Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως εντελώς πληροφοριακά και ως προσωπική εμπειρία μέσα στο Σαββατοκύριακο είτε ήταν πρωί ή μεσημέρι ή απόγευμα ή ακόμα και βράδυ (αν και δε δοκίμασα Κυριακή βράδυ) queue στον Antares δεν πέτυχα. Βέβαια φαντάστηκα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και στους άλλους παρόμοιας απήχησης servers αλλά δεν τους είδα προσωπικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι παίζουν Antares, πως είναι το Chat? Κυρίως στα Αγγλικά ή σπαμάρουν άλλες γλώσσες?

Ξεκίνησα EU West μετά τις μεγάλες ουρές στην αρχή στο Central, αλλά έχω μεγαλύτερο ping από EU Central και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω. Ψάχνω όμως Server με λογικές έως καθόλου ουρές και να μην έχει καταληφθεί από χώρα που δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα.

Επεξ/σία από Astreos

13 λεπτά πριν, Astreos είπε

Όσοι παίζουν Antares, πως είναι το Chat? Κυρίως στα Αγγλικά ή σπαμάρουν άλλες γλώσσες?

Ξεκίνησα EU West μετά τις μεγάλες ουρές στην αρχή στο Central, αλλά έχω μεγαλύτερο ping από EU Central και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω. Ψάχνω όμως Server με λογικές έως καθόλου ουρές και να μην έχει καταληφθεί από χώρα που δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα.

Έχει λιγο από όλα όσο εχω καταλάβει εγώ.Ελληνες, Ισπανούς , Γάλλους , Γερμανούς , και αυτό το spam με το uwu που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια 🙄

Παρεπιπτόντως ποιο είναι το υψηλό ping σε αυτό το γκειμ? Εγώ ας πούμε κυμαίνομαι στο 60-70

10 λεπτά πριν, Euloghtos είπε

Έχει λιγο από όλα όσο εχω καταλάβει εγώ.Ελληνες, Ισπανούς , Γάλλους , Γερμανούς , και αυτό το spam με το uwu που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια 🙄

Παρεπιπτόντως ποιο είναι το υψηλό ping σε αυτό το γκειμ? Εγώ ας πούμε κυμαίνομαι στο 60-70

60-70 είσαι καλά. Πάνω από 70 γενικά δημιουργεί ψιλοπροβλήματα κυρίως στο PVP

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι εχω δει η guild του @greekfragma στον Antares ειναι full από άτομα. Αν περισσεύουν άτομα από εδώ μπαίνουμε κάπου αλλού ή φτιάχνουμε κανένα guild ίσως.

Εγώ είμαι 29lvl δεν έχω παίξει πολύ, μόλις έφτασα στο σημείο που παίρνεις stronghold.

Επεξ/σία από Hawk_K

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Luttera castle είμαι κι εγώ. Πολύ προσεγμένο το παιχνίδι πάντως, ανεξάρτητα από το αν είναι free. cutscenes προσεγμένα, μουσική, interface, graphics, ui, επικούρα, περίεργη μίξη με ανατολή τεράστια σπαθιά κλπ που για πρώτη φορά στη ζωή μου δε μου χτυπάει κάπως, voice acting τίμιο. δηλ λες ε θα στάξω και κάνα φράγκο για τις ώρες που πέρασα έστω κι αν δεν το συνεχίσω. που για μένα είναι όσο καζουαλιά θέλω αυτή την περίοδο της ζωής μου, οπότε κάθεται τέλεια. για να δούμε παρακάτω βέβαια στο 50, αν αφήνει χώρο για τέτοια. 

για την ώρα πάει καλά.

εδιτ: ok μπήκα στο farmville, τι ξενέρα είναι αυτή :lol: γίνεται skip ή 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν να φαρμάρουμε σαν να είμαστε στο facebook το 2010;

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame

10 ώρες πριν, giannis808 είπε

Γενικα όσοι είστε σε guild παρέα από δω, στον Antares πχ, κάνετε μαζί dungeons dailies κλπ; Υπάρχει συνεργασία; 

Προς το παρόν όχι , εγώ τουλάχιστον αλλά οι περισσότεροι είμαστε και low level οπότε δεν είναι εφικτό 

Στον Antares έχουμε Guild και έχουμε στήσει ενα πολύ ωραίο community στο discord. 

Επίσης ο σέρβερ γενικά δεν έχει Queue αλλα όπως και όλοι οι μεταγενέστεροι των αρχικών early entry server. 

Το Chat έχει απο όλα αλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί υπάρχει market και auction house για trading system κτλ (τo οποίo είναι ο κυριότερος λόγος που χρειάζονται Αγγλικά).

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Game είναι δύο.

1. Το Store (που επηρεάζει και την Aura) δεν λειτουργεί την περισσότερη ώρα

2. Το matchmaking system απο το απόγευμα και μετά κρεμάει - υποθέτω λόγω του overcrowding. 

Ελπίζω να φτιαχτούν αυτά σύντομα.

51 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Στον Antares έχουμε Guild και έχουμε στήσει ενα πολύ ωραίο community στο discord. 

Επίσης ο σέρβερ γενικά δεν έχει Queue αλλα όπως και όλοι οι μεταγενέστεροι των αρχικών early entry server. 

Το Chat έχει απο όλα αλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί υπάρχει market και auction house για trading system κτλ (τo οποίo είναι ο κυριότερος λόγος που χρειάζονται Αγγλικά).

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Game είναι δύο.

1. Το Store (που επηρεάζει και την Aura) δεν λειτουργεί την περισσότερη ώρα

2. Το matchmaking system απο το απόγευμα και μετά κρεμάει - υποθέτω λόγω του overcrowding. 

Ελπίζω να φτιαχτούν αυτά σύντομα.

Θέση για εμενα έχετε τώρα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για όσους ξενέρωσαν και λένε ότι θέλει κάψιμο το παιχνίδι για να ντυθείς..Στις πόσες ώρες είστε ; Στις 100+ ώρες είσαι κοντά στα 600 gear level αν δεν κάνω λάθος που είναι καλό ντύσιμο. 150 ώρες θες για το Witcher 3 που είναι single-player παιχνίδι, 100 και 200 ώρες για MMO είναι τίποτα.

Τώρα αν θέλετε με μια ωρίτσα τη μέρα να ντύνεστε με legendary, οκ..Σε κανένα MMO δεν συνέβη αυτό.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Και εγω στις 80 ωρες εχοντας κανει οτι quest υπαρχει και δεν υπαρχει εχω φτασει 570. Το προβλημα ειναι οτι τα fail στο horning και εκει σπαει @@. Εχθες μονο ειχα 11!!! fail για 13->14. Τα υλικα που εχασα με πανε πισω τουλαχιστο 3-4 μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...