Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μαγκες. εμεις εχουμε μαζευτει παρεα 20 ατομα στον beatrice και εχουμε κανει guild με ονομα Arxontes. Οσοι πιστοι καλοδεχουμενοι :D

• Like 1
  • Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Παίζω warrior για δοκιμή, τρώει ξύλο στα fights αλλά μ' αρέσει που βγαίνει warning για το attack όπως στο Wildstar και σου δίνει χρόνο για evade.

Σε ποιο μπηκες τελικα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Inanna με Ghostrider. Πιο πολύ δοκιμή κάνω με warrior, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω εδώ.

Ειμαι σε queue antares. Απο οτι φαινεται, και το discord εκει μπηκε.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Εχει δοκιμασει κανεις να δει αν παιζει, εν ωρα Mining? :P

btw, επεσα στα 27 mh/s. Η starting screen δεν φαινεται να κολλαει, αλλα θα δω και μεσα τα fps

Δημοσ.

Και εγω στο Beatrice εφτιαξα το χαρακτηρα μου και επαιξα ενα 7ωρο πρωτη μερα. Το πρωι μπηκα κατευθειαν και εφτιαξα char, το απογευμα περιμενα καμια ωρα με alt-tab βλεποντας επεισοδιο.

Στο global chat του server βλεπω οτι ολοι φιλονικουν για τις γλωσσες και την εθνκοτητα, ειδα πολλους να ισχυριζονται οτι ειναι γερμανικος, γαλλικος ακομα και τουρκικος αυτος ο server ...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως οπτικά είναι εντελώς dated. Γενικά τα MMO δεν έχουν top γραφικά γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αλλά είναι 15ετίας τα γραφικά.

Εχει θολουρα εκει πισω στο draw distance..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εχει θολουρα εκει πισω στο draw distance..

Καλά εσύ..Ειρωνείες αλλού..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα καμια ωρα. Αυτό που με χαλάει πολύ ειναι οτι θα θελα να μπορείς να κάνεις target και απλα να πατάς τα skill σου για hit και οχι να προσπαθείς με το mouse να είσαι φάτσα κάρτα μπροστα στα τερατα. Ίσως συνηθίζεται δεν ξερω. Αλλά με χαλάει καπως

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα έτσι θέλει και movement για να αποφεύγεις τα attacks. Άρχισα και 'γω Antares, Ironscream name. Πάντως μ' αρέσει πως σε πάει με τα quest, με σειρά χωρίς να χάνεσαι. Δεν ξέρω αργότερα τι γίνεται αλλά προς το παρόν είναι πένα σ' αυτό.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lockcheat είπε

Καλησπέρα μαγκες. εμεις εχουμε μαζευτει παρεα 20 ατομα στον beatrice και εχουμε κανει guild με ονομα Arxontes. Οσοι πιστοι καλοδεχουμενοι :D

2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Είπα να το δοκιμασω και εγω . Για beatrice αναμένουμε 8150. Μεγάλες ουρες λέμε.. ούτε παστίτσιο να μοιραζαν

2 ώρες πριν, Wolf79 είπε

Ποιο απο τα παιδια μπορει να με κανει invite σε guild στον Beatrice?

Char: Adamio

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Σχεδον 1 ωρα queue. Ξεκινησα 7338

Εμείς βάλαμε άρχοντα των δαχτυλιδιών και βλέπουμε 😝

Κάντε ένα add ωρε παίδες της Βεατρίκης: Dartista

---

Πάντως το παιχνίδι δεν έχει επιλογή gender, και έχουμε γεμίσει waifus (δε θυμάμαι να σας το γράφω αυτό 😝). Ένας καμένος εγγραφε στο in-game chat : I want to fak my char... Τι να πεις...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Κάντε ένα add ωρε παίδες της Βεατρίκης: Dartista

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλύτερα έτσι θέλει και movement για να αποφεύγεις τα attacks. Άρχισα και 'γω Antares, Ironscream name. Πάντως μ' αρέσει πως σε πάει με τα quest, με σειρά χωρίς να χάνεσαι. Δεν ξέρω αργότερα τι γίνεται αλλά προς το παρόν είναι πένα σ' αυτό.

Μπα, και εγω antares. Θα σε κανω αυριο add psycho

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...