Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, golden33 είπε

Αυτό είναι σίγουρο? Και το grinding που λέγανε αφορoύσε τα collectibles? Ποιος ασχολείται με collectibles? Δεν μπορείς να grindareis για καλύτερο gear και τα συναφή?

Δεν ξερω αν μου διαφευγει κατι γιατι και εγω νεος παικτης ειμαι. Aπο οτι εχω δει και εχω διαβασει αν θες να "ανεβεις" πιο γρηγορα απλα κανεις ολα αυτα που ανεφερα ΚΑΙ με τους alts ωστε να παρεις παραπανω materials και να κανεις πιο γρηγορα τα upgrades.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, Daemonos είπε

χαχαχαχαχαχα ότι πιο αστείο έχω διαβάσει τον τελευταίο μήνα! μου έφτιαξες τη μέρα! 

Καλά εντάξει δεν νομίζω ότι έχει άδικο, δεν λες και ουαου με τα γραφικά , έχει πολλές "αστοχίες" αν κάνεις zoom και παρατηρήσεις

Σε άλλα νέα εγώ μπορώ να παίζω μέχρι στιγμής χωρίς queue γιατί δεν παίζει να κάτσω να περιμένω μόνο 8.30 - 10.00 το πρωί.

Σήμερα έκανα μεγάλο dungeon και στο τελευταίο boss έσκασε μήνυμα ότι σε 5 λεπτά είχε maintenance , στο τσακ τελείωσε

Στο μόνο που μπορείς να το παρομοιάσεις με mobile mmo είναι στο στυλ των γραφικών του επειδή είναι isometric,που είναι κατανοητό ότι δεν θα είναι αρεστό σε αρκετούς! Πάντως είδαμε και το new world που ήταν το next big thing με τέλεια γραφικά που κατέληξε τώρα! 

Δεν παίζεις MMO για τα γραφικά, αν το έπαιζα για τα γραφικά δεν θα ήμουν 46 level. Κατά τα άλλα δεν πιάνει τα WoW και Lineage αυτό το παιχνίδι. 

Να το θέσω αλλιώς, έστω και Diablo 4 να είχαμε τώρα που δεν είναι MMO, θα πήγαινε άπατο. 

• Like 2

15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν φτιάχνεται η μέρα σου διαβάζοντας την αλήθεια, είσαι σε καλό δρόμο ;)

Η αλήθεια για τον κάθε ένα είναι διαφορετική. Εντάξει και προφανώς δεν αρέσουν όλα σε όλους, γούστα είναι αυτά. Αλλα το να έχει ενα game τόσο μεγάλη επιτυχία αντικειμενικά και να λες αυτό που είπες είναι τρολιά! Εντάξει πχ, και εγω σιχαίνομαι το pubg και το fortnite αλλα αναγνωρίζω οτι έχει κάνει τεράστια επιτυχία και σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα οτι είναι αποτυχία και τοι θα πήγαιναν άπατα!

Πάντως 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι μεχρι τώρα διαφωνούν μαζί σου.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Molpadia είπε

με έχεις μπερδέψει κάπως,προφανώς εννοείς ότι δεν συγκρίνετε ο γελοίος χειρισμός και οπτική του χαρακτήρα σου στο Lost Ark σε σχέση με το WoW, ο τεράστιος κόσμος του WoW , η δυνατότητα να κάνεις σχεδόν τα πάντα σαν avatar , δεν εξετάζουμε εάν τα γραφικά είναι καλά ή όχι , αλλά τα gameplay ,εάν το WoW ήταν free to play δεν θα υπήρχε άλλο game online, υπάρχει κάποια προκατάληψη βέβαια εναντίον του LA(λόγω amazon) Lost Ark is censored in the western release, characters made more “diverse”, γελοιότητες του "Political correctness"

Πιθανόν όσο προχωράς να γίνεται καλύτερο -δεν ξέρω μιας και δεν έχω παίξει τόσο πολύ- αλλά μου αφήνει την αίσθηση οτι κινείται σε ράγες. Καμμία ελευθερία να κάνεις το οτιδήποτε εκτός των κουέστ, να κοινωνικοποιηθείς με άλλους παίχτες για παράδειγμα, πράγματα βασικά για mmo. Έχει να κάνει βέβαια και με την κλίμακα και με το οτι είναι isometric, αλλά και πάλι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, περισσότερο σε online arpg μου κάνει παρά σε mmo.

