Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, giannis808 said:

Σε ποιον guild είστε στον Antares οι πολλοί; έχουμε χώρο για έναν ακόμα; 

War Phalanx και παλεύουμε να ανεβάσουμε τα διαθέσιμα slots. Το Discord πάντως που μπήκα 2 φορές είχε πλάκα και παρέα για όλα τα γούστα όπου μοιραζόντουσαν και σε διαφορετικά δωμάτια.

Υπάρχει π.χ. PvP Panagidi channel 😂(προφανώς αν θες την ηρεμία σου διαλέγεις κάποιο άλλο)

Επεξ/σία από greekfragma
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ηταν μετα απο κανα μηνα θα αλλαζα αλλα τωρα δυσκολο...ειμαι 48 lvl και σημερα υποτιθεται ξεκλειδωνω το endgame. Δυσκολευομαι να αρχισω παλι το xp αν και ηταν αρκετα ευκολο και διασκεδαστικο. Θα δω το απογευμα τι ουρες εχει ο Beatrice και θα αποφασισω. 

• Like 1

Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να σπαμαρω το g πάλι για ώρες και να μαζέψω όσα έχω ήδη μαζέψει από mokoko,καρτες κτλπ προτιμώ να παρατήσω το παιχνίδι παρά να αλλάξω region!

• Like 2

εγώ απλά λέω οτι 1 εβδομάδα μετά είμαστε χρονικά και δε χάσατε παρά κάποιες ώρες να εξοικειωθείτε με το παιχνίδι.

και πιο άνετα θα ξαναπάτε 50 και πιο σωστές αποφάσεις θα πάρετε δίχως να χαλάσετε και κάποια καλά rewards σε λάθος επιλογές μετά το άνοιγμα ή να τα κάψετε σε ανταλλαγές που δε θα σας χρειαστούν.

11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

War Phalanx και παλεύουμε να ανεβάσουμε τα διαθέσιμα slots. Το Discord πάντως που μπήκα 2 φορές είχε πλάκα και παρέα για όλα τα γούστα όπου μοιραζόντουσαν και σε διαφορετικά δωμάτια.

Υπάρχει π.χ. PvP Panagidi channel 😂(προφανώς αν θες την ηρεμία σου διαλέγεις κάποιο άλλο)

Όταν ανοίξει σλοτ στείλε ένα πμ να μπω φίλε μου Azakin είμαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εγώ απλά λέω οτι 1 εβδομάδα μετά είμαστε χρονικά και δε χάσατε παρά κάποιες ώρες να εξοικειωθείτε με το παιχνίδι.

και πιο άνετα θα ξαναπάτε 50 και πιο σωστές αποφάσεις θα πάρετε δίχως να χαλάσετε και κάποια καλά rewards σε λάθος επιλογές μετά το άνοιγμα ή να τα κάψετε σε ανταλλαγές που δε θα σας χρειαστούν.

Δεν έχεις άδικο,όταν παίζεις για πρωτη φορά αυτές οι πρωτες ωρες ειναι απολαυστικές! Αλλά κακά τα ψέματα το lvling είναι βαρετό από ένα σημείο και μετά απλά πας από το ένα npc στο άλλο και σπαμαρεις το g! Τώρα που οι περισσότεροι έχουν εξοικειωθεί και ξέρουν τι να περιμένουν και έχουν φτάσει σε ενα σημείο δεν πρόκειται να αλλάξουν server/region! Αν εισαι γύρω στα 20-30 λβλ ακόμα αλλάζει το πραμα!

Επεξ/σία από Georgram

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Όπως γράφει ο Euloghtos.

Antares είναι ήδη οι περισσότεροι. Άντε ελάτε και οι υπόλοιποι να φτιαχτεί καλός πυρήνας. Δεν είναι απαραίτητο να χωθούν όλοι στην ίδια guild. Περισσότερες πιθανότητες για παρέα και party ψάχνουμε.

