Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, Thresh said:

Το Hildebrandt Palace Abyssal raid σπάει μπάλες...

μακράν το πιο όμορφο και καλοσχεδιασμένο dungeon που συνάντησα. γούσταρα άσχημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μακράν το πιο όμορφο και καλοσχεδιασμένο dungeon που συνάντησα. γούσταρα άσχημα.

Και στο στόρυ μου άρεσε πολύ εκείνο το σημείο. ^_^

Το θέμα στο dungeon είναι για την Brelshaza να έχουν τα stagger attacks έτοιμα για το check της και μετά ευστοχία (που δεν είχα παρ' όλο το auto-attack για να στρίψεις χωρίς να κουνηθείς πολύ) για τα beams. Ευτυχώς έκατσε φάση που είχα εγώ τα orbs πάνω από το κεφάλι μου οπότε απλά σταμάτησα και περίμενα τους άλλους. :P Στο 2ο παραλίγο να μην προλάβει τον κύκλο ο 3ος, αλλά το πέτυχε τελευταία στιγμή.

Σήμερα break για να ετοιμαστώ ψυχολογικά για ER (Elden Ring ή Emergency Room, θα δείξει :P).

23 ώρες πριν, Georgram είπε

Ναι δεν έχω καταλαβει..περίμενα το lost ark να μου μάθει..άσε φιλε εχουμε φάει άπειρες ωρες σε endgame και σε πολύ πιο hardcore mmo..δεν μπήκαμε τώρα σε αυτό το genre 

Δεν αμφιβάλω για το εάν έχεις φάει άπειρες ώρες , αλλά το endgame κατεξοχήν είναι το raiding και το pvp τα οποία δεν έχουν σχέση με το grind για να φτάσεις εκεί. Το να μην σου αρέσει το progression και το gearing είναι κατανοητό απλά δεν είναι αυτά που καθορίζουν το endgame του mmo. Το συγκεκριμένο έχει πολύπλοκα raid που θέλουν αρκετές ώρες για να τα μάθεις και ένα πολύ ωραίο equalised pvp. Δεν είμαι fanboi απλά μου φάνηκε άστοχο το post σου περί endgme και δεν καταλαβαίνω την απαξίωση που δείχνεις.

Φιλικά

3 λεπτά πριν, nejikun είπε

Δεν αμφιβάλω για το εάν έχεις φάει άπειρες ώρες , αλλά το endgame κατεξοχήν είναι το raiding και το pvp τα οποία δεν έχουν σχέση με το grind για να φτάσεις εκεί. Το να μην σου αρέσει το progression και το gearing είναι κατανοητό απλά δεν είναι αυτά που καθορίζουν το endgame του mmo. Το συγκεκριμένο έχει πολύπλοκα raid που θέλουν αρκετές ώρες για να τα μάθεις και ένα πολύ ωραίο equalised pvp. Δεν είμαι fanboi απλά μου φάνηκε άστοχο το post σου περί endgme και δεν καταλαβαίνω την απαξίωση που δείχνεις.

Φιλικά

Ναι εννοώ για να κανεις όμως το δύσκολο raiding στο τέλος αναγκάζεσαι να κανεις και το βαρετό grinding με τα νησιά λόγου του ότι σου δίνει πολλά mats κτλπ για να ανεβάσεις το gear σου! Ναι μπορείς να τα αγνοήσεις αλλά φαντάζομαι αργά η γρήγορα θα συναντήσεις ένα wall! Εμένα αυτή την εντύπωση μου έδωσε το παιχνίδι δεν ξέρω άμα κάνω κάπου λάθος! Επίσης το ότι είναι όλα time gated είναι μεγάλο μείον για μένα!

Οσο για το pvp προσωπικά δεν μπορώ να το εκλάβω σαν endgame εφόσον σου το δίνει από τα 26lvl και είναι τύπου moba! Για το GvG δεν έχω άποψη δεν το έχω δοκιμάσει! Απλά μου φαίνεται απλά  σαν το εβαλαν εκεί να υπάρχει και αν θέλει κανεις να το δοκιμάσει καλώς! Δεν έχει ιδιαίτερο βάθος!

Σε γενικές γραμμές για f2p παιχνίδι είναι παραπάνω από καλό αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν εχει αρκετά σκοτεινά σημεία! 

21 ώρες πριν, nejikun είπε

ωραίο equalised pvp. 

Φιλικά

Το περίμενα χρόνια. Καλά και το D2RES με τρέλανε, καθώς είχα ανάγκη ένα ΩΡΑΙΟ Isotopic Hack n Slash PC Game. 

