Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως είπα, 3 λεπτά. Nuff said :D.

Τόσα ήταν και όταν ήμουν 15 level τόσα είναι και στα 40+ , τόσα θα είναι για μια ζωή! 
Έχω φύγει ήδη από 4 guilds.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Όπως είπα, 3 λεπτά. Nuff said :D.

Τόσα ήταν και όταν ήμουν 15 level τόσα είναι και στα 40+ , τόσα θα είναι για μια ζωή! 
Έχω φύγει ήδη από 4 guilds.

α οκ μια χαρα τοτε

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τα 50 και λίγα leaves αλλάζουν τα πράγματα μάλλον οπότε θέλει λίγη προσοχή 😛 (δεν είναι δικό μου το screenshot)

image

Επεξ/σία από infin1tyGR

11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Μετά τα 50 και λίγα leaves αλλάζουν τα πράγματα μάλλον οπότε θέλει λίγη προσοχή 😛 (δεν είναι δικό μου το screenshot)

image

Είναι ο επόμενος στόχος μου!
Τρομερά γελοίο πέναλτι, βέβαια δεν υπάρχει κάποιo στανταρ, οπότε YOLO μόνο leaves ρε!
Μεις φταίμε με τα ανενεργά guilds δηλαδής;

22 ώρες πριν, devil1983 είπε

ποτε θα βγουν ξερουμε?

zinnervale εδω :)

Νομίζω ο Destroyer αυτό το μήνα - αν δεν βγήκε ήδη με το νέο Patch. Δεν έχω μπει ακόμα να δω 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετά από 1 μήνα κυκλοφορίας τώρα που μπήκαμε λίγο στο κλίμα θα γράψω κάποια πράγματα.

Στο tier3 crafting θα πέσει πολύ κλάμα αμα δείτε μετά το +7 που πάνε τα chances και πόσο εύκολα σπάνε όλα και με +65% πιθανότητα. :P 

Δε ξέρω αν θα παίξω το Lost Ark για όλο το 2022 ή και περισσότερο.

Το σημαντικότερο είναι η παρέα και ο χαβαλές για να με κρατήσει. Αν δεν υπάρξουν αυτά, νομίζω θα ξεφουσκώσω μετά από κάποιο διάστημα γιατί ο βαθμός δυσκολίας μετά το tier2 ανεβαίνει απότομα και μάλλον γεράσαμε πια για τέτοιες hardcorίλες 🤪

το παιχνίδι θέλει χέρια-δάχτυλα-διάβασμα αντίστοιχα με Path Of Exile για όσους έχουν επαφή με το PoE.

την ιστορία θέλω να τελειώσω που είναι πάρα πολύ καλή και με ωραία cutscenes.

αν ήμουν 20 χρόνια μικρότερος παίζει να του έβαζα 10/10. τώρα του βάζω ένα γεμάτο 8/10 μιας και δε ξέρω αν απευθύνεται τελικά σε γερασμένους oldschool gamers, ειδικά εκείνους που δεν έχουν υπομονή και ψυχραιμία και πιθανότατα θα σπάσουν κάνα πληκτρολόγιο οθόνη με το RnG factor που το θεωρώ δραματικά υψηλό (ταιριαστό σε Κορεάτες gamers). Να είστε προετοιμασμένοι για τρελό demoralize στο end game content αν θέλετε να το "τρέξετε"

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το παιχνίδι θέλει χέρια-δάχτυλα-διάβασμα αντίστοιχα με Path Of Exile για όσους έχουν επαφή με το PoE.

δεν νομιζω οτι εχει το ιδιο βαθος με το PoE οσων αφορα συνδυασμους Skills και οπλων κτλπ...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...