Ναι τώρα τρέχουμε να αφήσουμε όλο μας το progress να αλλάξουμε server για να ικανοποιήσουμε τα ocd σας, παιδιά τί λετε; Συνέλθετε λίγο.
Θα μου δώσεις πίσω τις 51 ώρες που έχω παίξει στο παιχνίδι για να φτιάξω άλλον χαρακτήρα σε άλλον server;

Επίσης σε prime time όλοι οι servers είναι full με αναμονή, τώρα αν θα έχει 1000 ή 7000 άτομα δεν λέει τίποτα, ΕΧΕΙ αναμονή. Όποιος πει το αντίθετο σορι αλλά είναι 🤡.

Για να μην τρελένεστε όμως και από διαφορετικούς servers μπορούμε να κάνουμε αρκετά μαζί.

Αναφορά σε κείμενο

LOST ARK CROSS SERVER CONTENT

As a general rule of thumb, you can’t play with friends or other players on different servers to you. That being said, the game does have some cross-server functionality, provided the other server is in the same region as the one your character is located on.

According to the official Lost Ark forums, you can do the following with players on other servers:

Raids

Dungeons

The Cube

Platinum Fields

Buy/Sell via Auction House

Boss Rush

Ranked PvP Arena

There are a bunch of resources that are also tied to an account, and not to a specific character or server. Lost Ark gold is one of them, and Lost Ark Power Pass tokens are also account specific. The other cross-server resources include:

Shilling

Bond Stones

Rift Shards

Pirate Coins

Special Voyage Tokens

Estate Tokens

-------

Το "οι περισσότεροι είμαστε antares" που λέτε δεν ισχύει, στον αντίποδα είστε μειοψηφικά εκεί γιατί πχ από την guild μου έχουμε γραφτεί μόνο 3 στην λίστα, οι υπόλοιποι 29 δεν θέλουν/βαριούνται όπως και οι 4 άλλοι φίλοι μου δε θέλουν και μια guild 55 ατόμων που δε ψήνονται, αλλά δεν ζαλίζουμε κόσμο να έρθει σόνι και ντε στον σερβερ, get over it και αφήστε τον κόσμο να παίξει όπου έχει μπει.
Σαφώς και στους 2 σερβερς υπάρχει πλήθος ελλήνων χρηστών για όποιον θέλει να παίξει μαζί τους, γιαυτό έγινε και η ιδέα της λίστας, όπως και στους υπόλοιπους θεωρώ, αν τόσο θέλετε να παίξετε με ελληνες κάντε recruitment posts στο ingame chat του server που είστε, αλλά μη βάζετε κόσμο να αφήσει το progress του για να φτιάξει σε άλλον σερβερ, είναι κακό είναι χαζό.
Τα mmo τα πληρώνεις με τον προσωπικό χρόνο σου. Αν είχε server transfer ναι να το συζητούσαμε (γω δε καίγομαι καθόλου να παίζω με έλληνες παίχτες παρέα βέβαια)

Τα στατιστικά μας ως τώρα από όσους έχουν συμπληρώσει την λίστα (όχι μόνο μέσα από το insomnia)
Ο antares εχει 18 άτομα
ο beatrice έχει 10
μετά οι άλλοι είναι χωρισμένοι στους υπόλοιπους servers

image.png.b8c028ccc3a5ad51d6e15c0d7ef2629f.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ναι τώρα τρέχουμε να αφήσουμε όλο μας το progress να αλλάξουμε server για να ικανοποιήσουμε τα ocd σας, παιδιά τί λετε; Συνέλθετε λίγο.
Θα μου δώσεις πίσω τις 51 ώρες που έχω παίξει στο παιχνίδι για να φτιάξω άλλον χαρακτήρα σε άλλον server;

Επίσης σε prime time όλοι οι servers είναι full με αναμονή, τώρα αν θα έχει 1000 ή 7000 άτομα δεν λέει τίποτα, ΕΧΕΙ αναμονή. Όποιος πει το αντίθετο σορι αλλά είναι 🤡.

Για να μην τρελένεστε όμως και από διαφορετικούς servers μπορούμε να κάνουμε αρκετά μαζί.

