Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
7 ώρες πριν, giannis808 είπε

Χτες που μπήκα εγώ σε ένα abyssal αυτό με τα White και red orbs έκατσε ενας και τα εξηγούσε! Πολύ βοηθητικό και τελικά βγήκε μια χαρά το dungeon 

Έτσι γινόταν σε όσα είχα μπει (και σε αυτό). Το πολύ να γινόταν ένα yolo και lose και μετά άκουγαν. Μπορεί να ήταν και τυχερά.

(Τώρα βέβαια έχω κολλήσει στο Elden Ring και αλήθεια είναι πως είναι καλή αποτοξίνωση από το grind του LA. :P )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται nerf, απλά να ανεβαίνει η δυσκολία σταδιακά γιατί από τα εντελώς γελοία εύκολα dungeons se πάει στα hardcore με wipes.

τι περίεργο παιχνίδι ώρες ώρες. 

Spoiler

εκεί που ξεκίνησα να σαλπάρω βρήκα ένα quest σε ένα άκυρο νησί. Κατέληξα να παίζω super bomberman. 11.jpg.eee20d45b07307a389971cf8c7c6862b.jpg

χωρίς να το καταλάβω έχω φτάσει 41. εντωμεταξύ δε παίζω τίποτ'άλλο, καταστροφή! πρέπει να σπάσει λίγο (βγήκε και το end of dragons gw2..) αλλά θέλω να φτάσω στο content για το οποίο μιλάτε και στα wipes. πάω βέβαια με ρυθμούς χελώνας.

για μένα ξεφεύγει από τα όρια του "για free είναι πολύ καλό", είναι παραπάνω από αυτό. θα δούμε βέβαια και τι διάρκεια έχει στο χρόνο αλλά μια χαρά παιχνίδι είναι για τα δικά μου δεδομένα και συνθήκες.

4 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε

τι περίεργο παιχνίδι ώρες ώρες. 

Απόκρυψη περιεχομένων

εκεί που ξεκίνησα να σαλπάρω βρήκα ένα quest σε ένα άκυρο νησί. Κατέληξα να παίζω super bomberman. 11.jpg.eee20d45b07307a389971cf8c7c6862b.jpg

χωρίς να το καταλάβω έχω φτάσει 41. εντωμεταξύ δε παίζω τίποτ'άλλο, καταστροφή! πρέπει να σπάσει λίγο (βγήκε και το end of dragons gw2..) αλλά θέλω να φτάσω στο content για το οποίο μιλάτε και στα wipes. πάω βέβαια με ρυθμούς χελώνας.

για μένα ξεφεύγει από τα όρια του "για free είναι πολύ καλό", είναι παραπάνω από αυτό. θα δούμε βέβαια και τι διάρκεια έχει στο χρόνο αλλά μια χαρά παιχνίδι είναι για τα δικά μου δεδομένα και συνθήκες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οτι καλυτερο ειδα σημερα! Δεν ηξερα οτι εχει και τετοια! Βαλε σε ενα σποιλερ ηταν τοποθεσια να παμε να καουμε

20 λεπτά πριν, giannis808 είπε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οτι καλυτερο ειδα σημερα! Δεν ηξερα οτι εχει και τετοια! Βαλε σε ενα σποιλερ ηταν τοποθεσια να παμε να καουμε

η τοποθεσία του νησιού και όλο το quest line σε spoiler. απ'ό,τι καταλαβαίνω από τα υπάρχοντα βίντεο υπάρχουν διάφορα τέτοια fun quests στα νησιά

Spoiler

• Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά είναι κανένας beatrice με κανένα καλό guild ;Είμαστε  5-6 άτομα που πάμε για tier 3 οπότε ψάχνουμε κανα ελληνικό /αγγλικο guild με active κοσμο.

Στις 5/3/2022 στις 7:03 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Και γω θα ψάξω για νέα guild (Beatrice) αφού τελειώσω με το elden ring.

Ψάξε στο in game chat έχει αρκετούς πού κάνουν recruit.

αν δεν εχεις βγει βγες τώρα απο το τωρινο γιατί αν θυμάμαι καλα έχει κάποιες μέρες αναμονή μέχρι να σε αφήσει να ξαναμπείς 

7 λεπτά πριν, virginkiller είπε

αν δεν εχεις βγει βγες τώρα απο το τωρινο γιατί αν θυμάμαι καλα έχει κάποιες μέρες αναμονή μέχρι να σε αφήσει να ξαναμπείς 

ναι, μόλις 3 λεπτά cooldown :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...