Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα/καλησπέρα σε όλους! Έχω ξεκινήσει Mage Bard lvl 22 στον Antares, το όνομα μου ingame είναι Onygen. Υπάρχει ομάδα με Έλληνες εκεί; 

Το παιχνίδι είναι ωραίο αν και γνωρίζω ότι μετά από ένα επίπεδο θα αρχίσει ανελέητο grinding. Ωστόσο μου είχε λείψει ένα diablo-like και περνάς ευχάριστα το χρόνο σου, όμορφα γραφικά, μπόλικα skills και συνδυασμοί. 

Επεξ/σία από greensnowstorm
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το lost ark είναι εύκολα το παιχνίδι του 2022. Το παιχνίδι τρέχει σαν νερό είναι smooth asf, το combat είναι άπλα pleasure to watch.

Το comment για το New World είναι όλα τα λεφτά, τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι, το gameplay και το πόσο immersive είναι ενα παιχνίδι κρατάνε ένα player base.

Το Genshin Impact πχ που είναι και mobile available έχει απίστευτο player base.

Must play games για φέτος είναι το Apex Legends και το Lost Ark.

Επεξ/σία από Tzikoz

19 λεπτά πριν, Tzikoz είπε

Το lost ark είναι εύκολα το παιχνίδι του 2022. Το παιχνίδι τρέχει σαν νερό είναι smooth asf, το combat είναι άπλα pleasure to watch.

Το comment για το New World είναι όλα τα λεφτά, τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι, το gameplay και το πόσο immersive είναι ενα παιχνίδι κρατάνε ένα player base.

Το Genshin Impact πχ που είναι και mobile available έχει απίστευτο player base.

Must play games για φέτος είναι το Apex Legends και το Lost Ark.

Παιχνίδι του 2022 ενώ βγαίνει σε μια βδομάδα το elden ring? Δύσκολα! 

Επίσης ναι,σε mmo προφανώς και τα γραφικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Αλλά φτάσαμε 2022 ρε παιδιά,μαζί με το gameplay θελουμε και εξίσου καλά γραφικά! Δηλαδή ποσό ακόμα θα νοσταλγούμε wow και L2? Φαντάσου mmo με γραφικά new world και gameplay και Qol features από lost ark! Θα σάρωνε τα πάντα 

• Like 1

6 λεπτά πριν, Georgram είπε

Παιχνίδι του 2022 ενώ βγαίνει σε μια βδομάδα το elden ring? Δύσκολα! 

Επίσης ναι,σε mmo προφανώς και τα γραφικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Αλλά φτάσαμε 2022 ρε παιδιά,μαζί με το gameplay θελουμε και εξίσου καλά γραφικά! Δηλαδή ποσό ακόμα θα νοσταλγούμε wow και L2? Φαντάσου mmo με γραφικά new world και gameplay και Qol features από lost ark! Θα σάρωνε τα πάντα 

Θα δούμε και ο asmongold τα ίδια έλεγε, ανάμεσα σε Lost ark και Elden Ring ο τίτλος της χρονιάς. Είμαστε τυχεροί που ανεβήκαν ξανά τα MMORPG, έχοντας παίξει release date AION,LINEAGE 2,MW2,MW. Θα έλεγα οτι τα νέα game και το νεο gaming generation είναι εξίσου καλο, αν οχι καλύτερο.

• Moderators

Μπορεί η μηχανή γραφικών να είναι παλιά, αλλά χρησιμοποιείται πολύ καλά.

Edit: Ειδικά η περιοχή και η μάχη με την Brelshaza στο main story ήταν όλα τα λεφτά.

Spoiler

Αν κι εδώ είναι από το Raid της, έχει και κομμάτια που έδειχνε στο στόρυ.

27 λεπτά πριν, Tzikoz είπε

Θα δούμε και ο asmongold τα ίδια έλεγε, ανάμεσα σε Lost ark και Elden Ring ο τίτλος της χρονιάς. Είμαστε τυχεροί που ανεβήκαν ξανά τα MMORPG, έχοντας παίξει release date AION,LINEAGE 2,MW2,MW. Θα έλεγα οτι τα νέα game και το νεο gaming generation είναι εξίσου καλο, αν οχι καλύτερο.

