Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, inetien12 είπε

Ακουσα απο πολλους οτι ειναι δυνατο game . Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι f2p ή p2w

Pw2 εν μέρει σε υψηλό επίπεδο κυρίως από θέματα ευκολίας. Δεν θα πάρεις καλύτερα armor από έναν f2p αλλά θα έχεις ευκολία να αποκτήσεις πιο γρήγορα το ανάλογο armor. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Mute_ είπε

Pw2 εν μέρει σε υψηλό επίπεδο κυρίως από θέματα ευκολίας. Δεν θα πάρεις καλύτερα armor από έναν f2p αλλά θα έχεις ευκολία να αποκτήσεις πιο γρήγορα το ανάλογο armor. 

Θα το δοκιμασω να δω τι λεει

59 λεπτά πριν, SPANK είπε

Οπότε ουσιαστικά δεν μας ενδιαφέρει το xp από τα quest εδώ , απλά δεν έχω καταλάβει τι κάνω τώρα σαν προτεραιότητα συνεχίζω να τελειώσω το story ;

Γιατί πάντα τόσα χρόνια στο wow σε όλα τα expansion και σε άλλα mmo αλλά κυρίως στο wow τελείωνα όλο το story quests στις περιοχές και μετά έπιανα όλα τα υπόλοιπα αν και τα τελευταία 2 expansion τελείωσα το story και τα quests και δεν ασχολήθηκα άλλο .

Σε ενδιαφέρει gold που δινουν και rep

Αυτό πάντως το πρόβλημα με τα queues δυστηχώς συνεχίζεται ειδικά στον zinervale που ειμαι απο το μεσημέρι και μετά ξεκινάει απο 10k , για να φτιαχτεί το πρόβλημα μαλλον πρέπει να αρχίσει η μετανάστευση σε αλλους servers αν και δεν ξέρω πως ειναι η κατάσταση εκει 

7 ώρες πριν, sistah είπε

Θα μπορεσεις να τα κανεις ολα μιας και το minimum ilevel ειναι 250. Το μονο που εχεις να κανεις τωρα ειναι να πας στο Vern Castle και να κανεις quests ωστε να σου δωσει access στα raids/chaos κτλ. Στο chaos dungeon θα παρεις και το πρωτο σου full set 302lvl.

Εδω να πω πως εκτος απο τα chaos dungeons, τα raids απαιτουν να ξερεις τι κανει το boss αλλα και τι πρεπει να κανει το party, αλλιως θα γινεται wipe fiesta. Υπαρχουν videos για το καθε boss και ειναι αρκετα ευκολα τα mechanics (τουλαχιστον μεχρι εκει που εχω φτασει εγω).

Τωρα περι περιπλοκοτητας του game, για εκεινους που παιζουν πρωτη φορα MMO σιγουρα ειναι αλλα οποιο και να πιανανε το ιδιο δυσκολο θα ηταν στην αρχη.
Δεν χρειαζεται να γινονται ολα ταυτοχρονα και να γινεται πουρες το κεφαλι..

Ναι χθες όντως έκανα το 1ο chaos και έφτασα στα 302. Ωστόσο έχω δρόμο ακόμα για να πω ότι πάω στα World bosses που θέλουν 380 lvl και μετά item. 

Αλλά οκ, το μόνο που θέλω για την ώρα είναι να μπορώ να μπαίνω με παρέα γενικά. 

12 λεπτά πριν, SPANK είπε

Αυτό πάντως το πρόβλημα με τα queues δυστηχώς συνεχίζεται ειδικά στον zinervale που ειμαι απο το μεσημέρι και μετά ξεκινάει απο 10k , για να φτιαχτεί το πρόβλημα μαλλον πρέπει να αρχίσει η μετανάστευση σε αλλους servers αν και δεν ξέρω πως ειναι η κατάσταση εκει 

Θέλει άνοιγμα και άλλων server και transfer. Πιστεύω ότι άμα συνεχιστεί αυτό για πολύ, θα χάσουν αρκετό κόσμο γιατί δεν είναι μόνο τα q. Μπουκώνει και το Matchmaking και party system και αναγκαστικά κάνεις το content που σου επιτρέπει να το κάνεις και solo μόνο. Όλο το σουκου προσπαθούσα να κάνω abyssal dungeon και δεν τα κατάφερα. Αναγκαστικά έκανα chaos και tower που τα κάνεις και σόλο.

• Super Moderators
9 minutes ago, golden33 said:

Μπουκώνει και το Matchmaking

Νομίζω πάντως ότι έφτιαξε το matchmaking, μετά το χθεσινό maintenance.

Antares ακόμα και ώρες αιχμής το ΣΚ δεν υπήρχε θέμα. Έμπαινες απευθείας.

Νομίζω το κυρίως πρόβλημα το έχουν οι πρώτοι servers που ξεκίνησε ο πολύς κόσμος με τα starter pack και ήταν ήδη πηγμένοι μαζεμένοι στο prerelease.

Από τι  καταλαβα μείωσαν το server cap  για να διορθώσουν τα matchmaking! Ο zinnervale αυτή την στιγμή έχει 15κ queue ενώ την προηγούμενη βδομάδα τέτοιες ώρες ήταν στα 3-4! Όποτε τον ήπιαμε κανονικά….

• Sad 2

1 ώρα πριν, inetien12 είπε

Ακουσα απο πολλους οτι ειναι δυνατο game . Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι f2p ή p2w

Το endgame content όπως και το pvp είναι αρκετά απαιτητικό και όσα λεφτά και να έχει βάλει κάποιος δεν πρόκειται να έχει πλεονέκτημα . Τώρα άμα θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα μαξάρει το gear έχει καλώς.

Lost Ark won't increase Europe Central server capacity

θα παραμείνουμε με τις τεράστιες αναμονές απότι φαίνεται και μένει να περιμένουμε πια ή να σταματήσει κόσμος το παιχνίδι ή να πει φεύγω να πάω στον EU West.

• Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, xtrmsnpr said:

Lost Ark won't increase Europe Central server capacity

θα παραμείνουμε με τις τεράστιες αναμονές απότι φαίνεται και μένει να περιμένουμε πια ή να σταματήσει κόσμος το παιχνίδι ή να πει φεύγω να πάω στον EU West.

4 minutes ago, kourt71724 said:

Εγώ δεν την παλεύω άλλο πάντως. Μετά το announcement τους και για το no server capacity και no transfers πάω για eu west. 

9 minutes ago, Euloghtos said:

Antares δεν έχει σχεδόν ποτέ q, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε να κάνουμε καλό παρεάκι 

Όπως γράφει ο Euloghtos.

Antares είναι ήδη οι περισσότεροι. Άντε ελάτε και οι υπόλοιποι να φτιαχτεί καλός πυρήνας. Δεν είναι απαραίτητο να χωθούν όλοι στην ίδια guild. Περισσότερες πιθανότητες για παρέα και party ψάχνουμε.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...