Το κακό; Δείχνει ΤΟΟΟΟΣΟ απλοϊκό.. τόσο τα ίδια ακριβώς.. Τουλάχιστον το D2 είχε χαρακτήρα, νοσταλγία, items με ακόμα περισσότερο χαρακτήρα, και μουσικάρα.

Έχουν μπει η φίλοι μου, σειράς του '89 και πρώτο χτύπημα δεν ακολούθησα BDO (καθώς είχα υψηλότερες προσδοκίες από το Continent of the Ninth - C9), και τώρα αυτό. Παίζει να πεθαίνει το gaming μέσα μου, όλα τα αισθάνομαι πως τα έχω ξαναδεί.

Πες μου τεχνικά, τι θα δω στο τίμιο του experienced combat.. πείσε με, σε παρακαλώ..

4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

όλα τα αισθάνομαι πως τα έχω ξαναδεί.

Έχω το ίδιο θέμα εδώ και χρόνια, νομίζω εάν είσαι γεννημένος 80ς, δύσκολα θα δεις κάτι καινούργιο πια.

Το Lost Ark δεν είναι άσχημο για free, αλλά ήδη από τα 15lvl νιώθω ότι είναι επαναλαμβάνομενο πολύ και μια από τα ίδια τελικά, στα διαφορα βίντεο από end-game.

Πχ το lvling στα PoE και WoW που ανέφερε κάποιος πιο πάνω, σε κρατάνε πολύ περισσότερο (άσχετα ότι τα έχεις κάνει αρκετές φορές)

Εδώ lvl 23 και παλεύω με τον εαυτό μου να πιάσει το ποντίκι να παίξει. 

Στις 23/2/2022 στις 8:29 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Από 'κει και πέρα τώρα το gameplay έχω αρχίσει να το βαριέμαι λίγο αλλά θα δούμε πως θα πάει..

Same. Σημερα ανεβηκα σε 460ilvl (<60 ωρες γιατι εχω κανει πολυ πραγμα απο side quests κτλ). Γενικα βλεπω στο discord εοχυν προχωρησει αρκετα στα lvl (700+) οποτε και πλεον εμεινα σχετικα μονος, και απο την αρχη εψηνα με παρεα κτλ.

Δεν ξερω τελικα αν μου αρεσει ο περιορισμος των ilvl

Στις 26/2/2022 στις 9:46 ΠΜ, JiovanniGeorgeo είπε

Το περίμενα χρόνια. Καλά και το D2RES με τρέλανε, καθώς είχα ανάγκη ένα ΩΡΑΙΟ Isotopic Hack n Slash PC Game. 

Το κακό; Δείχνει ΤΟΟΟΟΣΟ απλοϊκό.. τόσο τα ίδια ακριβώς.. Τουλάχιστον το D2 είχε χαρακτήρα, νοσταλγία, items με ακόμα περισσότερο χαρακτήρα, και μουσικάρα.

Έχουν μπει η φίλοι μου, σειράς του '89 και πρώτο χτύπημα δεν ακολούθησα BDO (καθώς είχα υψηλότερες προσδοκίες από το Continent of the Ninth - C9), και τώρα αυτό. Παίζει να πεθαίνει το gaming μέσα μου, όλα τα αισθάνομαι πως τα έχω ξαναδεί.

Πες μου τεχνικά, τι θα δω στο τίμιο του experienced combat.. πείσε με, σε παρακαλώ..

Το D2 ήτανε από τα πιο ατμοσφαιρικά games του είδους του ! Δεν το φτάνει σε κανένα επίπεδο.

Το lostark πηγαίνει πιο πολύ στο mmo οπότε είναι λίγο ανούσια η σύγκριση πέρα απο το combat.

Εαν είσαι φαν του grind και των raids με φίλους-guild  τότε ασχολήσου με το game , αλλιώς δεν θα σου προσφέρει και πολλά.

Σε καταλαβαίνω γιατί και  εγώ είμαι 'ρομαντικός' και αισθάνομαι πως δεν με γεμίζει τίποτα.

Να σε πείσω δεν μπορώ με τίποτα . Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι : Σαν f2p game δεν  χάνεις τίποτα να το δώσεις μια ευκαιρία (πέρα απο το χρόνο σου) και εαν σε τραβήξει είτε το pvp είτε το pve/completionism τότε καλώς αλλιώς uninstall.

Τα λέω αυτά με καμιά 100 ώρες played.... αλλά και πάλι δεν μπορώ να το προτείνω σε όλους το game.

@nejikun

Λοιπόν κύριοι, χθες μπήκα, το Discord με τους φίλους άχρηστο μέχρι τα 50Lv λένε.