-------

Το "οι περισσότεροι είμαστε antares" που λέτε δεν ισχύει, στον αντίποδα είστε μειοψηφικά εκεί γιατί πχ από την guild μου έχουμε γραφτεί μόνο 3 στην λίστα, οι υπόλοιποι 29 δεν θέλουν/βαριούνται όπως και οι 4 άλλοι φίλοι μου δε θέλουν και μια guild 55 ατόμων που δε ψήνονται, αλλά δεν ζαλίζουμε κόσμο να έρθει σόνι και ντε στον σερβερ, get over it και αφήστε τον κόσμο να παίξει όπου έχει μπει.
Σαφώς και στους 2 σερβερς υπάρχει πλήθως ελλήνων χρηστών για όποιον θέλει να παίξει μαζί τους, γιαυτό έγινε και η ιδέα της λίστας, όπως και στους υπόλοιπους θεωρώ, αν τόσο θέλετε να παίξετε με ελληνες κάντε recruitment posts στο ingame chat του server που είστε, αλλά μη βάζετε κόσμο να αφήσει το progress του για να φτιάξει σε άλλον σερβερ, είναι κακό είναι χαζό.
Τα mmo τα πληρώνεις με τον προσωπικό χρόνο σου. Αν είχε server transfer ναι να το συζητούσαμε (γω δε καίγομαι καθόλου να παίζω με έλληνες παίχτες παρέα βέβαια)

Τα στατιστικά μας ως τώρα από όσους έχουν συμπληρώσει την λίστα (όχι μόνο μέσα από το insomnia)
Ο antares εχει 18 άτομα
ο beatrice έχει 10
μετά οι άλλοι είναι χωρισμένοι στους υπόλοιπους servers

image.png.b8c028ccc3a5ad51d6e15c0d7ef2629f.png

Δεν παίζουν το γκειμ όλοι από ινσομνια φίλε μου, antares δεν έχει q σχεδόν ποτέ , μην παραπληροφορεις αν δεν ξερεις.Επισης έχει 2 ελληνικά guild σχεδόν γεμάτα ηδη και πολλούς που είναι άνευ guild.Ετσι πληροφοριακά..

@xtrmsnpr

δεν είπα σε κανέναν να τρέξει για να ικανοποιήσει το ocd μου (ανάθεμα και αν υπάρχει ocd σε κάτι τέτοιο)

έγραψες επίσης ένα σωρό αχρείαστες σάλτσες και με άσχημο τρόπο.

το γράφημά σου δίνει το μερίδιο της πίτας σε συγκέντρωση στον Antares...δεν νοείται συγκέντρωση να είναι άνω του 50%.

αυτό το μπλε κομμάτι στο σύνολο βλέπεις πόσο μεγαλύτερο είναι από όλα τα μεμονωμένα υπόλοιπα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Euloghtos είπε

Δεν παίζουν το γκειμ όλοι από ινσομνια φίλε μου, antares δεν έχει q σχεδόν ποτέ , μην παραπληροφορεις αν δεν ξερεις.Επισης έχει 2 ελληνικά guild σχεδόν γεμάτα ηδη και πολλούς που είναι άνευ guild.Ετσι πληροφοριακά..

γιατί σου έγγραψα κάτι διαφορετικό; Σου γραψα ότι όσοι ειναι είναι από insomnia? Ολόκληρα άρθρα γράφονται με τους devs να λενε παιδιά δε γίνεται κάτι, αναμονές θα φάτε στη μάπα ότι και να κάνουμε.
Να πεις σε αυτους που έχουν το παιχνίδι τότε και σε αυτούς που έγγραψαν το άρθρο να μην τρελένονται και να τους πεις οτι παιδία όλα cool, υπάρχει ένα μικρός server (όπως το μικρό γαλλατικό χωριό) που αντιστέκεται και δεν έχει αναμονές και ότι δείχνει στο site σας αλλά και στην επιλογή server δεν ισχύει.
Μήπως έσεις παραπληροφορείτε τον κόσμο; Γιατί τα ίδια γινόντουσαν και στο new world σκιζόντουσαν ότι ήταν κουλ χαλαρά οι σερβερς που ήταν μαζεμένοι οι έλληνες και πήγαινε κόσμος και έπεφτε σε αναμονές επάνω. (εδω βέβαια τις έχουμε ήδη αλλά  νομίζω κατάλαβες πως το λεω)

