Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, gregpec2 είπε

Έπαιξα και γω ένα 9ωράκι να πω 2 λόγια, χωρίς καμμία πρόθεση για flame και αντιπαράθεση - είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Εντάξει, συμπαθητικό παιχνιδάκι, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τον όλο χαμό που έχει προκαλέσει- πιθανόν να οφείλεται στο οτι είναι free to play. 

Αυτά που σίγουρα δεν μου αρέσουν είναι:

Δείχνει οτι είναι Κορεάτικο -πράγμα αρνητικό για μένα-

Παρόλο το φαινομενικό βάθος του gameplay, μου δίνει την αίσθηση mobile game,

Η μηδέν αλληπεπίδραση με άλλους παίχτες,

Είναι παραφορτωμένο με διάφορα ανούσια

Οποία σύγκριση με wow είναι απλά αστεία, και σας το λέει κάποιος που έπαιζε wow 15 χρόνια.

Ο κόσμος διψάει για MMO , φάνηκε στο new world φαίνεται και τώρα.

Πιστεύω και εγώ ότι το hype υπάρχει πρώτα για το παραπάνω και μετά επειδή είναι free.

Συμφωνώ ότι δεν συγκρίνεται με το WoW , diablo clone με κόσμο, online και ένα κάρο μπλιμπλικια προφανώς για να βγάλουν χρημα αφού είναι free

Εμένα μου αρέσει αλλά σε φάση όπως μου άρεσε το diablo. Να μπω για κανά 2 ώρες για grind και να βγω

Και ναι σήμερα που έπαιξα περισσότερο το game μου αρέσει το πως έχει στηθεί το questing, αλλά καταντάει λίγο κουραστικό αυτό το γκλιγκ γκλιγκ κάθε λίγο επειδή πήρες lvl, quest, item, κάρτα, collectible, τίτλο, talent, spell κτλ κτλ

Τέλος έκοψα τα πολλά εφφέ γιατί νόμιζα ότι θα πάθω επιληψία 🤣

TLDR Μου αρέσει αρκετά αλλά κρατάω μικρό καλάθι για το μέλλον. Είναι free όμως οπότε όσο περνάς καλά απλά παίζεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σχεδον 30αρισαμε. 

Το απογευμα μπηκα πιο γρηγορα ενω ειχε 2k ουρα και δεν μου εκανε κανενα crash. Ελπιζω να διατηρηθει ετσι η κατασταση.

Εχουμε καμια clan για Beatrice? Να μπω σε καμια random για αρχη και βγαινω μετα, εχει καποια σημασια?

16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πιστεύω και εγώ ότι το hype υπάρχει πρώτα για το παραπάνω και μετά επειδή είναι free.

Συμφωνώ ότι δεν συγκρίνεται με το WoW , diablo clone με κόσμο, online και ένα κάρο μπλιμπλικια προφανώς για να βγάλουν χρημα αφού είναι free

Εμένα μου αρέσει αλλά σε φάση όπως μου άρεσε το diablo. Να μπω για κανά 2 ώρες για grind και να βγω

Και ναι σήμερα που έπαιξα περισσότερο το game μου αρέσει το πως έχει στηθεί το questing, αλλά καταντάει λίγο κουραστικό αυτό το γκλιγκ γκλιγκ κάθε λίγο επειδή πήρες lvl, quest, item, κάρτα, collectible, τίτλο, talent, spell κτλ κτλ

Τέλος έκοψα τα πολλά εφφέ γιατί νόμιζα ότι θα πάθω επιληψία 🤣

TLDR Μου αρέσει αρκετά αλλά κρατάω μικρό καλάθι για το μέλλον. Είναι free όμως οπότε όσο περνάς καλά απλά παίζεις

Σκέψου ότι παντού λένε ότι το levelling είναι το βαρετό κομμάτι του παιχνιδιού ενώ αντιθέτως τo late game content είναι υπεργεματο και ξεφορτωνεσαι τα πολλά γκλιγκ γκλιγκ μιας και εκεί μιλάμε για daily/weekly quests, ίσως pvp αν θέλεις, εξερεύνηση με το καράβι και ένα σωρό άλλα. 

Οπότε εν τέλει, αν σου αρέσει τώρα, η λογική λέει ότι later on θα κολλήσεις ακόμα περισσότερο μιας και το παιχνίδι θεωρητικά αρχίζει στα 50 λεβελ 

• Like 1

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ναι, και γω εκεί καταλήγω μου φαίνεται, όντως ο κόσμος διψάει για μμο, και πάνω σ'αυτή του τη δίψα, πιάνεται απ' όπου βρει. Πόσο μάλλον και στη συγκεκριμένη περίπτωση που το παιχνίδι είναι συμπαθητικό. (κατ' εμέ)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Έπαιξα και γω ένα 9ωράκι να πω 2 λόγια, χωρίς καμμία πρόθεση για flame και αντιπαράθεση - είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Εντάξει, συμπαθητικό παιχνιδάκι, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τον όλο χαμό που έχει προκαλέσει- πιθανόν να οφείλεται στο οτι είναι free to play. 

Οποία σύγκριση με wow είναι απλά αστεία, και σας το λέει κάποιος που έπαιζε wow 15 χρόνια.

