Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε προφανώς θα έχει και σπαστικό grinding, MMO είναι..Αλλά αυτές οι ώρες είναι τίποτα..Το παιχνίδι έχει πολλές ευκολίες γενικά, το fast travel, το mount που παίρνεις απ' την αρχή, τα πανεύκολα dungeons και quests για leveling και το γρήγορο χρήμα.

Στο WoW ήταν κατά πολύ χειρότερα τα πράγματα και μάλλον ο κόσμος έχει ξεχάσει ότι μέχρι τα 40 level δεν είχες καν mount και είχες και target system με το exp να είναι πιο αργό και απ' το θάνατο.

Από 'κει και πέρα τώρα το gameplay έχω αρχίσει να το βαριέμαι λίγο αλλά θα δούμε πως θα πάει..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To gameplay θελει παρεα, και δεν ειναι μονο τα chaos/dungeons, ειναι τα νησια, τα events αλλα ακομα και το main quest. Ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο με παρεα. Ασε που απο ενα σημειο και μετα επιβαλλεται γιατι με random καποια guardian και event δεν βγαινουν (τουλαχιστον ευκολα).

• Like 1

Και εγώ στην φάση για να βρω παρέα είμαι σιγά σιγά. Πήγα μόλις Vern αλλά με όλα τα side quest έτοιμα στον δρόμο, 257 ilvl είμαι οπότε τα άνοιξα όλα chaos dailies κλπ και προχωράω το main νανπαη Sushire να πάρω το tier1 armor να γίνει λίγο καλύτερα δουλειά και στα dungeons. In the meantime, Αν κάποιος είναι στην ίδια φάση και μπαίνει τις καθημερινές 10-12 το βράδυ για ένα διωρακι ας κάνει add να πάμε παρέα. 😁

7 ώρες πριν, panoc είπε

Και εγω στις 80 ωρες εχοντας κανει οτι quest υπαρχει και δεν υπαρχει εχω φτασει 570. Το προβλημα ειναι οτι τα fail στο horning και εκει σπαει @@. Εχθες μονο ειχα 11!!! fail για 13->14. Τα υλικα που εχασα με πανε πισω τουλαχιστο 3-4 μερες.

Σε νιώθω!

Και τα 3 dailies (ακα Star Breath) δεν κάνουν μια για 6% πάνω

Για να καταλάβω ρε παιδιά γιατί αρχισα να τρώω άσχημη ξενερα με το γκειμ! Πέρα από τα dailys dungeon και gear honing που είναι καμία ώρα το πολύ,το end game είναι να πάρεις το καράβι και να γυρνάς όλα τα νησιά,να κανεις αυτά τα βαρετά quests για να πάρεις τα τοκεν; Γιατι έχω φρικάρει με το να με στέλνει από εδώ και από εκεί το παιχνίδι και έτσι όπως πάει το καράβι κοντεύει να με πάρει ο ύπνος πάνω στο pc! Κάνω κάτι λάθος εγώ; Γιατί κάτι για τρέλα dungeons και raids άκουγα αλλά ακόμα τα ψάχνω…

Έχει Abyssal Dungeons κλπ που είναι δύσκολα μετά και θέλουν group να νιώθει αλλιώς πάει το wipe σύννεφο..Έχει πράμα από bosses μην αγχώνεσαι..

Έβαλα χθες γύρω στις δέκα να δω 5 λεπτάκια τι είναι αυτό το πράμα, μπήκα W. Europe με Paladin, τελικά έκατσα μέχρι τις δύο το βράδυ και level 15.

Οπότε σήμερα αρχίζω ίδιο class σε Antares. Kapetanzeppos.

Ναι γνωρίζω για τα abyssal τα οποία είναι και πολύ δυσκολότερα αργότερα αλλά μια φορά την εβδομάδα δεν είναι αυτά; Σωστά; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε πολύ περιορισμένοι στα dungeons και αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε και αυτό το βαρετό φαρμ τοκεν έτσι ώστε να μαζέψεις και διαφορά mats για το honing! Δεν ξέρω απογοητεύτηκα γιατί περίμενα παραπάνω fighting με dungeons και raids αλλά στην ουσία βλέπω ότι έχουμε μπλέξει με πολύ περισσότερα quest στο τέλος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά μπλιμπλίκια ρε παιδιά. Πάρα πολλά μπλιμπλίκια. Θεωρώ οτι έχω μια παραπάνω ιδέα απο games/συστήματα κτλ αλλα αυτό το πράγμα είναι overwhelming af. Ιδιαίτερα τα rapport και το όλο σύστημα με τα engravings/honing κτλ μου φαίνεται βουνό. Ή ίσως I'm too old for this shit. 