28 λεπτά πριν, greekfragma είπε

@xtrmsnpr

το γράφημά σου δίνει το μερίδιο της πίτας σε συγκέντρωση στον Antares...δεν νοείται συγκέντρωση να είναι άνω του 50%.

αυτό το μπλε κομμάτι στο σύνολο βλέπεις πόσο μεγαλύτερο είναι από όλα τα μεμονωμένα υπόλοιπα;

είναι όλες οι ανούσιες πληροφορίες που δε θέλεις να διαβάσεις.
(ναι το μπλε ειναι μολις 8 άτομα παραπάνω γραμμένα απο τον beatrice 😛 )

και φυσικά υπάρχει ocd, είναι δυνατόν να παίζουν χωρισμένοι οι έλληνες; είναι; Αφήστε το progress και ελάτε σας περιμένουμε εμεις αραχτοί όσο ανεβαίνουμε level και σεις φτου από την αρχή, δε πειράζει σημασία έχει να είμαστε μαζί 😛 
Τι δεν σου άρεσε στον τρόπο μου; Ότι σε ρώτησα αν θα μου δώσεις πίσω τις 51 ώρες;

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Είσαι πάντα έτσι έτοιμος για γκρίνια και φαγωμαρα;

Προφανώς θα κοιμηθώ το βράδυ αν δεν έρθει κανείς άλλος Antares ούτε έχω δικιά μου guild για να με νοιάζει κιόλας. 

Ξεκάθαρα λοιπόν ναι δε θεωρώ κάτι τις 50 ώρες αν είναι να παίξεις ένα παιχνίδι 2+ χρόνια και να αφιερώσεις κατά μέσο όρο κάπου στις 2000+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Είσαι πάντα έτσι έτοιμος για γκρίνια και φαγωμαρα;

έτσι με λεν :P Θυμιούλα. Αλλά δεν φαγώθηκα τώρα, κανονικά ήρεμα απάντησα.
Μωρε άσε τις guild, μπαίνεις-βγαίνεις, δεν είναι αυτό θέμα. Είναι το progression δεν είναι λίγο να ξεκινάς από την αρχή και ότι έχεις πληρώσει. (καλά 2 χρόνια δεν έχω παίξει κάτι ποτέΣ, πέρα από dayz & mc που παίζω 11 χρόνια τώρα και αυτά όχι κάθε μέρα)

Get More than 1 month of Crystalline Aura for Free

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Απλά παρέθεσα γεγονότα ότι ο Antares δεν είχε queue ξανά μετά την 3η 4η μέρα. Και ότι φιλοξενεί αρκετά παιδιά.

Για το θέμα του progress δε νομίζω ότι είναι ζήτημα για κάποιον που θέλει να καθήσει καιρό στο game. Αν είναι δηλαδή τόσο προχωρημένος σε αυτό το είδος το να πάει δεύτερο χαρακτήρα 50 είναι εύκολο. Ίσως βαρετό να πατάς συνέχεια G για να κόβεις διάλογους και cutscenes. 

Αν είναι νέος προφανώς δε θα αντέξει το end game grinding farming και δεν έχει νόημα να φτιάξει νέο χαρακτήρα. Αυτός θα θέλει απλά να δει όλο το story και να πάει στο επόμενο παιχνίδι π.χ. elden ring. 

Άρα και δεν απευθύνομαι σε εκείνους. 

Τέλος πάντων. Ελπίζω να κατανόησες τις προθέσεις για Antares. Εγώ και δύο τρία ατομα να βρω κοινές ώρες ευχαριστημένος θα είμαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...