Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, nzeppos είπε

Έβαλα χθες γύρω στις δέκα να δω 5 λεπτάκια τι είναι αυτό το πράμα, μπήκα W. Europe με Paladin, τελικά έκατσα μέχρι τις δύο το βράδυ και level 15.

Οπότε σήμερα αρχίζω ίδιο class σε Antares. Kapetanzeppos.

Εγώ αναγκάστηκα και πήγα EU West γιατί το Matchmaking δεν την πάλευε στον Central. 2-3 ώρες την ημέρα παίζω το βράδυ και δεν κάνω τπτ γιατί δεν λειτουργεί το σύστημα. West έχει κόσμο αλλά δεν είναι πήχτρα.

Τι δεν σάρεσε στο West?

Επεξ/σία από golden33
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά ήταν το West, ίσα ίσα που δεν είχε καθόλου bots. Στο server που έτυχε να μπω, ο περισσότερος κόσμος στα chat μιλούσε γαλλικά αλλά ούτε αυτό με ενδιαφέρει. Εφόσον δεν είχα μέτρο σύγκρισης, δεν είχα και άποψη.

Απλώς επειδή λένε εδώ για Antares, είπα να το δοκιμάσω κι αυτό μπας και βρεθεί κανα party ή guild πιο εύκολα. Γιατί αν κρίνω από τις "πρόσφατες" εμπειρίες μου στο WoW (μιλάμε πριν σχεδόν 7-10 χρόνια), το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα σε σχέση με την εποχή που έλιωνα το 2007 ήταν ότι πλέον δεν έβρισκα σταθερά party. Μετά από ένα σημείο βαρέθηκα το solo και το (ξανα)παράτησα.

Το οποίο είναι λογικό γιατί αν λόγω υποχρεώσεων παίζεις max 1-2 ώρες τη μέρα (ή συχνά την εβδομάδα), είναι πιο δύσκολο να γνωρίσεις κόσμο online ή να συντονιστείς μαζί του. Οπότε στο LA είπα να προσπαθήσω να μην ξανακάνω τα ίδια. Θα δείξει, ούτως ή άλλως είμαι πολύ αρχή ακόμα αφού χθες στον Antares έφτασα level 18 στο 1/3 της ώρας που μου είχε πάρει το level 15 προχθές στο W. Europe.

Μέχρι στιγμής έχει αρκετή πλάκα πάντως. Να μου έλεγες να πληρώσω 30-40 ευρώ για να παίξω, δεν θα τα έδινα (πόσο μάλλον συνδρομή). Αλλά για δωρεάν είναι πάρα πολύ καλό.

• Like 1

40 λεπτά πριν, golden33 είπε

Εγώ αναγκάστηκα και πήγα EU West γιατί το Matchmaking δεν την πάλευε στον Central

σοβαρα εχεις θεματα τις τελευταιες 3 ημερες? Εγω μπηκα Δευτερα Τριτη Τεταρτη μεταξυ 5-6 το απογευμα χωρις αναμονη. Ενω ηταν Busy, με εβαλε με την μια μεσα. Και σκεφτομουν κοιτα να δεις που τα updates πιασαν τοπο

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

σοβαρα εχεις θεματα τις τελευταιες 3 ημερες? Εγω μπηκα Δευτερα Τριτη Τεταρτη μεταξυ 5-6 το απογευμα χωρις αναμονη. Ενω ηταν Busy, με εβαλε με την μια μεσα. Και σκεφτομουν κοιτα να δεις που τα updates πιασαν τοπο

Αναμονή δεν είχε στον Beatrice Που είμαι. Αλλά εδώ και πόσες μέρες δεν λειτουργεί το matchmaking και δεν μπορείς να κάνεις content (abyssal, raid κτλπ). Χθες σκέψου με ένα φίλο με party δεν μας έβαζε να κάνουμε chaos dungeon ούτε μόνοι μας.

5 λεπτά πριν, golden33 είπε

Αναμονή δεν είχε στον Beatrice Που είμαι. Αλλά εδώ και πόσες μέρες δεν λειτουργεί το matchmaking και δεν μπορείς να κάνεις content (abyssal, raid κτλπ). Χθες σκέψου με ένα φίλο με party δεν μας έβαζε να κάνουμε chaos dungeon ούτε μόνοι μας.

