Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Έχει πάρα πολλά πράγματα και το inventory (cards, quests, κτλ). Κακώς που δεν τα "καταναλώνεις" αυτόματα. 

Μακελειό γίνετε..ούτε στο wow τόσα πράγματα...καλά το Lineage είναι για 5χρονα μπροστά στο Lost Ark όσον αφορά το συγκεκριμένο τομέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@greekfragma όταν  με το καλό αγοράσω mouse και καταφέρω να μπώ , θα δω που θα καταλήξω

Δεν την παλεύω , βλέπω streams , twitch, διαβάζω και εδώ έτοιμος είμαι να πάω Κωτσόβολο να πάρω έτοιμο pc :D

Μόλις τώρα, tsofras είπε

@greekfragma όταν  με το καλό αγοράσω mouse και καταφέρω να μπώ , θα δω που θα καταλήξω

Δεν την παλεύω , βλέπω streams , twitch, διαβάζω και εδώ έτοιμος είμαι να πάω Κωτσόβολο να πάρω έτοιμο pc :D

Εμ και εσύ ρε tsofra χειρότερα και από το αμάξι έκανες με τα πισιά. Άσε ένα να υπάρχει στην άκρη για παν ενδεχόμενο. :P

1 λεπτό πριν, golden33 είπε

Εμ και εσύ ρε tsofra χειρότερα και από το αμάξι έκανες με τα πισιά. Άσε ένα να υπάρχει στην άκρη για παν ενδεχόμενο. :P

Και μου το έλεγε η γυναίκα μου για το τελευταίο αλλά με είχε φάει η καραντίνα :D (εντάξει λεφτά δεν έχασα έβγαλα και 50ε lol)

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

@tsofras σε βλέπω "στερημένο"....χαλάρωσε γιατί μεγαλώσαμε. δε μας παίρνει πια για τέτοιες χαρντκορίλες.

Ναι μωρέ πλάκα κάνω , το έβαλα στο laptop να δω αν μου αρέσει.

5 ώρες πριν, Daemonos είπε

Sorry παίδες έλιωσα το ΠΣΚ - το παιχνίδι είναι τέλειο ότι καλύτερο έχω παίξει!!!

Αυτά τα ελεεινά queue να μην είχε ρε γμτ αλλα είμαι αισιόδοξος οτι θα φτιάξει!!

Στο Guild είμαστε φουλ προς το παρόν. Μόλις ανεβάσουμε λεβελ θα μπορώ να βάλω και άλλα άτομα! 

Αν θέλετε κάντε με add in game να τα λέμε - Character name: Achelaos

Για ANTARES μιλαμε;

28 λεπτά πριν, golden33 είπε

Πάντως για αρχή είναι χαώδης το παιχνίδι. Από τα currencies μέχρι τα features και όλα τα τσιτσιμπλίκια για να boostareis τον char σου.

Κορεατικο παιχνιδι...classic

• Like 2

Μόλις άνοιξα ένα σακουλάκι φουντούνια και θα λεβελάρω (33lvl) λίγο στον Antares. Μπορεί να στείλω και sms στο Μαράκι από το γυμνάσιο όπως πάει το πράμα 😁

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Μόλις άνοιξα ένα σακουλάκι φουντούνια και θα λεβελάρω (33lvl) λίγο στον Antares. Μπορεί να στείλω και sms στο Μαράκι από το γυμνάσιο όπως πάει το πράμα 😁

έχεις κάρτα ?

Τα abyssal dungeon με pug group δεν βγαίνουν, καμιά ώρα παλεύαμε οι κακομοίρηδες να καταλάβουμε τα mechanics με τα debuffs αλλά είχα καιρό να παίξω τέτοιο content έχουν κάνει τρομερή δουλειά με τα bosses.

Χθες δοκιμασα 2 φορές να μπω και δεν μπαίνει καν.μολις φτασει στην αρχική οθόνη πεταει αυτό.το ίδιο και σήμερα.. 

Ασε που αργεί να ανοιξει

20220214_184545.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...