ σχεδίαση όπως θέλετε πείτε το. Albion

ευτυχώς συζητήσαμε αρκετά για random γιατί αλλιώς δεν υπήρχε ελπίδα.

Screenshot_220319_020502.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, spirit)earth)aflame said:

έφτασα abyssal dungeon. τώρα αρχίζει και έχει ενδιαφέρον το πράγμα. δυσκολεύει κι άλλο φαντάζομαι για να λέτε ότι θέλει voice coordination

Έπαιξα τα του Tier 1 με matchmaking και παρόλο που έχουν co-op mechanics, καταφέραμε να τα βγάλουμε σχετικά εύκολα. Γενικά οι περισσότεροι στο community είναι αρκετά καλοί και πρόθυμοι να το εξηγήσουν και να κάνουν υπομονή, πράγμα που δεν το περίμενα. Βέβαια τώρα ήρθα εδώ μετά από rage quit του πρώτου Tier 2 Abyssal με ηλίθιο τύπο που νόμιζε ότι μόνο αυτός κουβαλούσε και εμείς οι 3 καθόμασταν και αρχίζω να φοβάμαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το πράγμα με matchmaking από αυτό και στα επόμενα...

Edit: Τελικά με το Find Party τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1

13 hours ago, greekfragma said:

ακόμα και μετά από youtube video about mechanics info, αν μπαίνεις random το πρόβλημα είναι οι συμπαίκτες σου και όσοι θα μπαίνουν απροετοίμαστοι.

κάποια dungeons αν έστω και 1 πεθάνει πριν από κάποιο phase γίνεται full wipe η ομάδα.

προσωπικά πλεόν έφτασα στο σημείο επιβράδυνσης. 1347 και φαρμάρω materials και chance items γιατί πλέον το κραφτάρισμα upgrade εξοπλισμού από το +11 στο +12 έχει 15% chance....ναι καλά διαβάσατε...flat 15% success rate. Άρα τα bonus chance materials είναι must.

προχθές βράδυ βγήκε με random και το επικότερο ομορφότερο boss σε mechanics εφέ σχεδίαση όπως θέλετε πείτε το. Albion

ευτυχώς συζητήσαμε αρκετά για random γιατί αλλιώς δεν υπήρχε ελπίδα.

Screenshot_220319_020502.jpg

Εσυ τουλαχιστον ειχες εναν berserker και εναν pala.
Εγω ειχα 2 sorcerers και εναν βαρδο με αποτελεσμα να τανκαρω ως shadowhunter, which is fine, απλα θελω να τονισω οτι σε αυτο το επιπεδο δεν νομιζω να συναντησεις ακραιες περιπτωσεις clownfiestaς.

Ενδιαφέρον το βλέπω και λεω να του ρίξω μια ματιά. Αξίζει να το ξεκινήσεις χωρίς παρέα και αν ναι ποιον σέρβερ επιλέγουμε να βρούμε κανέναν Έλληνα?

Χωρίς παρέα μην μπεις καν στον κόπο, αρχικά θα σου φανεί πολύ εύκολο και ότι βγαίνει αλλά από ένα σημείο και μετά θες group να μιλάς.

2 hours ago, sistah said:

Εσυ τουλαχιστον ειχες εναν berserker και εναν pala.
Εγω ειχα 2 sorcerers και εναν βαρδο με αποτελεσμα να τανκαρω ως shadowhunter, which is fine, απλα θελω να τονισω οτι σε αυτο το επιπεδο δεν νομιζω να συναντησεις ακραιες περιπτωσεις clownfiestaς.

εγώ ήμουν ο berserker :P

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Χωρίς παρέα μην μπεις καν στον κόπο, αρχικά θα σου φανεί πολύ εύκολο και ότι βγαίνει αλλά από ένα σημείο και μετά θες group να μιλάς.

Μου έκοψες τα φτερά :)

3 ώρες πριν, Panoslam είπε

Παίξε solo μέχρι να φτάσεις 50lvl, μετά ψάξε για ομάδα.
Το παιχνίδι είναι για καζουαλ ως τα 50 και δεν έχει κάποια δυσκολία.

4 ώρες πριν, Panoslam είπε

παίξε μη μασάς, και εγώ δε ξέρω που θα βρω ταβάνι, μόνος παίζω. όταν δεν πάει άλλο, βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...