Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια τζούρα για endgame

https://www.icy-veins.com/forums/topic/64270-what-to-do-each-day-in-lost-ark-endgame-spreadsheet-tips/

ΥΓ: Καλά το excel καταχωρήθηκε 

6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

To game είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! 

Πριν λίγο έπεσε ο Antares για συντήρηση-αναβάθμιση...είναι λίγο μλκιες οι ώρες που τους ρίχνουν και υπάρχει γκρίνια από πολύ κόσμο.

Απλα τραγικό, μου έκοψε το daily

Επεξ/σία από Wolf79
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Beatrice 20.00-22.00 έχει αναμονή (μέχρι 7k) μετά είναι οκ (καλά και πιο πριν είναι οκ).

6 ώρες πριν, denz είπε

Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν deploy σε περισσότερους servers; Δηλαδή αν δεν υπήρχε και η Amazon από πίσω τι θα γινόταν; Το βλέπω να πηγαίνει άπατο πιο γρήγορα και από το New World. 

μα το θέμα είναι της amazon, αυτή έδωσε τους servers.

αν ήταν πληρωτό παιχνίδι θα γκρίνιαζα για τις τεράστις αναμονές, αλλά μιας και είναι f2p και έχει μπει κόσμος να το δει οκ το κάνω γαργάρα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν κάνει μαλακία που δεν είχαν φτιάξει διαφορετικά regions στην Ευρώπη και ήταν χύμα όλοι.

ΥΓ, δεν μπαίνω να περιμένω καθόλου, γύρω στις 23.30 που μπαίνω σε 10 λεπτά το πολύ σε σχέση με τις ώρες που λέτε ότι περιμένετε.

image.png.e51fd0d8815815ae4bb387dc264ac996.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχε χάρη που έχει ευκολίες το παιχνίδι σε σχέση με άλλα MMO. Το φτηνό fast travel, το mount απ΄την αρχή, τα mobs του quest που ακόμα κι αν δεν τα σκοτώσεις εσύ ολοκληρώνεται αρκεί να είσαι κοντά. Λεφτά μαζεύεις γρήγορα, τα quests τα προχωράς με ευκολία και χωρίς να χάνεσαι.

Επίσης δεν έχει target system αλλά το attack μπορεί να πιάσει πολλά mobs μαζί όπως ήταν στο Wildstar.

Γενικά έχει ευκολίες που π.χ. στο World of Warcraft δεν έβλεπες ούτε στα πιο βαθιά όνειρα, ειδικά στο vanilla ή στο TBC κλπ. Αλλά όση ευκολία σου δίνει τώρα, άλλη τόση δυσκολία σου δίνει μετά τα 50 στο grinding.

Και επειδή ήταν για Κορέα, δεν υπάρχει wokeness, βλέπεις βυζιά μεγάλα, όμορφα πρόσωπα κλπ :P

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4

Και εγώ πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα στα 31 lvl όντας Soulfist στον Antares. Θα με ενδιέφερε και το guild που έχουμε στον Antares, αν μπορεί ας με κάνει κάποιος invite. Azakin είμαι στο γκειμ. 

Ωραίο μέχρι στιγμής , έχει τόσα πράγματα να κάνεις

Αν είσαι fun του Diablo και θέλεις μία δόση MMO με quests , κόσμο , dungeons κτλ. είναι ταμάμ 

Δεν ξέρω πόσο θα με κρατήσει αλλά για αρχή έχω ενθουσιαστεί

• Like 1

Έχει πραγματικά άπειρα πράγματα να κάνεις αλλά πιάνω τον εαυτό μου πρώτη φορά μετά από καιρό να παθιαζεται έτσι με γκειμ και η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν είχα μια τάση καψίματος σε ορισμένα mmorpg (δεν θα ξεχάσω ποτέ το AION της ncsoft πριν βάλει τα χεράκια της η Gameforge και το καταστρέψει)

Οπότε ναι, overall εχω θετικότατη εμπειρία, μπαίνω πολύ ορεξάτος στο γκειμ και μέχρι στιγμής έχω κάνει όλα (κυριολεκτικά) τα side quests προχωρώντας και στο main campaign. 

