Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@the_valliant στον Beatrice παίζω

Επειδή έρχεται ΣΚ, μπείτε από τώρα και αφήστε το ανοιχτό μέχρι την Δευτέρα το παιχνίδι γιατί από αύριο @@ θα μπούμε :P 

τί από αύριο, από απόψε να πω :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγώ παίζω 3 μέρες πριν το official release και είμαι 28 level, τι διάολο :P 

Εσύ είσαι ο ορισμός του χαλαρού παιξίματος. Οι υπόλοιποι είμαστε καμένοι που δεν θέλουν να το παραδεχτούν. 😁

7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν είναι, προφανώς ο συγκεκριμένος γουστάρει το Diablo στυλ. Πολλά MMOs προσπάθησαν να γίνουν WoW contenders και όλα απέτυχαν.

Αστειεύομαι, 

Δεν το έχω πιάσει ακόμα, από βδομάδα που θα έχω χρόνο θα το δοκιμάσω και εγώ.

1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν έχω καεί, μόνο lvl50, roster lvl43 και 543,33 item level. Είχαμε και πιο γρήγορο αλλά έφαγε burnout. :P

Κι εγω στο 50 είμαι, αλλά έχω χαμηλότερο item level. 'Ισως κάνω κάτι λαθος...

• Moderators
12 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε

Κι εγω στο 50 είμαι, αλλά έχω χαμηλότερο item level. 'Ισως κάνω κάτι λαθος...

Δεν κάνεις κάτι λάθος, πρέπει να κάνεις honing αυτά που φοράς για να ανέβει το item level και μετά προχωράς το στόρυ και μετά πάλι honing για να ξαναπροχωρήσεις. (πρέπει να φτάσω στο 600 τώρα, αλλά κάνω άλλα πράγματα εν τω μεταξύ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να κάνω και εγώ μια ερώτηση; μονο εμένα το παίρνει ο διάολος με Alt Tab; Οταν το βάλω Full Screen, και πατήσω Alt tab τα game εξαφανίζεται, μένει μόνο στο task manager απο οπου μπορώ μονο να το κλείσω.,

Υπο άλλες συνθήκες θα το έπαιρνα χαλαρά, χαχαχα και χουχουχου, αλλα τώρα με 2-3 ώρες Queue το να πρέπει να κλείσω το παιχνίδι επειδή ξεχάστηκα και πάτησα Alt-tab δυσκολεύομαι να το αντιμετωπίσω με χουμορ :P

Επεξ/σία από papp0us

3 ώρες πριν, papp0us είπε

να κάνω και εγώ μια ερώτηση; μονο εμένα το παίρνει ο διάολος με Alt Tab; Οταν το βάλω Full Screen, και πατήσω Alt tab τα game εξαφανίζεται, μένει μόνο στο task manager απο οπου μπορώ μονο να το κλείσω.,

Βαλτο σε Borderless

• Moderators
3 λεπτά πριν, golden33 είπε

Chaos dungeon μπορείτε να κάνετε? Εγώ μπαίνω σε πάρτυ αλλά δεν μπαίνει στο dungeon. 

Είναι αρκετά εύκολα να τα κάνεις solo τα Chaos Dungeons. Είναι συνεχόμενα waves εχθρών.
Πρώτο stage κάνεις χύμα μέχρι το 17% και μπαίνεις στο portal. 2ο stage τρως τα minibosses και τους εχθρούς γύρω τους και 3ο τρως εχθρούς μέχρι να βγουν οι κόκκινες πέτρες που σπας και βγαίνει miniboss και συνεχίζεις σκότωμα.
Καμιά φορά το 2ο stage είναι bonus και βγάζει τέρας που απλά το κυνηγάς να το σκοτώσεις για loot.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Είναι αρκετά εύκολα να τα κάνεις solo τα Chaos Dungeons. Είναι συνεχόμενα waves εχθρών.
Πρώτο stage κάνεις χύμα μέχρι το 17% και μπαίνεις στο portal. 2ο stage τρως τα minibosses και τους εχθρούς γύρω τους και 3ο τρως εχθρούς μέχρι να βγουν οι κόκκινες πέτρες που σπας και βγαίνει miniboss και συνεχίζεις σκότωμα.
Καμιά φορά το 2ο stage είναι bonus και βγάζει τέρας που απλά το κυνηγάς να το σκοτώσεις για loot.

A νόμιζα ότι τα κάνεις μόνο με πάρτι. Θα το δοκιμάσω θενξ.

Update: Ούτε solo μπαίνει...άλλο πράγμα τα q και άλλο να μην μπορείς να κάνεις content.....

Επεξ/σία από golden33

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Δεν έχω καεί, μόνο lvl50, roster lvl43 και 543,33 item level. Είχαμε και πιο γρήγορο αλλά έφαγε burnout. :P

200.gif

Επεξ/σία από greekfragma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...