Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μετα απο καμια 50ρια ωρες νομιζω αρχισα να βαριεμαι,η λουπα του γκειμπλει δεν εχει να δωσει και πολλα και η δυσκολια ειναι στο πατωμα. /νεξτ

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Abyssal Dungeons (και μετά Abyssal Raids? που δεν έχω φτάσει) και Guardians Raids θέλουν ομάδα που νιώθει, γιατί αρχίζουν τα wipe mechanics (Guardian Raid wipe mechanics ξεκινάνε λίγο πριν αρχίσει το Τ2 με τον Tytalos).

7 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Abyssal Dungeons (και μετά Abyssal Raids? που δεν έχω φτάσει) και Guardians Raids θέλουν ομάδα που νιώθει, γιατί αρχίζουν τα wipe mechanics (Guardian Raid wipe mechanics ξεκινάνε λίγο πριν αρχίσει το Τ2 με τον Tytalos).

ουτως η αλλως οι σερβερ ειναι μπροκεν εχουμε πανω απο μιση ωρα που παλευουμε να μπουμε πριμειντ...

• Like 1
  • Sad 1

Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω στην πορεία. 

Πάντως έχω κανα δίωρο που έχω υπηρεσία και δεν περνάει η ώρα και βλέπω lost ark endame guides. 

Φαίνεται απολαυστικά χαώδες αν έχεις κάποιες ώρες να ρίξεις στο γκειμ, alt θα έφτιαχνα ούτως ή άλλως γτ ο gunslinger μου μιλάει εξαρχής οπότε προσωπικά πιστεύω θα μου αρέσει. 

Τα dailies και weeklies γίνονται και casually, προχωράς και τα quest και σιγά σιγά προχωράς και στον χάρτη με τα νησιά και τα υπόλοιπα. 

Είναι πολύ καλοφτιαγμενο απλά μέχρι να δεις λίγο τι παίζει φαίνεται χαώδες, εν τέλει όμως όλα συνδέονται και βγάζουν νόημα. 

Μόλις έφτασα 50 βέβαια, οπότε μένει να αποδειχτούν αυτά που αναμένω να αντικρίσω παρακάτω στο γκειμ. 

• Super Moderators
3 hours ago, Anastazio said:

ουτως η αλλως οι σερβερ ειναι μπροκεν εχουμε πανω απο μιση ωρα που παλευουμε να μπουμε πριμειντ...

Yeah το matchmaking είναι τραγικό, 200 χρόνια για να μπεις και errors.

Ακόμα και σε αυτά που μπορείς να μπεις μόνος σου, κάνει αρκετό χρόνο...

• Like 2

Εγώ είμαι στα 28 lvl και έχω ζαλιστεί ήδη. Στην αρχή είχα λίγο Hype που διάβαζα ακόμα και τους διαλόγους, τώρα απλά πάω μηχανικά στο map τα quest και κάνω skip τα πάντα. Ειναι ολοκληρη επιστήμη για να γίνεις καλός ... πολύ περίπλοκο..  χάνεις τη μπάλα. 

• Like 1

Καλά για τα quests απλά σπαμάρετε το G, δεν έχει νόημα το διάβασμα. Το θέμα είναι να πας γρήγορα 50 level και να αρχίσεις το ντύσιμο. 

• Like 1

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά για τα quests απλά σπαμάρετε το G, δεν έχει νόημα το διάβασμα. Το θέμα είναι να πας γρήγορα 50 level και να αρχίσεις το ντύσιμο. 

Παντως εφτασα 50 lvl λιγο μετα που εφτασα 3η περιοχη, ενω σε καποια αλλα που διαβασα (guides) ελεγαν για πιο μετα, και με 225 eq lvl. Τωρα ειμαι πριν παω προς vern με eq lvl 253. Και απο οτι καταλαβα ακομα δεν μπορω να παω chaos dungeons για αυτον τον λογο 

3 hours ago, SabotazNic said:

Παντως εφτασα 50 lvl λιγο μετα που εφτασα 3η περιοχη, ενω σε καποια αλλα που διαβασα (guides) ελεγαν για πιο μετα, και με 225 eq lvl. Τωρα ειμαι πριν παω προς vern με eq lvl 253. Και απο οτι καταλαβα ακομα δεν μπορω να παω chaos dungeons για αυτον τον λογο 

Θα μπορεσεις να τα κανεις ολα μιας και το minimum ilevel ειναι 250. Το μονο που εχεις να κανεις τωρα ειναι να πας στο Vern Castle και να κανεις quests ωστε να σου δωσει access στα raids/chaos κτλ. Στο chaos dungeon θα παρεις και το πρωτο σου full set 302lvl.