Δεν έχω ψάξει ακόμα για crafts για το stronghold κλπ, τα αφήνω για πιο endgame content, να τελειώσω πρώτα το main quest κλπ κλπ και μετά, θεωρώ ότι θα βγει πιο φυσικά τότε. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannis808 είπε

πιάνω τον εαυτό μου πρώτη φορά μετά από καιρό να παθιαζεται έτσι με γκειμ

Και εγω σε αυτη τη φαση ειμαι...τοσο πολυ που λεω ας ξυπνησω σημερα λιγο νωριτερα και να μπω καμια ωριτσα πριν την δουλεια. Αποτελεσμα? Αποφασισαν Maintenance ακριβως την ωρα που θα εμπαινα... γελασα πολυ η αληθεια ειναι! 

Τουλαχιστον ελπιζω να φτιαξουν τους σερβερς...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1

Και εγώ τα ίδια. Είχα καιρό που έκοψα το βραδινό gaming μετά το γυμναστήριο αλλά πλέον γυρνάω σπίτι και ανοίγω το lost ark για να περάσει το queue μέχρι να φάω και να κάνω μπάνιο. Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία 😂

7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Και εγω σε αυτη τη φαση ειμαι...τοσο πολυ που λεω ας ξυπνησω σημερα λιγο νωριτερα και να μπω καμια ωριτσα πριν την δουλεια. Αποτελεσμα? Αποφασησαν Maintainance ακριβως την ωρα που θα εμπαινα... γελασα πολυ η αληθεια ειναι! 

Τουλαχιστον ελπιζω να φτιαξαν τους σερβερς...

Η φάση είναι ότι όλα τα reviews λεγανε ότι το lvling και τα quest στην αρχή είναι αυτά που είναι βαρετά και άμα δεν το παρατήσεις μέχρι τα 50,μετα το παιχνίδι θα σε ανταμείψει με το παραπάνω! Ενω τώρα όλοι έχουμε ήδη κολλήσει από την αρχή..δηλαδή στο end game τι θα κάνουμε; 😛 Ελπίζω να μην μας ξενερώσει πάντως…

Πραγματικά και εγώ άκουγα έναν φίλο να μου λέει μη κάνεις τα side quest είναι χάσιμο χρόνου και εν τέλει τα έχω κάνει όλα και το έχω κατευχαριστηθει. 

Δεν ξέρω end game τι μας περιμένει, κάτι endgame guides που διαβάζω φαίνονται γεμάτα πράγματα να κάνεις και μάλιστα καθημερινά! 

6 λεπτά πριν, Georgram είπε

Η φάση είναι ότι όλα τα reviews λεγανε ότι το lvling και τα quest στην αρχή είναι αυτά που είναι βαρετά και άμα δεν το παρατήσεις μέχρι τα 50,μετα το παιχνίδι θα σε ανταμείψει με το παραπάνω! Ενω τώρα όλοι έχουμε ήδη κολλήσει από την αρχή..δηλαδή στο end game τι θα κάνουμε; 😛 Ελπίζω να μην μας ξενερώσει πάντως…

Αφού ο κόσμος διψάει για ένα σοβαρό mmo. Σαν τον διψασμένο στην έρημο που βλέπει όαση κάνουμε. 😁

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Και επειδή ήταν για Κορέα, δεν υπάρχει wokeness, βλέπεις βυζιά μεγάλα, όμορφα πρόσωπα κλπ :P

ρε συ μήπως αυτό το έγραψε για σενα; :P 
This article goes with ze flow

Lost Ark's Depiction Of Female Characters Feels A Decade Out Of Date

και έρχεται σφήνα αυτό το άρθρο

Lost Ark is censored in the western release, characters made more “diverse”

Επεξ/σία από xtrmsnpr

2 minutes ago, giannis808 said:

Πραγματικά και εγώ άκουγα έναν φίλο να μου λέει μη κάνεις τα side quest είναι χάσιμο χρόνου και εν τέλει τα έχω κάνει όλα και το έχω κατευχαριστηθει. 

Δεν ξέρω end game τι μας περιμένει, κάτι endgame guides που διαβάζω φαίνονται γεμάτα πράγματα να κάνεις και μάλιστα καθημερινά! 

Υποτιθεται οτι το main story ειναι το "tutorial" και ο σκοπος ειναι να πας lvl50 οσο πιο γρηγορα γινεται για να αρχισεις να κανεις τα upgrades/raids κτλ.
Οποτε ναι, τα side quests ειναι περιττα για αρχη.
Αλλα για καποιον που δεν βιαζεται και εχει ορεξη να δει το story, να κανει quests, να μαθαινει σιγα σιγα τα του καραβιου/stronghold κτλ ειναι εξισου μια χαρα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...