Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε

σε άλλα mmos πέφτουν bans με τέτοια macros υπόψιν

Δεν θα μπει στον κόπο να ρίξει ban για τέτοιο macro. Δεν δημιουργώ πρόβλημα σε παίκτες, ούτε κάνω exploit, ούτε διαταράσσεται η ισορροπία. Στο stronghold μου παίζω πηδούς. Και όχι δεν έχω φάει ποτέ ban από κανένα mmo και έχω παίξει παααααρα πολλά. Εξάλλου οι ώρες που μπορούμε να παίξουμε και με μωρά στο σπίτι που έχουν το δικό τους πρόγραμμα δεν αφήνουν σταθερό χρόνο για gaming. Δεν απόλαυσα καθόλου το founders γιατί δεν κατάφερα να μπω ποτέ. Φάγαμε q άγριο στη μάπα. 

Και για να προλάβω κάποιον που θα σκεφτεί ότι τρώω την θέση κάποιου άλλου. Να τονίσουμε ότι δεν φταίει κανένας παίκτης αλλά αποκλειστικά η εταιρεία για όλο αυτό το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Mute_
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οκ, ο καθένας πράττει αναλόγως του τι θέλει να κάνει και τι ρίσκο θέλει να πάρει. καταλαβαίνω το πρόβλημα με το χρόνο γιατί το έχω και εγώ. σήμερα κατάφερα 20 λεπτά κι αυτά σπαστά. το ρίσκο υπάρχει, δεν ξέρω τη στάση/ανοχή της συγκεκριμένης εταιρείας ως προς αυτό, μένει να το δούμε.

6 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε

οκ, ο καθένας πράττει αναλόγως του τι θέλει να κάνει και τι ρίσκο θέλει να πάρει. καταλαβαίνω το πρόβλημα με το χρόνο γιατί το έχω και εγώ. σήμερα κατάφερα 20 λεπτά κι αυτά σπαστά. το ρίσκο υπάρχει, δεν ξέρω τη στάση/ανοχή της συγκεκριμένης εταιρείας ως προς αυτό, μένει να το δούμε.

Καταλαβαίνω τι λες. Στη φάση που είμαστε τα ban για κάτι τέτοιο είναι σαν να έχει να πάει αστυνομικός να καταγράψει τεράστια Καράμπελα με νταλίκες και να γράφει τον τύπο που χέζει το σκυλάκι του και δεν τα μαζεύει.  

Το μόνο που προβληματίζει πάντως είναι ότι όταν στρώσει το game μην έχουμε νεκρούς server. 

23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πάρε κόσμε καλό οδηγό:

New Player Help | Lost Ark Wiki

Όλα ρόδινα μέχρι τα 60lvl, μετά ξεκινάει το άπειρο grind

Και μετα το 50 ειναι grind... πρεπει να ανεβασεις item lvl για να προχωρας σε dungeon και κλπ.

• Like 1

Στον Antares είμαι με άλλα παλικάρια απο εδώ παρέα - αλλα και σε διαφορετικό σέρβερ να παίζουμε κάνουμε παρέα στο discord μας. End game έχει cross server party οπότε δεν είναι και τόσο πολύ θέμα.

Για όσους ρωτάνε:

Server: Antares

Character name: Achelaos

Guild: War Phalanx

Discord: https://discord.gg/MJEcQBxkqn

Στο Guild έχουμε σχεδόν γεμίσει και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μπορείτε να ξεκινήσετε και μόλις ανέβει λέβελ θα σας στείλω να μπείτε γιατί αυξάνεται ο αριθμός μελών. Μόνο main Chars στο Guild, όχι alts.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρες 

Μάλλον θα προχωρήσω με sorceress  , αν και με χαλάει που δεν έχει male αλλά μου αρέσει το playstyle

Σας πετάει και εσάς ρε παιδιά in game ? Πολύ σπαστικό 2 φορές με έχει πετάξει

Edit FFS μάλλον με πέταξε γιατί έχει maintenance

Επεξ/σία από tsofras

14 ώρες πριν, denz είπε

Κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και ακόμα δεν έκλεισε βδομάδα. Ω ναι! Οι προσδοκίες πλέον είναι μεγάλες, όταν πρόκειται να ξοδέψω λίγο από τον ελάχιστο χρόνο μου για να ασχοληθώ με κάποιο παιχνίδι (δεν θα κράζουμε μόνο το New World)

Οι λόγοι; α) δεν μπορώ να μπω λόγω τεράστιας αναμονής, β) ακόμα δεν ξεκινήσαμε μου έχει διαθέσιμα 6-7 abilities που δεν έχω ιδέα πως να χρησιμοποιήσω και με ποια συχνότητα. Λίγο που είδα twitch, o Fextralife πατούσε ότι ήταν διαθέσιμο από cooldown...

Ελπίζω να είναι απλά μια κακή πρώτη εντύπωση.

Ναι σε μπαζει λιγο αποτομα με πολλα skills από την αρχη, αλλα μετα απο 1 ωριτσα ξεκινάει το muscle memory και πάει αέρα το combat. Καποια classes που ειναι πιο καινούργια κιόλας ειναι παρα πολύ smooth στα fights με τα animations να διαδέχονται το ενα το αλλο. Αν και mainaro scrapper ειναι αρκετα unrefined σε σχέση πχ. με wardancer που παει τραινο

Μπηκα και εγω μια ωριτσα στον Beatrice τελικα. Εκανα Sorcerer. Μου φανηκε ενδιαφερον το παιχνιδι για αρχη.

Σημερα το απογευμα μετα την δουλεια θα χωθω αρκετα στον κοσμο του, τωρα απλα ειδα λιγο γραφικα, κουμπια κτλπ. 

8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σημερα το απογευμα μετα την δουλεια θα χωθω αρκετα στον κοσμο του, τωρα απλα ειδα λιγο γραφικα, κουμπια κτλπ. 

Καλη τυχη 😛

Αν και ελπιζω να στρωσει λιγο σημερα με το update που κανουν τωρα...

23 λεπτά πριν, panoc είπε

Καλη τυχη 😛

Αν και ελπιζω να στρωσει λιγο σημερα με το update που κανουν τωρα...

θα μπω σπιτι, θα ανοιξω pc να μπω queue, θα κανω κατι δουλιτσες που έχω καμια ωριτσα, θα κανω μπανακι και θα κατσω στο Pc...εε του φουστη! 1μιση ωρα queue?

2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

θα μπω σπιτι, θα ανοιξω pc να μπω queue, θα κανω κατι δουλιτσες που έχω καμια ωριτσα, θα κανω μπανακι και θα κατσω στο Pc...εε του φουστη! 1μιση ωρα queue?

Που ζεις ? Εμεις στο zinnervale τρωμε 6-9 ωρες για πλακα στο queue 😛

2 minutes ago, panoc said:

Που ζεις ? Εμεις στο zinnervale τρωμε 6-9 ωρες για πλακα στο queue 😛

Στον Beatrice χθες πάντως απόγευμα βαριά να περίμενα κάνα τέταρτο άντε 20λεπτο...

Το κατέβασα τώρα και μπαίνω (εκτός και αν ακόμη είναι κάτω οι servers).

Ελπίζω να έχει καλό PVP διότι θα είναι ο μόνος λόγος για να παίξω (όπως επίσης και για να γκριφάρω).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...