Μακάρι για να δούμε και καλύτερους τίτλους στο μέλλον γιατί πήξαμε με τα battle royal! Ήδη ετοιμάζονται το ashes of creation,ένα της riot και ένα της ncsoft

34 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Μπορεί η μηχανή γραφικών να είναι παλιά, αλλά χρησιμοποιείται πολύ καλά.

Edit: Ειδικά η περιοχή και η μάχη με την Brelshaza στο main story ήταν όλα τα λεφτά.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν κι εδώ είναι από το Raid της, έχει και κομμάτια που έδειχνε στο στόρυ.

Όσοι έχετε NVIDIA κάρτες βάλτε φίλτρα από GFE, γίνεται πολύ καλύτερο. Προσωπικά έχω βάλει sharpening + πείραγμα σε contrast/brightness και δείχνει πένα.

17 λεπτά πριν, golden33 είπε

Προσθέσανε West Europe region στους servers. Ακόμα δεν περιέχει servers μέσα αλλά λογικά είναι θέμα ωρών.

image.png.31981be5ffb66262bcdc6df0b98e8849.png

Θαύμα που δεν έκαναν Europe East, πιο εύκολος διαχωρισμός έτσι :P 

image.png.45d87bf61cf4cc6f081e782355d19bbf.png

να δω χωρίς server transfer πώς θα κάνουν τον κόσμο να αφήσει το progress του και τα φράγκα που χει ρίξει να πάει σε άλλο region :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

image.png.31981be5ffb66262bcdc6df0b98e8849.png

Θαύμα που δεν έκαναν Europe East, πιο εύκολος διαχωρισμός έτσι :P 

image.png.45d87bf61cf4cc6f081e782355d19bbf.png

να δω χωρίς server transfer πώς θα κάνουν τον κόσμο να αφήσει το progress του και τα φράγκα που χει ρίξει να πάει σε άλλο region :P 

Λογικά έχουν στοιχεία ότι γίνονται κάθε μέρα και πολλά καινούρια account. Μόνο έτσι μπορεί να βοηθήσει τα υπάρχοντα q η νέα περιοχή. Να πηγαίνουν οι καινούριοι στη νέα περιοχή αλλιώς δεν έχει νόημα, κανένας δεν θα αλλάξει region από μόνος του και να χάσει το progress του.

Για το όνομα ασχολίαστο... :P

Επεξ/σία από golden33

30 λεπτά πριν, golden33 είπε

Λογικά έχουν στοιχεία ότι γίνονται κάθε μέρα και πολλά καινούρια account. Μόνο έτσι μπορεί να βοηθήσει τα υπάρχοντα q η νέα περιοχή. Να πηγαίνουν οι καινούριοι στη νέα περιοχή αλλιώς δεν έχει νόημα, κανένας δεν θα αλλάξει region από μόνος του και να χάσει το progress του.

Για το όνομα ασχολίαστο... :P

ναι οι 1.5μυρια όμως θα είναι στους ίδιους που παίζουμε, μια μερίδα θα πει χέστηκα φεύγω δεν έχω κάνει progress. Ας χαλαρώσει το θέμα είναι με το νεο region που δε νομίζω, δε μου αρέσει και δε θέλω να περιμένω να παίξω ένα παιχνίδι.

• Like 2

18 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Έπαιξα και γω ένα 9ωράκι να πω 2 λόγια, χωρίς καμμία πρόθεση για flame και αντιπαράθεση - είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Εντάξει, συμπαθητικό παιχνιδάκι, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τον όλο χαμό που έχει προκαλέσει- πιθανόν να οφείλεται στο οτι είναι free to play. 

Αυτά που σίγουρα δεν μου αρέσουν είναι:

Δείχνει οτι είναι Κορεάτικο -πράγμα αρνητικό για μένα-

Παρόλο το φαινομενικό βάθος του gameplay, μου δίνει την αίσθηση mobile game,

Η μηδέν αλληπεπίδραση με άλλους παίχτες,

Είναι παραφορτωμένο με διάφορα ανούσια

Οποία σύγκριση με wow είναι απλά αστεία, και σας το λέει κάποιος που έπαιζε wow 15 χρόνια.

Είναι αδιανόητο να γίνεται σύγκριση με το world of warcraft

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...