Στον Beatrice Ειμαι και εγω...εκανα χθες κανονικα chaos dungeon kai guardian. Αλλα Solo...Καμια φορα μου βγαζει οτι δεν εγινε το Matchmaking Αλλα 1/4 φορες...οποτε δεν το θεωρω προβλημα

2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στον Beatrice Ειμαι και εγω...εκανα χθες κανονικα chaos dungeon kai guardian. Αλλα Solo...Καμια φορα μου βγαζει οτι δεν εγινε το Matchmaking Αλλα 1/4 φορες...οποτε δεν το θεωρω προβλημα

Εξαρτάται από την ώρα. Τα σουκου που μπαίνω πρωί και εγώ δεν έχω θέμα, από τις 8 το βράδυ που μπαίνω τις καθημερινές και μετά γίνεται μακελειό. Χθες μάλιστα γινότανε χαλασμός στο τσατ για αυτό το θέμα. Διαμαρτύρονταν άτομα ότι 3 βράδια σερί προσπαθούν να κάνουν ένα raid.

18 ώρες πριν, Georgram είπε

Για να καταλάβω ρε παιδιά γιατί αρχισα να τρώω άσχημη ξενερα με το γκειμ! Πέρα από τα dailys dungeon και gear honing που είναι καμία ώρα το πολύ,το end game είναι να πάρεις το καράβι και να γυρνάς όλα τα νησιά,να κανεις αυτά τα βαρετά quests για να πάρεις τα τοκεν; Γιατι έχω φρικάρει με το να με στέλνει από εδώ και από εκεί το παιχνίδι και έτσι όπως πάει το καράβι κοντεύει να με πάρει ο ύπνος πάνω στο pc! Κάνω κάτι λάθος εγώ; Γιατί κάτι για τρέλα dungeons και raids άκουγα αλλά ακόμα τα ψάχνω…

Καλη συμβουλη για το καραβι ειναι αυτο το skin... απλα το αφηνεις και παει μονο του 😛.

15 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Καλη συμβουλη για το καραβι ειναι αυτο το skin... απλα το αφηνεις και παει μονο του 😛.

Νομίζω έχω 500 όποτε γιατί όχι; Στην αρχή είχα χαρεί με τα bitfrost λέω νταξει πάλι καλά δεν θα έχουμε θέμα με το travel αλλά που να ξερα ότι έχουν cd 2 ώρες…

16 ώρες πριν, Georgram είπε

Μάντεψε..το endgame είναι γεμάτο με τέτοια quest που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσεις σε upgrades

Νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει endgame σε ένα mmo.

Η διαδικασία του gearing και το main quest δεν έχει καμία σχέση με τα endgame raids όπως δεν έχει και καμία σχέση με το pvp.

49 minutes ago, Georgram said:

Νομίζω έχω 500 όποτε γιατί όχι; Στην αρχή είχα χαρεί με τα bitfrost λέω νταξει πάλι καλά δεν θα έχουμε θέμα με το travel αλλά που να ξερα ότι έχουν cd 2 ώρες…

Δεν ειναι μονο το bifrost το benefit, ειναι και το repair στο pet για περιπτωσεις που γινεται back 2 back wipe στα dungeons.
Ενημερωνω οτι το skin στο καραβι κανει λιγο φασαρια αλλα παλευεται.

1 ώρα πριν, Georgram είπε

Στην αρχή είχα χαρεί με τα bitfrost λέω νταξει πάλι καλά δεν θα έχουμε θέμα με το travel αλλά που να ξερα ότι έχουν cd 2 ώρες…

το ιδιο επαθα και εγω :D

Αλλα ενταξει αμα ξεκλειδωσεις τα 3 και βοηθαει πολυ, συν το teleport σε μια μεγαλη πολη με το Song. Συν 2 biofrost Αν εχεις παρει το Aura crystal...Κατι γινεται 

40 λεπτά πριν, nejikun είπε

Νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει endgame σε ένα mmo.

Η διαδικασία του gearing και το main quest δεν έχει καμία σχέση με τα endgame raids όπως δεν έχει και καμία σχέση με το pvp.

Ναι δεν έχω καταλαβει..περίμενα το lost ark να μου μάθει..άσε φιλε εχουμε φάει άπειρες ωρες σε endgame και σε πολύ πιο hardcore mmo..δεν μπήκαμε τώρα σε αυτό το genre 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...