Έμαθα καλά ένα πράγμα μέχρι τα 20Lv. Το G

Και αυτό θα εμπεδώνω μέχρι τα 50. Πάλι καλά που μετά δίνουν ένα Char δώρο, γιατί δε θα το ξαναπερνούσα. Είναι εντελώς ανούσιο gameplay-wise.

Για έναν λόγο προσπαθώ. Ονειρεύομαι πως θα campερωθούμε σε κάποιο Lv, και σε μια τίμια gear-free arena θα παίζω από 1v1 μέχρι 3v3 με τα φιλαράκια μου, τσάμπα.

Αυτό. Θεωρώ πως αξίζει για αυτά τα δεδομένα μερικό χρόνο ή μια φορά τη week να μπαίνεις για την arena.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιος μπορεί να με βάλει στο αρχείο excel?

"Jasonpanthir" είναι το nickname μου στο Lost Ark

"jason_theodos" στο steam

Παίζω pvpve

Είμαι στον central Europe

Στον Server :Antares

Class: Warrior / Berserker

Δεν είμαι σε κάποιο guild

EDIT: ακυρο ,τώρα είδα την φόρμα

Επεξ/σία από JTRGamer

Καλησπερα, εψαξα πολλες σελίδες στο topik αλλά δεν το βρήκα ,υπάρχει καποιος discord σερβερ που μαζευστε με τα μελη του insomnia για το lost ark (server : Antares)?

Έχοντας καταναλώσει κοντά 100 ώρες στο παιχνίδι (όντας lvl50 kai 3/4) θα έλεγα ότι τα Guardian Raids και Abyssal είναι τα πιο ενδιαφέροντα aspects του παιχνιδιού. Έχει όντως πολύ grindάρισμα αλλά είναι δυνατό για F2P. 

• Like 1

18 hours ago, JTRGamer said:

Καλησπερα, εψαξα πολλες σελίδες στο topik αλλά δεν το βρήκα ,υπάρχει καποιος discord σερβερ που μαζευστε με τα μελη του insomnia για το lost ark (server : Antares)?

https://discord.com/channels/705066424602984470/937755786141130832

αυτό είναι το discord των War Phalanx. Δε ξέρω αν έχει φτιαχτεί και κάποιο άλλο.

μια σημείωση κατά την άποψή μου για όσους δε τους ευχαριστεί/ ταιριάζει το παιχνίδι:

το παιχνίδι για το είδος του είναι πάρα πολύ καλό στο γενικό του σύνολο. έχει κάποιες αδυναμίες αλλά όχι ικανές για να το παρατήσει κάποιος.

+ιστορία

+ποικιλία

+σύστημα μάχης και boss mechanics

εκτός από καλή δουλειά σε αυτά είναι και για ικανά χέρια. για όσους μας πήραν τα χρόνια και "περάσαμε στα πρώτα -άντα", ναι θα βρεθείτε αρκετές φορές να ζορίζεστε. Αν θέλετε να χαλαρώσετε παίξτε απλά την ιστορία με λίγο crafting και προχωρήστε στο επόμενο game.

στα ΜΕΙΟΝ (αλλά όχι απαραίτητα κακό) είναι η μελέτη που θέλει και ο χρόνος για το τι πρέπει να κάνετε μετά το 50lvl.

αν είστε ελεύθεροι υποχρεώσεων μπορείτε να καείτε άνετα.

αν έχετε υποχρεώσεις και σας αρέσει, τότε να μη το ζορίσετε. το παιχνίδι θέλει πολλές ώρες ενασχόλησης και δε γίνεται να προχωρήσετε με power grinding raid bossing μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του.

για να σας δώσω μια εικόνα σκεφτείτε οτι στα 3 tier που υπάρχουν για gear στο auction house ακόμα δεν έχουν σηκωθεί αντικείμενα για tier 3.

Συμπέρασμα: Είναι ένα game για όλο το 2022-2023 εύκολα. Στυλ WoW που κάποιοι έπαιζαν παίζουν ακόμα και μετά τη 10ετία.

Τα guild discord κλπ είναι μεν παρεϊστικα αλλά σε καμία περίπτωση competitive μιας και ακόμα και οι πιο ανεβασμένοι σε level ακόμα μαθαίνουν το παιχνίδι.

Είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ακόμα και έχετε χρόνο να αποφασίσετε αν θα ασχοληθείτε casual ή competitive. Αν έχετε μια εμπειρία γενικότερα σε τέτοιο στυλ θα έλεγα οτι το Lost Ark θα σας αρέσει αρκεί να αποφασίσετε αν χωράει και σε τι βαθμό στο πρόγραμμά σας.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...