Εδω να πω πως εκτος απο τα chaos dungeons, τα raids απαιτουν να ξερεις τι κανει το boss αλλα και τι πρεπει να κανει το party, αλλιως θα γινεται wipe fiesta. Υπαρχουν videos για το καθε boss και ειναι αρκετα ευκολα τα mechanics (τουλαχιστον μεχρι εκει που εχω φτασει εγω).

Τωρα περι περιπλοκοτητας του game, για εκεινους που παιζουν πρωτη φορα MMO σιγουρα ειναι αλλα οποιο και να πιανανε το ιδιο δυσκολο θα ηταν στην αρχη.
Δεν χρειαζεται να γινονται ολα ταυτοχρονα και να γινεται πουρες το κεφαλι..

• Like 1

Εγώ είμαι 240 item level και συνεχίζω το story στο lvl 50 αλλά από ότι βλέπω το xp είναι με το σταγονόμετρο ανεβαίνει πολυυυ αργααα

• Super Moderators
3 minutes ago, SPANK said:

Εγώ είμαι 240 item level και συνεχίζω το story στο lvl 50 αλλά από ότι βλέπω το xp είναι με το σταγονόμετρο ανεβαίνει πολυυυ αργααα

Μετα το 50 ναι, είναι για ισοβίτες. 😛

2 minutes ago, SPANK said:

μια χαρά ανεβαίνει. το xp στα τέρατα κανονικά ανεβαίνει με τη δυσκολία.

απλά η μπάρα για το 51 θέλει αρκετά εκατομμύρια xp :P

σταμάτησα να βλέπω τη μπάρα. δεν έχει νόημα εφόσον μετά το 50 μετράει απλά το gear item level και όχι το character level.

19 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μια χαρά ανεβαίνει. το xp στα τέρατα κανονικά ανεβαίνει με τη δυσκολία.

απλά η μπάρα για το 51 θέλει αρκετά εκατομμύρια xp :P

σταμάτησα να βλέπω τη μπάρα. δεν έχει νόημα εφόσον μετά το 50 μετράει απλά το gear item level και όχι το character level.

Οπότε ουσιαστικά δεν μας ενδιαφέρει το xp από τα quest εδώ , απλά δεν έχω καταλάβει τι κάνω τώρα σαν προτεραιότητα συνεχίζω να τελειώσω το story ;

Γιατί πάντα τόσα χρόνια στο wow σε όλα τα expansion και σε άλλα mmo αλλά κυρίως στο wow τελείωνα όλο το story quests στις περιοχές και μετά έπιανα όλα τα υπόλοιπα αν και τα τελευταία 2 expansion τελείωσα το story και τα quests και δεν ασχολήθηκα άλλο .

3 minutes ago, SPANK said:

Οπότε ουσιαστικά δεν μας ενδιαφέρει το xp από τα quest εδώ , απλά δεν έχω καταλάβει τι κάνω τώρα σαν προτεραιότητα συνεχίζω να τελειώσω το story ;

για να προχωρήσει το story υπάρχει requirement σε item level.

οπότε αναγκαστικά το παιχνίδι σε βάζει να γνωρίσεις τα dungeons-raid bosses-tower-cube και γενικά τη ποικιλία των events που πρέπει να συμμετάσχεις για να βρεις καλύτερα drops-materials ώστε να μπεις στη λογική crafting system και σιγά σιγά ο χαρακτήρας να δυναμώνει.

μετά τα 4/7 Lost Arks θέλει 460item level που γίνεται μέσω blacksmith honing μαζεύοντας red blue crystals.

το μόνο xp που έχει νόημα είναι το roster xp που ξεκλειδώνει main char stats και chests με recipes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...