Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση. Στο σημείο που το τα quest σου λένε να φτάσεις ilvl 460 για να πας Rohendel. To gear το ανεβάζεις κατά βάση με honing? Υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος?

Επεξ/σία από golden33
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.. υπάρχει κάποιο guild που έχει κενό χώρο για invite? Έχω κάνει request σε 4-5 ελληνικά και δεν με δέχεται κανένα εδώ και μέρες.. Ssoultaker το όνομα, παίζω με sorceress..server Antares

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, golden33 είπε

Ερώτηση. Στο σημείο που το τα quest σου λένε να φτάσεις ilvl 460 για να πας Rohendel. To gear το ανεβάζεις κατά βάση με honing? Υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος?

Ναι όσο πιο γρήγορα μαζέψεις mats τόσο πιο γρήγορα θα ανέβεις (παίζει ρόλο και η τύχη)

Επεξ/σία από virginkiller
  • Like 1

Εγώ μόλις πάτησα 50 λεβελ με 230 λεβελ equipment και είμαι artherine στην κεντρική πόλη που θυμίζει cyberpunk! 

Έχω ακόμα main quest να κάνω, φαντάζομαι θα με καθοδηγήσει αυτό στην πορεία; 

Είμαι 50lvl εδώ και δυο μέρες ξεκίνησα τα πρώτα dungeons και απλά κάηκε ο εγκέφαλος μου σήμερα με το να κοιτάω guides και να μην ξέρω τι να πρωτοκανω και τι να πρωτομαζεψω! Το παιχνίδι είναι υπερβολικά φορτωμένο με content σε βαθμό που σε κουράζει! Mmo είναι και το grind είναι δεδομένο,αλλά αυτοί το έχουν πάει άλλο λεβελ! Περιπλοκο όσο δεν πάει..ίσως είναι που είναι αρχή ακόμα και μας φαίνονται κινεζικά όλα αυτά..θα δείξει η πορεια..

• Like 1

14 λεπτά πριν, Georgram είπε

Είμαι 50lvl εδώ και δυο μέρες ξεκίνησα τα πρώτα dungeons και απλά κάηκε ο εγκέφαλος μου σήμερα με το να κοιτάω guides και να μην ξέρω τι να πρωτοκανω και τι να πρωτομαζεψω! Το παιχνίδι είναι υπερβολικά φορτωμένο με content σε βαθμό που σε κουράζει! Mmo είναι και το grind είναι δεδομένο,αλλά αυτοί το έχουν πάει άλλο λεβελ! Περιπλοκο όσο δεν πάει..ίσως είναι που είναι αρχή ακόμα και μας φαίνονται κινεζικά όλα αυτά..θα δείξει η πορεια..

Τα ίδια και εγώ, τώρα έβλεπα ένα πολύ βοηθητικό guide 

Δες και εσύ αν δεν έπεσες ήδη πάνω του. 

Εχει παααααρα πολύ grind αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι παιχνίδι αρκετών ετών που μπήκαν αυτά σιγά σιγά ενώ σε εμάς ήρθαν όλα μαζί. Χρειάζεται το grind, θα βρεθεί άκρη πιστεύω, δείχνει πολλά υποσχόμενο το παιχνίδι και με καλή παρέα για τα dailies θα γίνει κακή δουλίτσα ελπίζω! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Georgram είπε

Συμφωνώ παρα είναι περίπλοκο.

Καταλαβαίνω ότι αρκετό κόσμο όχι μόνο δεν το πειράζει αλλά του αρέσει κιόλας , εγω στη φάση που είμαι τα τελευταία χρόνια είμαι casual gamer , και ειδικά αυτό το διάστημα προλαβαίνω να παίξω μία ώρα το πρωί . Αν είναι να τρώω τον μισό χρόνο για να διαβάζω στο internet οδηγούς (ενώ διαβάζω όλη μέρα για την δουλειά) και αντίστοιχα να τρώω τον μισό χρόνο για farming και labs προτιμώ αυτή την ώρα να την επενδύσω κάπου αλλού.

Και εχθές όταν τα είδα όλα αυτά το έκλεισα και έπαιξα λίγο HoTS που δεν θέλει τόσο κόπο :D 

Ξαναλέω προσωπική άποψη μην πέσετε να με φάτε, τα έχω κάνει και εγώ όλα τα παραπάνω με το WoW τόσα χρόνια , μεγαλώσαμε πλέον , προτιμώ κάπως τα braindead παιχνίδια , όχι τόσο στη φάση που τα παίζεις αλλά δεν θέλω να κάνω και πτυχιακή για να παίξω ένα game

Καλημέρες σε όλους

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 4
  • Thanks 1

Αυτο ελεγα τις προαλλες, ο χρονος που πρεπει να επενδυσεις για τον χαρακτηρα σου για ενα αξιολογο progress, ΔΕΝ αξιζει αναλογικα. 

Σας λεω απ τωρα που ειναι νωρις πριν μετανοιωσετε αργοτερα. Βεβαια αν νοιωσετε ευχαριστηση με το παιχνιδι , προς Θεου, βεβαιως να συνεχισετε να παιζετε.

• Like 2

Μόλις τώρα, Georgram είπε

Ίσως θα έπρεπε να το πάνε σιγά σιγά και όχι να βγάλουν με την μια όλο το content που έχει και η Κορέα,θα ήταν πιο ευχάριστο και κατανοητό! 

Απο την άλλη βέβαια ξέρεις τι να περιμένεις , το προτιμώ απο το να έπαιζα και να έβλεπα μετά απο κάτι μήνες ότι θέλει τόσο κόπο.

Εγώ το παράτησα πάντως οπότε εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους

Τι χαμός είναι αυτός ρε παιδιά με τα level 50 ; Δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις, ένα χάος..Κακώς έδωσαν όλο το content έτσι με τη μία.

18 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλά αν είναι έτσι , ευχαριστώ δεν θα πάρω

Δεν είμαι σε φάση να καω πλέον (και δεν θέλω)

Αλήθεια ξενέρωσα πολύ σήμερα, οπότε αν είναι έτσι το game θα το αφήσω

Το ευχάριστο είναι ότι κρατήθηκα και δεν έφτιαξα pc :D 

Ξενέρωσα επιτόπου και εγω στο λβλ 30 με το stronghold. Είδα εκεί ηλιόλουστα νησάκια, νανάκια, μουσικουλες, FarmVille, αποστολές με χρόνους. Άπαπα. Καταρχάς καμία σχέση το aesthetic. Σκοτώνω ορδές από δαίμονες και μετά πάω στο τροπικό νησάκι μου να χτίσω κτιριακια και δεντράκια;

Άκυρο. Τα βαριέμαι απίστευτα. Και εννοείται είμαι στην ίδια φάση με τσοφρα. Πάνε οι εποχές καψίματος wow. Τώρα δεν υπάρχει χρόνος και φαιά ουσία για πολλά πολλά.

Το κομπατ το ευχαριστιέμαι πάντως και πολλές φορές νιώθω ότι δεν έχει αρκετό. Δεν μου φτάνει 

Ίσως φταίμε εμείς και όχι το παιχνίδι βέβαια αλλά οφείλω να πω την άποψη μου. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...