Theamine είμαι, 50lvl/i305 αλλα με σχετικά λίγες ώρες played τα βράδια. Mpanistiri  είμαι in game για όποιον τυχαίνει και είναι στην ίδια μοίρα. Τραγικό το οτι πρέπει να σου κάτσει το τζόκερ για να βρείς φίλο η γνωστό στον ίδιο σερβερ btw και μάλιστα χωρίς transfers...

Μόλις μπήκα Vern οπότε θα προσπαθήσω να ανοίξω τα chaos dungeons σήμερα γιατί αμα κάνω ακόμα ένα fetch quest της οκάς σα μποτάκι θα βαρέσω uninstall. Ωραία τα dungeons, ωραίο το main story αλλα όλο το φίλερ content ενδιάμεσα είναι βαρετό σα διάολος.

Edit: Ναι οκ τώρα κάτι γίνεται με τα dungeons.

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Like 1

5 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Πολλά μπλιμπλίκια ρε παιδιά. Πάρα πολλά μπλιμπλίκια. Θεωρώ οτι έχω μια παραπάνω ιδέα απο games/συστήματα κτλ αλλα αυτό το πράγμα είναι overwhelming af. Ιδιαίτερα τα rapport και το όλο σύστημα με τα engravings/honing κτλ μου φαίνεται βουνό. Ή ίσως I'm too old for this shit. 

Theamine είμαι, 50lvl/i260 αλλα με σχετικά λίγες ώρες played τα βράδια. Mpanistiri  είμαι in game για όποιον τυχαίνει και είναι στην ίδια μοίρα. Τραγικό το οτι πρέπει να σου κάτσει το τζόκερ για να βρείς φίλο η γνωστό στον ίδιο σερβερ btw και μάλιστα χωρίς transfers...

Μόλις μπήκα Vern οπότε θα προσπαθήσω να ανοίξω τα chaos dungeons σήμερα γιατί αμα κάνω ακόμα ένα fetch quest της οκάς σα μποτάκι θα βαρέσω uninstall. Ωραία τα dungeons, ωραίο το main story αλλα όλο το φίλερ content ενδιάμεσα είναι βαρετό σα διάολος.

Μάντεψε..το endgame είναι γεμάτο με τέτοια quest που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσεις σε upgrades

• Sad 1

Αν και λόγω χρόνου δεν έχω προχωρήσει πολύ , 29lvl Antares, φτάνοντας Luterra Castle ξενέρωσα με το Stronghold FarmVille κομμάτι που με έβαλε να κάνω.

Μάλλον λόγω ηλικίας, χρόνου, υποχρεώσεων κλπ ενώ φαίνεται να έχει ενδιαφέρων στο κομμάτι του battle , skills και μου αρέσει ο προοδευτικός τρόπος των quest, και δεν είναι ότι δεν περίμενα να έχει grind μιας και όλα τα mmo με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάντα έχουν,  μου έδωσε μια πικρή γεύση mobile game.Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό να ασχοληθείς με το stronghold, αν μπορείς να το παραβλέψεις... Το σώζει ότι είναι ένα free game και ίσως να μπορείς να το δικαιολογήσεις για τα στοιχεία αυτά.

Όπως και να έχει αυτή την περίοδο βγαίνουν πολλά νέα παιχνίδια (Elden Ring 😍) θα μπει για λίγο στον πάγο...

• Like 1

Εάν κάποιος δεν ασχοληθεί με το stronghold ιδιαίτερα, μπορεί να παίξει το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά? Απλώς θα έχει πιο αργό progression από κάποιον άλλον? Μόνο πειρατές στέλνω, ξεκλειδωσα και την δυνατότητα για 2ο καράβι να μπορώ να στέλνω αλλά δεν έχω ακόμα.

51 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Σας το ελεγα τις προαλλες, οτι εχει απειρο φαρμινγκ και ο χρονος που ξοδευεται δε αξιζει. 

Το θέμα δεν είναι το άπειρο φαρμινγκ! Το θέμα είναι ότι εστιάζει στο χαζό φαρμινγκ κάνοντας άπειρα ανούσια quest! Ενώ εκεί που λάμπει το παιχνίδι(dungeons,raids)στα δίνει με το σταγονόμετρο! Τελικά το BDO τα κάνει όλα καλύτερα από αυτό το mmo,κρίμα που ήταν τόσο p2w! Αλλά μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...