Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Τι να σχολιάσω σε αυτό που γράφεις?

Σε τι είναι καλύτερο?

Δεν είναι, προφανώς ο συγκεκριμένος γουστάρει το Diablo στυλ. Πολλά MMOs προσπάθησαν να γίνουν WoW contenders και όλα απέτυχαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, the_valliant είπε

Αν πατήσεις το Ν ανοίγει ένα παράθυρο - που κανένας δεν το ανοίγει ποτέ παρά για να πάρει κάποια region completion rewards. Στην κάτω σειρά έχει 2 τεράστιες εικόνες/placeholders: είναι τα world bosses του continent που βρίσκεσαι ;Ρ

Αρκεί να παρακολουθείς το zone chat όπως είπε και κάποιος παραπάνω, θα δεις κάτι του στυλ ch1527 που σου λέει σε ποιο κανάλι μόλις έσκασε μύτη ^^

Πατρίδα, σε ποιο σέρβερ είσαι;

Να κι άλλος με χρήσιμες πληροφορίες! 

Ούτε εγώ το πατούσα ποτέ το Ν, σε ευχαριστώ και σε εσένα 😂

1 ώρα πριν, the_valliant είπε

Αν πατήσεις το Ν ανοίγει ένα παράθυρο - που κανένας δεν το ανοίγει ποτέ παρά για να πάρει κάποια region completion rewards. Στην κάτω σειρά έχει 2 τεράστιες εικόνες/placeholders: είναι τα world bosses του continent που βρίσκεσαι ;Ρ

Τι λες τωρα? Και εγω δεν ειχα ιδεα για τα worl bosses...Γιατι δεν πεταχτηκε κανα guide να μας ενημερωσει..?

Στις 17/2/2022 στις 9:57 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Πάντως εντάξει, mobile quality είναι το γκέιμ. 

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λές για mobile quality. Μοιάζει με ένα πολύ καλό mobile game που σου ρίχνει σαγόνια

10 λεπτά πριν, Herald είπε

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λές για mobile quality. Μοιάζει με ένα πολύ καλό mobile game που σου ρίχνει σαγόνια

Παιδια που εχετε βρει τετοια Mobile games? Να βρω και εγω οχι τιποτα αλλο..Ισως μονο επειδη εχει εικονιδια πανω, εικονιδια κατω,αριστερα παντου...Μονο αυτη την ομοιοτητα βρισκω.

Zinnervale που μπήκα χτες το βράδυ είχε 5k queue σε σχέση με κάτι 17k που έβλεπα , ίσως βοηθήσει και το new europe region αλλά και εξασθενεί σιγά σιγά το μεγάλο hype οπότε ευτυχώς θα υπάρχει ομαλοποίηση να μπορούμε να παίξουμε με ηρεμία 

18 λεπτά πριν, SPANK είπε

Zinnervale που μπήκα χτες το βράδυ είχε 5k queue

8k στον Beatrice απο τις 9 το βραδυ μέχρι τις 10:30 οπου και παράτησα την προσπάθεια να μπώ. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα απο παλιά αλλα το να περιμένω τοση ώρα για να μπώ δεν το βλέπω και πολύ βιώσιμο...Πιο πολύ περιμένω και εγώ όπως λες να φύγουν αυτοι που είχαν έρθει λόγω Hype.

12 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

8k στον Beatrice απο τις 9 το βραδυ μέχρι τις 10:30 οπου και παράτησα την προσπάθεια να μπώ. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα απο παλιά αλλα το να περιμένω τοση ώρα για να μπώ δεν το βλέπω και πολύ βιώσιμο...Πιο πολύ περιμένω και εγώ όπως λες να φύγουν αυτοι που είχαν έρθει λόγω Hype.

6k εμάς στον Antares χτες,το άφησα ανοιχτό, είδα Ολυμπιακό και κάποια στιγμή μετά από καμιά ώρα έκατσα. Μόνο έτσι συνδυάζεται τις βραδινές ώρες. Μεσημέρι όποτε εχω μπει μπαίνει κατευθείαν 

• Like 1

11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εφόσον είναι και θα είναι free δεν καίγομαι ιδιαίτερα οπότε ξεμπουκωσουν οι servers θα παίξουμε πιο άνετα , το άφησα σήμερα στο lvl 44 και συνεχίζω χαλαρά 

• Like 1

12 λεπτά πριν, SPANK είπε

Εφόσον είναι και θα είναι free δεν καίγομαι ιδιαίτερα οπότε ξεμπουκωσουν οι servers θα παίξουμε πιο άνετα , το άφησα σήμερα στο lvl 44 και συνεχίζω χαλαρά 

lvl 44 λέει και χαλαρά 🤔😆😆😆

22 λεπτά πριν, Euloghtos είπε

lvl 44 λέει και χαλαρά 🤔😆😆😆

Πολύ χαλαρά και με δεδομένο ότι δεν έχω χρόνο για παραπάνω από 2 ώρες την μέρα και προλαβαινοντας τα 20k queue

Ενδιαφέρον δείχνει αυτό ρε παιδιά, σας διαβάζω και σκέφτομαι να το ξεκινήσω, αλλά φοβάμαι μην καταλήξω με καθετήρα και ορό στην καρέκλα. 

1 ώρα πριν, SPANK είπε

Σωστο. Και εγω έφτασα 33 αν θυμαμαι καλα. Δεδομενου οτι ξεκινησα την Δευτερα και χθες δεν μπηκα καθόλου καλα είμαι υποθέτω. Εχω και κατι θεματα με το ιντερνετ οποτε παω φουλ χαλαρα!

διχασμένες προσωπικότητες.

χαλαροί που στο πρώτο server downtime θέλουν ψυχολογική υποστήριξη στο ινσόμνια γιατί 1 εβδομάδα στο game είναι 35lvl+ . :P

cray GIF

το game έχει δρόμο και όπως έγραψα και πιο πάνω οι περισσότεροι που γράφουμε ως 30+ oldschoolάδες έχουμε και real life υποχρεώσεις αρκετές πλέον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...