με έχεις μπερδέψει κάπως,προφανώς εννοείς ότι δεν συγκρίνετε ο γελοίος χειρισμός και οπτική του χαρακτήρα σου στο Lost Ark σε σχέση με το WoW, ο τεράστιος κόσμος του WoW , η δυνατότητα να κάνεις σχεδόν τα πάντα σαν avatar , δεν εξετάζουμε εάν τα γραφικά είναι καλά ή όχι , αλλά τα gameplay ,εάν το WoW ήταν free to play δεν θα υπήρχε άλλο game online, υπάρχει κάποια προκατάληψη βέβαια εναντίον του LA(λόγω amazon) Lost Ark is censored in the western release, characters made more “diverse”, γελοιότητες του "Political correctness"

Επεξ/σία από Molpadia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/2/2022 στις 9:15 ΜΜ, Euloghtos είπε

Antares Server , είμαστε αρκετοί Έλληνες και θέλουμε guild , έκανα apply και έφαγα άκυρο..

Που έκανες apply?

Στις 15/2/2022 στις 11:09 ΜΜ, nikjuve είπε

O Antares έχει χώρο να μπω αύριο πρωί ;

Νομίζω ναι!

19 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Για να δουμε

λεω να το δοκιμασω

απεχω απο WoW 5 χρόνια

Server : Antares

ID : Stamatakos

Welcome!

Είμαστε 30/30 στο Guild War Phalanx, ανεβάζουμε το λεβελ όμως και θα ανοίξει και άλλος χώρος να μπείτε - όμως μέχρι τότε λίγο υπομονή, μπορείτε να μπείτε στο discord μας και να μου στείλετε και ενα friend request in game name: Achelaos

Απλα θα τα δω το μεσημεράκι που θα παω σπιτι

Επεξ/σία από Daemonos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

ανακοίνωσε η ncsoft καινούριο mmo  μαζί με άλλους τίτλους πάντως, αν δε πιάσει στην Δύση το LA να έχουμε από κάπου να πιαστούμε.

Η ncsoft φτιαχνει ισομετρικο mmo (αντιστοιχο του λοστ αρκ) εδω και ~10 χρονια και αυτη. Εχει αλλαξει ονομασια (Lineage Eternal -> Project TL) αλλα και engine (Unreal 3 -> 4). Ειχε κανει closed beta καποια στιγμη αλλα ειχε αρνητικο feedback και το καθυστερησανε. Μεταξυ αλλων ειχε ενα mechanic που αλλαζες class την ωρα που επαιζες (class dancing). To trailer για το "ανανεωμενο" version: https://www.youtube.com/watch?v=ATnegnw0SyQ. Υπαρχει και υλικο απο το παλιο game/closed beta για οποιον ενδιαφερεται να το ψαξει με το ονομα Lineage Eternal.

10 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Εχω φτασει 50lvl εδω και 3-4 μερες. Στην ουσια στο endgame παιζεις περιπου μια ωρα την ημερα και μετα δεν εχεις τι να κανεις εκτος και αν θελεις να ασχοληθεις με collectibles και αλλες δραστηριοτητες. Το content του ειναι time gated: Καθε μερα εχεις 2 chaos dungeons, 2 raids, 3 daily quests και εβδομαδιαια αλλα 3 quests και τα abyssal dungeons. Αυτος ειναι και ο λογος που το παιχνιδι ευνοει τους alts i guess...

Επεξ/σία από Cariolanoc
  • Like 1

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχουν αφαιρέσει τα μεγάλα raids διάβασα, ισχύει ; Και αν ναι, ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν ;

Απο όσο ξέρω, τόσο τα raids όσο και τα νέα classes θα μπουν αργότερα μπορεί και σαν season update

Πάντως εντάξει, mobile quality είναι το γκέιμ. Έχε χάρη που δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη περίοδο αλλιώς θα πήγαινε άπατο.

57 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Εχω φτασει 50lvl εδω και 3-4 μερες. Στην ουσια στο endgame παιζεις περιπου μια ωρα την ημερα και μετα δεν εχεις τι να κανεις εκτος και αν θελεις να ασχοληθεις με collectibles και αλλες δραστηριοτητες. Το content του ειναι time gated: Καθε μερα εχεις 2 chaos dungeons, 2 raids, 3 daily quests και εβδομαδιαια αλλα 3 quests και τα abyssal dungeons. Αυτος ειναι και ο λογος που το παιχνιδι ευνοει τους alts i guess...

Αυτό είναι σίγουρο? Και το grinding που λέγανε αφορoύσε τα collectibles? Ποιος ασχολείται με collectibles? Δεν μπορείς να grindareis για καλύτερο gear και τα συναφή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως εντάξει, mobile quality είναι το γκέιμ. Έχε χάρη που δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη περίοδο αλλιώς θα πήγαινε άπατο.

χαχαχαχαχαχα ότι πιο αστείο έχω διαβάσει τον τελευταίο μήνα! μου έφτιαξες τη μέρα! 

Επεξ/σία από Daemonos
  • Like 1

7 λεπτά πριν, Daemonos είπε

χαχαχαχαχαχα ότι πιο αστείο έχω διαβάσει τον τελευταίο μήνα! μου έφτιαξες τη μέρα! 

Αν φτιάχνεται η μέρα σου διαβάζοντας την αλήθεια, είσαι σε καλό δρόμο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...