Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, sistah είπε

Υποτιθεται οτι το main story ειναι το "tutorial" και ο σκοπος ειναι να πας lvl50 οσο πιο γρηγορα γινεται για να αρχισεις να κανεις τα upgrades/raids κτλ.
Οποτε ναι, τα side quests ειναι περιττα για αρχη.
Αλλα για καποιον που δεν βιαζεται και εχει ορεξη να δει το story, να κανει quests, να μαθαινει σιγα σιγα τα του καραβιου/stronghold κτλ ειναι εξισου μια χαρα.

Δεν αντιλέγω, αλλά ούτως ή άλλως θα γυρίσεις αργά ή γρήγορα πίσω να κάνεις τα quests για να περάσεις προς τα 60 λεβελ μετά, τώρα που τα βρίσκω στον δρόμο μου ουσιαστικά όσο κάνω το main μου έρχεται πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό προς στιγμήν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, Georgram είπε

Η φάση είναι ότι όλα τα reviews λεγανε ότι το lvling και τα quest στην αρχή είναι αυτά που είναι βαρετά και άμα δεν το παρατήσεις μέχρι τα 50,μετα το παιχνίδι θα σε ανταμείψει με το παραπάνω! Ενω τώρα όλοι έχουμε ήδη κολλήσει από την αρχή..δηλαδή στο end game τι θα κάνουμε; 😛 Ελπίζω να μην μας ξενερώσει πάντως…

Εγω πιστεύω ότι για το είδος του παιχνιδιού δεν χρειάζεται τόσο rush.

Δεν είναι σαν το wow με τα βαρετά quests που έλεγες άντε να πάω max lvl να δω end game content με μεγάλα raids.

Προσωπικά το παιχνίδι το παίζω όπως έπαιζα και diablo , μπαίνω , χαλαρά quests που απλά σε στέλνουν λίγο πιο κάτω στην περιοχή και όπως περνάω τρώω και καμία 100αρια mobs

Όσο για το grind , προφανώς και θα υπάρχει αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού

4 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Δεν αντιλέγω, αλλά ούτως ή άλλως θα γυρίσεις αργά ή γρήγορα πίσω να κάνεις τα quests για να περάσεις προς τα 60 λεβελ μετά, τώρα που τα βρίσκω στον δρόμο μου ουσιαστικά όσο κάνω το main μου έρχεται πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό προς στιγμήν. 

Και εγώ τα κάνω όλα , έχει σχεδιαστεί ωραία το game και απλά είναι στον δρόμο σου.

Αυτό μου αρέσει , που δεν έχει πολύ μπρος -πίσω

Δεν έχει βασικά καθόλου μπρος πίσω.

Πας σε ένα μέρος, κάνεις τα quest που είναι παρακάτω στον χάρτη και δεν σε βάζει καν να γυρίσεις πίσω να δώσεις το quest, πας παρακάτω σε άλλον και το δίνεις για να είναι και αυτός στο δρόμο σου. 

Προσωπικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί, ενθουσιαστηκα! 

• Like 3

Έφτιαξε καθόλου η αναμονή ή μπα?θα το ξεκινήσω μόλις λυθεί αυτό το θέμα με χαλά προσωπικά πολύ να μην μπορώ να παίξω όταν θέλω .δεν έχουμε πια και τις ατέλειωτες ώρες...

53 λεπτά πριν, golden33 είπε

Αφού ο κόσμος διψάει για ένα σοβαρό mmo. Σαν τον διψασμένο στην έρημο που βλέπει όαση κάνουμε. 😁

ανακοίνωσε η ncsoft καινούριο mmo  μαζί με άλλους τίτλους πάντως, αν δε πιάσει στην Δύση το LA να έχουμε από κάπου να πιαστούμε.

26 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

ανακοίνωσε η ncsoft καινούριο mmo  μαζί με άλλους τίτλους πάντως, αν δε πιάσει στην Δύση το LA να έχουμε από κάπου να πιαστούμε.

Σοβαρή εταιρεία με το λατρεμένο Lineage. Καλά νέα αυτά. Φαίνεται ότι αναθερμαίνεται η αγορά.

50 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Αν δεν ειναι Lineage 3 δεν ειναι τιποτα!

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Euloghtos είπε

Σαν το pvp του Aion κανένα mmo και έχω δοκιμάσει πολλαααά, ενδιαφέρον είναι πάντως το lost ark αν και χάνεσαι έχει πολύ πράμα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα duo ως cleric με έναν φίλο Spiritmaster για ap loot στις αντίπαλες περιοχές. 

Πραγματικά σαν αυτό το pvp δεν υπάρχει αλλά το lost ark φαίνεται να έχει πολλά να προσφέρει, έχω πάθει πλάκα μέχρι τώρα! 

Δεν ειμαι μεγαλος φαν των mmo αλλα ειναι το καλυτερο που εχω παιξει.Απλα βγηκε σε λαθος timing.Επρεπε να βγει στην καραντινα και σιγουρα οχι λιγες μερες πριν το Elden Ring ..😁

Μόλις τώρα, spirit)earth)aflame είπε

η διάρκεια του Crystalline aura που αναγράφεται στο tooltip αναφέρεται σε gameplay time, ή μετράει και όταν είσαι offline(ακα θα πάει τσάμπα);

Real time. 

• Thanks 1

Έπαιξα και γω ένα 9ωράκι να πω 2 λόγια, χωρίς καμμία πρόθεση για flame και αντιπαράθεση - είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Εντάξει, συμπαθητικό παιχνιδάκι, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τον όλο χαμό που έχει προκαλέσει- πιθανόν να οφείλεται στο οτι είναι free to play. 

Αυτά που σίγουρα δεν μου αρέσουν είναι:

Δείχνει οτι είναι Κορεάτικο -πράγμα αρνητικό για μένα-

Παρόλο το φαινομενικό βάθος του gameplay, μου δίνει την αίσθηση mobile game,

Η μηδέν αλληπεπίδραση με άλλους παίχτες,

Είναι παραφορτωμένο με διάφορα ανούσια

Οποία σύγκριση με wow είναι απλά αστεία, και σας το λέει κάποιος που έπαιζε wow 15 χρόνια.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...