Προς το περιεχόμενο

Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

thrinodia
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,
7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμο το google form για την λίστα μελών και που παίζουμε.
Απαντήστε το για να μας έχουμε συγκεντρωμένους.
Αν δεν μπορείτε να δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα ή σας μπερδεύει όπως το χει το gforms, ορίστε και το excel φύλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Ναι λέω επειδή δεν έγινε μια βδομάδα νωρίτερα ε και το έγινε....αν είναι να παίξουμε παρέα όλη την 2022 κοβιντ χρόνια θα μας νοιαξει η μία εβδομάδα ή το character creation?

Το σκεπτικό μου είναι ότι όσο καλό κακό μέτριο και να είναι το παιχνίδι τελικά αυτό που κρατάει τους μεγαλύτερους ηλικιακά ή που θεωρούνται old school gamers, είναι η παρέα κυρίως. Τα προγράμματα μας και οι υποχρεώσεις είναι σίγουρα διαφορετικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να συντονιστούμε όλοι....οπότε αυξάνουμε τις πιθανότητες αν τουλάχιστον είμαστε σε ίδιο σέρβερ. 

Εγώ θα μπω σε έναν τώρα για δοκιμή και το πολύ πολύ delete και make new όπου μαζευτεί ο πολύς κόσμος. 

Εν κατακλείδι και τώρα ένα poll για ινσομνιακς και να έχουμε εικόνα ποιοι που θα δώσει αποτέλεσμα συγκέντρωσης. 

ωραία αν θέλετε ελάτε beatrice και μετά neria :P , case closed
(πλάκα κάνω, δε μπορώ όμως να πω σε 7 άτομα να αλλάξουμε σερβερ ξανά, θα με δείρουν)
Αλλά επειδή είναι f2p και κάποιους θα τους κρατήσει όσο το hype τους, δεν θέλω να ακολουθήσω κάποιο ρεύμα. Θα δοκίμαζα zinnervale αλλά με τον χαμό που έγινε με τους servers καταλήξαμε έτσι. 

Μην ξεχνάτε mmo είναι ο προσωπικός χρόνος μας μπαίνει στο παιχνίδι, δεν είναι bf. Δε πειράζει αν είμαστε χώρια, πάμε σε έναν όταν μπει server transfer.

To poll έχει αργήσει υπερβολικά και δε θα βγάλει αποτέλεσμα σε μισή ώρα, θα πάρει ώρες/μερες, αυτό σημαίνει δε παίζουμε το παιχνίδι ως τότε.

Τα παιδιά παίζουν antares.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επαιξα λίγο σε usa server , φενεται για καλό κάψιμο το παιχνιδακι...και σχετικά ελαφρύ δε ξέρω μετά με πολλούς pc ταυτόχρονα μαζι αν έχει θέμα.

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

@optimus prime δε μπορούσα να σας κάνω add στους φίλους εσάς πού είστε σε άλλον server. 

Δε θα έπρεπε να μπορώ?

Νμζ δεν γινεται,τουλαχιστον οχι ακομα

Όλοι οι servers έχουν αναμονή, δεν το αποφεύγεις και να θες.

Θα φτιάξω κι εγώ σε έναν server που τουλάχιστον θα έχει μικρο queue να πάρω μια γεύση.

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

όχι :P  έχουμε ήδη ξεκινήσει 2 φορές χαρακτήρες φτάνει :P . Μεις έχουμε κάνει ήδη guild.
Αυτό έπρεπε να χε γίνει πάνω από μια βδομάδα πριν

Πάντως πέφτουμε σε queues.

image.png.d086b6888c706f41052d562b3f689b7b.png

Ποιο είναι το guild να μπούμε?

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Κρίμα να σπάσουμε σε διαφορετικούς Σερβερς. Τώρα που είναι αρχή δε ψηφίζουμε με ένα poll και η πλειοψηφία να το ορίσει;

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Και γω λέω τώρα που είναι αρχή να καταλήξουμε σε ένα server και με υπομονή να μπούμε όλοι εκεί. 

Δε μου ακούγεται καλό σαν ιδέα ένα γρήγορο poll/μια γρήγορη συνεννόηση. English-speaking να είναι μόνο. Είμαι too old για να μαθαίνω και άλλη γλώσσα πια. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Lost Ark rockets onto Steam's all-time concurrent player list after delayed launch

Which new EU server for english players?

Θα με βρείτε server: Beatrice με όνομα Dartista και είμαι wardancer

Μπήκα στον brelshaza εγω. Δεν έχει ουτε queue. Σε ολους τους άλλους δεν με αφήνει

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1

25 λεπτά πριν, golden33 είπε

Σου έκανα friend request και εκανα apply και στο guild. Malficia εδω.

Μόλις γυρίσω σπίτι θα τα δω. Για το guild το είπα στον φίλο που το άνοιξε να σε δεχτεί. Για κάποιον λόγο δεν τον αφήνει να μας κάνει admins να βάζουμε κόσμο.

• Thanks 1

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τώρα σχετικό και άσχετο παράλληλα.
Αφού είναι free to play δε θα έχει transactions μέσα ή θα θέλει πολύ grind να φτιάξεις τον χαρακτήρα και να σε ωθούν να πληρώσεις για έξτρα ;

1 hour ago, RPDrummer said:

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τώρα σχετικό και άσχετο παράλληλα.
Αφού είναι free to play δε θα έχει transactions μέσα ή θα θέλει πολύ grind να φτιάξεις τον χαρακτήρα και να σε ωθούν να πληρώσεις για έξτρα ;

Μετά το λεβελ 50 έχει πολύ grind για να είσαι ανταγωνιστικός στο endgame. Εκεί πολλοί θα το παρατήσουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...