Επεξ/σία από gregpec2
  • Like 1

55 λεπτά πριν, golden33 είπε

Αυτό είναι σίγουρο? Και το grinding που λέγανε αφορoύσε τα collectibles? Ποιος ασχολείται με collectibles? Δεν μπορείς να grindareis για καλύτερο gear και τα συναφή?

Βρηκα και αυτο το post που εξηγει το endgame και τι πρεπει να κανεις με main και alts:

• Thanks 1

43 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Η αλήθεια για τον κάθε ένα είναι διαφορετική. Εντάξει και προφανώς δεν αρέσουν όλα σε όλους, γούστα είναι αυτά. Αλλα το να έχει ενα game τόσο μεγάλη επιτυχία αντικειμενικά και να λες αυτό που είπες είναι τρολιά! Εντάξει πχ, και εγω σιχαίνομαι το pubg και το fortnite αλλα αναγνωρίζω οτι έχει κάνει τεράστια επιτυχία και σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα οτι είναι αποτυχία και τοι θα πήγαιναν άπατα!

Πάντως 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι μεχρι τώρα διαφωνούν μαζί σου.  

Την επιτυχία του θα την δούμε σε κάνα χρόνο ΑΝ θα έχει κρατήσει τον κόσμο γιατί και στο New World έγινε της φουτάνας και τώρα πάπαλα.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Την επιτυχία του θα την δούμε σε κάνα χρόνο ΑΝ θα έχει κρατήσει τον κόσμο γιατί και στο New World έγινε της φουτάνας και τώρα πάπαλα.

Εντάξει καμία σχέση, το Lost Ark δεν είναι καινούργιο. 3ο χρόνο στην Κορέα έχει - αλλα ναι, θα δείξει. Άποψή μου είναι οτι έχει πολύ μάλλον σύμφωνα με τα δεδομένα απο Κορέα.

4 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Εντάξει καμία σχέση, το Lost Ark δεν είναι καινούργιο. 3ο χρόνο στην Κορέα έχει - αλλα ναι, θα δείξει. Άποψή μου είναι οτι έχει πολύ μάλλον σύμφωνα με τα δεδομένα απο Κορέα.

Για Ευρώπη/Αμερική είναι καινούργιο όμως. Γενικά το παιχνίδι δεν το λες κακό, αλλά ο τόσος ντόρος δεν είναι επειδή πρόκειται για κάτι φοβερό, αλλά επειδή ο κόσμος διψάει για φρέσκο MMO.

• Like 2

14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για Ευρώπη/Αμερική είναι καινούργιο όμως. Γενικά το παιχνίδι δεν το λες κακό, αλλά ο τόσος ντόρος δεν είναι επειδή πρόκειται για κάτι φοβερό, αλλά επειδή ο κόσμος διψάει για φρέσκο MMO.

Και που δεν είναι Pay to win. Για εμένα πολύ σημαντικό!

• Like 2

Ναι ευτυχώς δεν έχει items επί πληρωμή γιατί θα έδινε κάνα 500αρικάκι ή και παραπάνω κάποιος και θα έκοβε τα πάντα και τους πάντες.

Και το Aura που πληρώνεις πάντως βοηθάει αρκετά λένε.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι ευτυχώς δεν έχει items επί πληρωμή γιατί θα έδινε κάνα 500αρικάκι ή και παραπάνω κάποιος και θα έκοβε τα πάντα και τους πάντες.

Και το Aura που πληρώνεις πάντως βοηθάει αρκετά λένε.

Αυτό ναι, εντάξει έχει πραγματάκια να πληρώσεις να κάνεις αλλα είναι όλα cosmetics και pay to progress φάση αν δεν θέλεις να περιμένεις μερικες ώρες για ενα upgrade πχ. Οκει, κάπως πρέπει να υπάρχει και κέρδος για την παροχή της υπηρεσίας κτλ, αλλα πολύ σημαντικό οτι δεν είναι pay to win - και επίσης στο PvP όλο το gear bonus κτλ μηδενίζεται. Ίσοι μεταξύ ίσων παίξει φάση! καθαρά skill

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...